Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Accessov Energijski facelift®

 
Verjamete, da je mogoče nekaj drugačnega? Preseči prepričanja, ki jih imamo o staranju? Prepričanja o tem, kaj povzroča staranje? Kako mora to izgledati?
 
Zakaj se na našem telesu kažejo znaki staranja, če imajo naše celice in DNK sposobnost neprestanega obnavljanja?
 
Kaj če obstaja nekaj, s čimer lahko pobrišete vsa stališča in prepričanja o staranju, ki jih imate in ki ste jih zaklenili v svoje telo?  Saj veste, da prav tako kot vse ostalo, tudi svoje telo kreiramo s prepričanji, stališči in razmišljanji, ki jih imamo?
 
 
Fantastični telesni proces Accessov Energijski facelift™ vam nudi številne energijske frekvence za zdravljenje telesa in kože, brisanje sledi staranja, sproščanje travm, aktiviranje celičnega spomina in sproščanja plasti predsodkov…
 
Je čudovit način, da na popolnoma naraven način, od znotraj navzven, pomladite svoj obraz in zavrete proces staranja. Energijski facelift se izvaja s polaganjem dlani po dekolteju, vratu in obrazu. Njegovi blagodejni učinki delujejo na celotno telo in med samim tretmanom boste lahko po celem telesu občutili, kako so se vzbudile regenerativne energije. 
 
Kaj so stranke opazile po tretmajih  Energijskega facelifta™?
 
  • Manj gubic in strogih linij
  • Izboljšan vid
  • Trdnost in napetost obraznih mišic in celotne kože
  • Odpravljen utrujen videz obraza
  • Hitrejše celjenje ran in manj vidne brazgotine (tudi obstoječe)
  • Bolj zdrava, sijoča koža in celoten videz
  • Privdzignjene prsi iz zadnjica
  • Naravnavanje zob in celjenje tkiv v ustih, po opravljenih zobozdravstvenih delih
  • Sproščanje, mehčanje mišic pri obrazni paralizi/zakrčenosti mišic in povrnitev obraza v prvotno, naravno stanje
 
Ljudje, ki so prejeli ta tretma, so poročali, da so poleg sijočega videza prejeli več energije, stabilnosti in jasnosti v svojem življenju. 
 
Na sliki spodaj lahko vidite razliko po dveh tretmajih facelifta, opravljenih v času 24 ur. (Adriana je prav tako facilitatorka energijskega facelifta)
 
 
Trajanje tretmaja:  90 min
 
Osvežen in sijoč videz ter zmanjšanje gubic so vidni že po enem tretmaju. Če želite več, pa si privoščite večkratno zaganjanje energij, ki jih vsebuje  Energijski facelift. Če tretma Energijskega facelifta prejmete dvajsetkrat, telo ponovno samo začne porajati mladostne, regenerativne energije. Energijski facelift izvajam pri meni, v Kamniku oz. po dogovoru. Primeren je tako za ženske, kot za moške! Lahko pa se ga tudi naučite! Možnosti je veliko!
 
Na spodnji sliki je Martina, s katero sva roku treh mesecev naredili 10 tretmajev: 
 
 
Tukaj je še primer, ko gre energijski facelift še naprej in omogoča lažje življenje bolnikom. Gospa na sliki boleha za Alzheimerjevo boleznijo. Na spodnji sliki je bila v stanju hude zakrčenosti. Hčerka že ni vedela več, kaj bi naredila, potem pa se je spomnila, da ji lahko naredi energijski facelift. Sprememba se je začela kazati že po 10 minutah izvajanja tretmaja, spodnja slika pa kaže rezultat po 40 minutah izvajanja. 
 
Še en primer, česa je zmožen čarobni Accessov facelift. Gospa na sliki je imela paralizo obraza (zategnjen obrazni živec), po enem prejetem 90 minutnem tretmaju  se je stanje občutno izboljšalo (slika potem): 
 
 
 
Cene tretmajev: 
 
1x obisk: 100 EUR 
paket 5 tretmajev: 450 EUR   
paket 10 tretmajev: 850 EUR  (mogoče plačilo na 3 obroke)
 
 
Plačilo možno v gotovini ob obisku, na TRR SI56 2900 0005 5670 097, Abundantia, Barbara Mali, Kranjska 4b, 1241 Kamnik ali po predhodnem dogovoru prek Paypala. 
 
Tretmaji se izvajajo pri meni v Kamniku. 
 
Za več informacij pišite na barbara@uresnicisvojesanje.si ali pokličite na 051 815 999. 

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

2 Dec 2019

Ste tudi vi ujeti v sindromu "nisem dovolj"?

Tudi vi menite, da niste dovolj - v kakršnikoli obliki - da še ne veste dovolj, da še niste dovolj lepi, dovolj vitki, dovolj stari, dovolj mladi, dovolj bogati, dovolj izobraženi ...
 
28 Nov 2019

Stvar, ki je ne počnete, pa bi jo morali!

Kakšna dva tedna nazaj sem zelo intenzivno delala vajo, ki jo bomo, med drugim, delali tudi na novem sklopu 21-dni Živim prihodnjega sebe: Ljubezen do sebe.
 
12 Nov 2019

Kaj če ste lahko vi tista oseba, ki naredi vso razliko?

V enem od videov, ki sem vam jih poslala,  sem že govorila o tem, kako se moje celotno življenje nadgrajuje, gre na neko novo raven ... tudi finančno.
 
Tako z novembrom vstopam tudi v sistem DDV-ja.