Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

7 razlogov, zakaj se vaša želja še ni uresničila

27 Jun 2017
Se na katerem koli področju življenja, kjer skušate nekaj spremeniti ali nekaj ustvariti, stvari kar ne prikažejo in ne prikažejo? Se sprašujete zakaj? Tukaj je 7 stvari, v katerih se lahko skriva razlog, zakaj tega še ni v vašem življenju:
 
 
1. Ali je to resnično vaša želja?
Če skušamo ustvariti nekaj, česar si resnično ne želimo, tega ne bomo ustvarili. Ne glede na to ali je to partner, zdravo, gibčno telo, služba, stranke, denar ... če to v resnici ni vaša želja - ne boste vanjo vložili vsega, kar zmorete, da bi to ustvarili. Zato si z dobro mero (brutalne) iskrenosti do sebe prihranite samoobtoževanje, čas in se začnite zabavati! Kako ugotovite, če je vaša želja res vaša, si lahko pogledate v Facebook live videu tukaj.
 
 
2. Te stvari niste resnično izbrali - kar se navezuje na prvo točko.
Če to, kar skušamo ustvariti, prvenstveno ni bila naša želja - tega v resnici ne bomo izbrali. Spomnite se na vse tisto, kar ste resnično izbrali - na primer: ko ste se vpisali na neko šolo - ste vedeli, da jo boste dokončali, če imate službo - ste enkrat izbrali, da se boste zaposlili - prisotna je bila resnična izbira, če si vsako jutro umijete zobe, je to izbira. Greste v kopalnico, vzamete zobno ščetko, nanesete zobno pasto, odprete vodo in si oščetkate zobe, potem si jih sperete z vodo in "rečeno storjeno" - zobje so umiti. Vsaka naša izbira ustvarja. Če nekaj resnično izberemo, bomo to ustvarili. 
 
Razlog temu, da neke stvari ne izberemo, je lahko tudi, da imamo poglede, da tega ne moremo ustvariti, da je to težko ustvariti itn. Vi veste. Resnica je - karkoli boste RESNIČNO izbrali, boste to prej kot slej ustvarili. Naredili boste vse, kar je treba - tudi odpravili poglede in prepričanja, ki vam morda stojijo na poti do stvaritve želenega. In verjemite, ko nekaj resnično izberemo, nam le-ti kar sami začnejo "skakati pred nos" ... :)
 
 
3. V resnici "sprašujete" po nečem drugem.
Kaj se dogaja v tem primeru? Vi "mislite", da sprašujete po nečem - na primer, denarju, večino časa pa vas skrbi o tem, kaj če boste imeli premalo denarja, kaj če ga ne bo več itn. Ustvarjamo vedno tisto, čemur namenjamo večino časa in pozornosti. V tem primeru "premalo", "ni dovolj", "ni več". Več o tem si lahko preberete tukaj.
 
4. Sprašujete po nečem tako velikem, da morate v to še "zrasti".
V tem primeru je želja, ki ste jo izstrelili v orbito, tako velika, da morate vanjo še zrasti, se z njo resnično uskladiti.
 
Recimo, moja želja, ki sem jo nekoč izstrelila v orbito je, "da želim imeti družino, kjer bo vsak lahko to, kar je, brez obsojanja ... in da ga bodo vsi preostali člani družine praznovali kot to, kar je ..." O ja, še kar rastem v to željo ... ampak pot, ki sem jo prehodila od takrat, ko sem izstrelila to željo v vesolje, pa do danes, je OGROMNA. Če pogledam, kako blizu tega sem danes in kako daleč od tega sem bila takrat, ko sem si tega zaželela ... in še kar vztrajam, se spreminjam, "rastem" v svojo željo ...
 
5. Oseba/stvar/dogodek se je že prikazal v vašem življenju, vendar tega ne opazite. 
Če imate določen pogled ali ste si zamislili, da se mora nekaj prikazati na točno določen način, se je čisto lahko tisto, po čemer sprašujete, že prikazalo, ta vaš pogled pa vam preprečuje, da bi to prišlo v vaše "vidno polje". Kaj če bi opustili pogled, na kakšen način se mora vaša želja prikazati? Bi na ta način imelo vesolje več možnosti za "dostavo"? In vi širši pogled?
 
Poglejte bolje v sebe, okrog sebe in prav lahko boste ugotovili, da je že v vašem življenju. Stvari se velikokrat prikažejo na popolnoma drugačen način kot smo mi mislili, da se bodo.
 
Sama sem imela vedno veliko željo, da bi lahko uporabljala vse svoje talente, zmožnosti (kar mi nobena od služb, v katerih sem bila, ni omogočala) ... nisem vedela, kako se bo to prikazalo. Nisem vedela, da se bo to prikazalo v obliki podjetniške poti. In se je. In danes to živim. Živim svoje sanje. In še dodajam in še odkrivam nove talente, nove zmožnosti ... kmalu izveste več :)
 
6. V nasprotju s četrto točko je lahko tisto, kar skušate ustvariti, premajhno za vas.
Toliko čudovitih bitij mi je prišlo na pot na svetovanjih, delavnicah ... "rada bi novo službo" ... po par besedah z njimi sem vedela, da so veliko "prevelike", da bi se prilegale v "službo". In ker še vedno sprašujejo po premajhnem od tistega, česar so resnično zmožne, se ta služba ne prikaže in ne prikaže. Poglejte, če morda sprašujete po "premajhnem". In začnite spraševati po nečem večjem. Prav lahko se zgodi, da boste to veliko hitreje in z veliko večjo lahkoto ustvarili. 
 
7. Preveč ste navezani na rezultat.
Kar naprej pogledujete, kdaj se bo prikazalo tisto, česar si tako želite? Ste frustrirani, ker se še ni prikazalo? V tem primeru delujete iz prostora pomanjkanja tega in ustvarjate še več pomanjkanja. Kaj bi počeli, če bi se to že prikazalo? Kakšna energija bi bila to? Morda skušate sebi ali nekomu nekaj dokazati? Kaj se pravzaprav skriva pod to željo? Morda tisto, kar je zapisano pod prvo točko? Kaj se bo zgodilo potem, ko boste to ustvarili? Podarite si to že tukaj in zdaj.
 
Barbara
 
**************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča  in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, Access Consciousness CFMW in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

****************************************************

 

 AKTUALNI DOGODKI V JULIJU

 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
 
28
 
29
 
30
 
31