Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Access Bars® tretma

Si predstavljate, da bi živeli lahkotneje in z večjo radostjo? Si predstavljate, da bi v polnosti začeli izkoriščati svoj potencial in vse v življenju ustvarjati z lahkoto - svoje odnose, kariero,denar, telo...?

Kaj, če smo edina oseba, ki nas zaustavlja in omejuje v življenju, mi sami? Kaj, če to lahko z lahkoto spremenimo?!

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness™, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar v našem življenju ne deluje. 

Pri tej tehniki z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo ves naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, spolnostjo, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo... Z Access Bars®  pobrišemo vse nekoristne "datoteke", ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Access Bars® tretma omogoča, da nam tega ni treba vedeti, kaj je tisto, kar nas omejuje, ampak enostavno sprošča naboj, ki se je nabral do danes in zrahlja gosto, statično energijo, ki jo ustvarjajo prepričanja, ki se jih ne zavedamo. 

To je nežen, negovalen proces, v katerem boste zagotovo uživali. Po tretmaju se boste počutili lahkotno, sproščeno in pomirjeni.  Kdaj ste se na zadnje tako počutili?

Najslabše, kar se vam lahko zgodi po tretmanu Access Bars®, je, da se boste počutili kot po dobri masaži, najboljše pa, da se vam bo začelo spreminjati življenje v nekaj večjega od tega, o čemer ste kadarkoli razmišljali.  Kako je lahko še boljše kot to?

 

Izjave strank, kako so se počutile po tretmaju/ Access bars delavnici: 

hello
 
danes sem te klicala, ker že en teden mislim na to, da ti moram povedat.... in se najprej zahvalit.
 
tebi. sebi, universu in vsem ostalim, za tele barse in vse kar sem se dosedaj naučila
 
ker se trenutno dogaja zelo lepa manifestacija
 
tako da se resnično skos sprašujem kako je lahko še boljše?
 
v moje življenje so prišle stvari, ki sem si jih že dolgo želela, 2 leti se ubadam z bolečinami v ahilovih tetivah, po zadnjih barsih z ireno, sva prišli do clearinga, ki mi ful pomaga, tako da ta intenziteta praktično izginja
 

 

denar - isto

Tanja Stokin (udeleženka bars delavnice in bars izmenjav)

 

Živjo Barbara

malo se ti javljam...

upam, da si ok

ja lahko rečem, da se mi zadeve na poslovnem področju odvijajo s svetlobno hitrostjo

menim, da to ni naključje...sicer že prej se je vse peljalo po pravi poti, ampak zdej pa na momente sploh ne dohajam in sem prav začuden, ko se ozrem naokoli...pa si rečem to je to

kako je lahko še bolje

tudi tista skrita želja po pravi partnerki se je naenkrat začela odvijati in se kar odvija....

Mitja DF 

 

Delam in sprašujem se ; moram ti povedat, da se vse uresničuje, hčerka Barbara je dobila prvi odgovor na prošnjo, ki jih je napisala sigurno petnajst, v petek ima v Kamniku razgovor za službo ( Kako je lahko še boljše kot to ? ) jaz dobivam vsak dan naročila, ( Kako je lahko še boljše kot to ? ) dogovorila sem se že za tri predstavitve ( kako je lahko še boljše kot to ? ) Hvala, pa še to šele danes sem razumela kaj pomeni in kako deluje ko vprašam Komu to pripada ? Je to moje ali od koga drugega ? Res je tako kot si napisala , da 98 % stvari , ki jih zaznam ni mojih, kar čudežno izginjajo, pa se pojavjo nazaj in po vprašanju izginejo, to je ČUDEŽ. Hvala ti iz vsega srca za vse kaj si naredila zame in mojo družino HVALA :-) HVALA :-) HVALA :-) ( Kaj je še mogoče sedaj ? ) Lep pozdrav Katarina Platiša

 

"Barbara, ce bi mi kdo povedal, da je lahko tako enostavno, bi se smejala. Danes prodala pet naprav, dolg ki ga imam bo lepo saniran. Do zdaj imela se dve kristaloterapiji, obakrat izganjala...saj ves, prodala kamencek in smolo. Skratka do vceraj se je dogajala ena velika Nula. Toda danes...wooohooooo, VSE ZIVLJENJE PRIHAJA K MENI LAHKOTNO, RADOSTNO, VELICASTNO. Hvala ti... "(udeleženka delavnice  - dva dni po delavnici)

 

"Barbara,  živijo,
 
kaj naj ti rečem ob sobotni delavnici? Bilo je fantastično. Če sem odkrita do sebe, se sedaj počutim tako veličastno, da sem zase naredila veliko, pa tako "na easy"...brez truda, saj sem bila vedno navajena, da se samo s trudom neki doseže... Moje misli so zelo umirjene... In kaj se je še zgodilo?  Začela sem opazovati, kaj vse mi "prazni energijo". Pri meni ni več dvogovora...zakaj to...kako bi to....in to že zjutraj...si predstavljaš, da se že zjutraj sprašuješ brezvezna vprašanja, ki te samo spodbujajo k pretiranemu razmišljanju, ki ti jemlje predragoceno energijo za kaj bolj ustvarjalnega v življenju? Počutim se, kot da se prebujam v zavedanju in samo Si in te nič ne more vreči iz tega zavedanja.....
Hvala Barbara...mislim, da sem našla nekaj, kar sem nekje in nekoč izgubila, ker se nisem zavedala sebe. Se že veselim naslednjih delavnic. Kaj je lahko še boljše kot to?" Darinka Vadnjal (udeleženka delavnice)
 

 Več pričevanj...


Access bars tretma si lahko privoščite v različnih kombinacijah: 

1 x Access Bars tretma = 150 EUR 

zakup dveh ali več Access Bars tretmajev = cena za tretma 100 EUR

CELOVIT COACHING (v vrednosti 250 EUR) + 1 x Access Bars tretma = 350 EUR

Vse cene vsebujejo DDV. 

Tretmaji potekajo pri meni v Kamniku, po dogovoru lahko tudi v Šempetru v Savinjski dolini. Za več informacij, naročilo in rezervacijo termina pokličite 051 815 999 ali pišite na barbara@uresnicisvojesanje.si.

 

Vas zanima, kaj o Access Bars pravijo nevroznanstveniki? Oglejte si spodnji video (na voljo so slovenski  podnapisi)

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

21 Jul 2020

Kaj če bi se preprosto S P R O S T I L I?

Na začetku vsakega leta vprašam, katera beseda me bo vodila v novem letu. 
 
Letos sta se pojavili dve besedi ... zdaj, po novem, moji možgani delujejo kar v angleškem jeziku. :) Hahaha ...
 
5 Jul 2020

Kaj ima vaš pogled skupnega z vašim vidom?

Kaaaaaaaaaj? :)
 
Aha. 
 
Vsaka vaša misel, ki ji namenite dovolj energije, ustvarja vašo fizično resničnost. 
 
24 Jun 2020

Telo - darilo ali največji sovražnik?

Poletje. Gola koža. Telesa. 
 
"Uh, kako imam bele noge." "Uh, kako sem se zredil/-a." "Uh, kakšen trebuh imam ..."
 
Znano?