Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Aktiviraj vroči zmenek!

22 Jan 2014

Zakon privlačnosti pravi...ko bi nekaj radi videli v svojem življenju, se moramo sedaj počutiti tako, kot menimo, da se bomo takrat, ko bomo imeli željeno. Za vse ostalo bo poskrbelo vesolje in v naše življenje prineslo tisto, kar ustreza naši vibraciji.

"KAKO" ni naše delo. Naše delo je samo "KAJ". 
 
Vsem, ki bi radi v svoje življenje ponovno prinesli romantiko, veselo vznemirjenje, ko se začne dogajati nekaj novega na področju partnerstva ali pa osvežili obstoječe razmerje, je namenjena današnja aktivacija - vročega zmenka. 
 
Abraham pravijo, da 17 sekund čiste misli začne privlačiti druge misli, ki so v skladu z začetno mislijo in seveda vzbujati temu ustrezne občutke.
 
Spodnji zapis zadošča za 17 sekund aktivacije vibracije vročega zmenka. Če želite v teh občutkih preživeti več časa, zapis preberite večkrat. 
 
Če čas ni ravno pravi, da bi v svoje življenje priklicali vroči zmenek, zapisa ne berite!
 
Zapis ustrezno prilagodite, da bo ustrezalo vašim željam in spolu. :)
 
 
Tako sem vznemirjena. Ponovno čutim tiste vesele, igrive metuljčke, ki poletavajo po želodcu, ko se dogaja nekaj novega, ko stopaš v nekaj neznanega. Povabljena sem na romantični zmenek! Woooooooooohoooooo! 
 
Všeč mi je bil  že nekaj časa...in ta samozavest, kljub temu, da sem sem bila v družbi, je pristopil in začel pogovor. Povezava je bila vzpostavljena v trenutku! Kakšne iskrice so letele med pogovorom! Ne iskrice, ognjemet! Pa vendar je bilo drugače kot kadarkoli prej... popolno sprejemanje, odprtost duha z obeh strani, prisotnost v trenutku, brez pričakovanj, projekcij....Druženje s takšnimi ljudmi zame pomeni resnično tisto zabavo in povezavo, ki jo iščem v življenju. Da ne omenjam tega, da je inteligenten, zabaven, nežen, prijazen, sončne narave in poleg vsega tega še SEKSI! Kako je lahko še boljše kot to? Aja, in šarmanten. In rad raziskuje :) Videti je, da imava podobne poglede na to, kaj je zabavno in da sva na isti frekvenci tudi mentalno in energetsko...ja, dojema me in jaz njega... 
 
Tako mi je všeč način, na katerega me je potem povabil na zmenek...kot da bi vedel, kaj mi je všeč - čeprav se še ne poznava dobro, pa vendar nekje v globini... vseeno se... Kdo ve, kako se bo razvil nocojšnji večer...in kam bo to vodilo...že to, da se dobim z nekom, ki mi je všeč v vseh pogledih... je vredno vznesenosti in pospešenega bitja srca! Nikomur še nisem povedala, le skrivnostno se smehljam. Nocojšnji zmenek želim ohraniti zase, za naju, samo ta večer, samo midva...
************

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30