Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

30-dnevno vlečenje energije za posel!

"Vašega posla ne ustvarja marketing, vaš posel ustvarja vlečenje energije." - Gary Douglas
 
 
Vlečenje energije je preprosto orodje, ki nam je vsem na voljo, le malokdo pa uporablja to orodje zavestno. Večinoma vlečemo energijo nezavedno in na ta način večkrat pritegnemo v svoje življenje neželeno.
 
Ko začnemo energijo zavestno usmerjati in z njo zavestno upravljati, na ta način v svoje življenje "potegnemo" vse tisto, česar si resnično želimo. 
 
Energijo lahko vlečemo za karkoli in kjerkoli - ni omejitev.
 
Če imate posel ali ste tik pred tem, da z njim začnete, delate na projektih ali podobno, vas vabim na 30-dnevno vlečenje energije za posel.
 
Vsak dan, z začetkom v soboto, 2. septembra 2017, se bomo ob 9. uri srečali prek spleta in vlekli energijo za različne aspekte posla.
 
Vsak dan bo vlečenje energije pospremila tudi mini delavnica, kjer bomo čistili posamezne poglede, ki smo jih zavzeli v poslu: stranke, marketing, denar, promotorji, povezovalci, nove ideje, novi projekti, novi viri prihodkov, novi posli itd.
 
Naučili se boste tudi, kako vlečenje energije uporabljati na sestankih, pogajanjih, pri zaposlovanju, predstavitvah, javnih nastopih, v marketingu itd. 
 
 
Srečanja bodo trajala vsak dan cca. 20-30 minut. Po vsakem srečanju prejmete MP3-posnetek tega srečanja, tudi če se ga v živo ne boste uspeli udeležiti.
 
Prispevek za udeležbo na srečanjih je 250 EUR.
 
Prijavite se tako, da na TRR SI 56 2900 0005 5670 097 Abundantia, Barbara Mali s.p. nakažete prispevek za srečanja. Udeležbo na srečanjih lahko plačate tudi prek Paypala TUKAJ. Prosim, če mi po tem, ko boste poravnali prispevek, pošljete e-mail na barbara@uresnicisvojesanje.si, da vam lahko pošljem spletno povezavo, prek katere se bomo družili teh 30 dni.
 
 
Čas dogodka: 
sreda, Avgust 16, 2017 - 23:30

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

16 Aug 2017

Se tudi vi zaljubljate v "nedosegljive"?

Pravijo, da dojameš, ko dojameš. Vse ob svojem času. Vse ob pravem času. To velja tudi zame ... :)
 
Pred kratkim sem ozavestila nekaj, za kar verjamem, da bo še marsikomu med vami prišlo prav ali pa vas morda vsaj usmerilo, da začnete gledati v to smer. 
3 Aug 2017

Kaj če je radost skrita tam, kamor ne bi nikoli pogledali?

Velikokrat se obnašamo, kot da je radost nekaj izven nas. Kot da nam bo nekaj - ko bomo le to dosegli - prineslo radost.
 
28 Jul 2017

Kaj skušate dokazati s tem, kar se trudite ustvariti?

Ta teden vladajo intenzivne energije - vsaj v mojem svetu. Toliko novih uvidov, spoznanj ...