Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Ali lahko s pomočjo zakona privlačnosti zadenem na lotu?

18 Jul 2013

Ja. Lahko zadenete na lotu. Z uporabo zakona privlačnosti v svoj prid lahko dobite karkoli. Če izpolnjujete nekaj pogojev.

Verjamete, da boste zadeli vse te milijone na lotu? Pri vsej tej neskončno majhni verjetnosti zadetka resnično verjamete oz. preprosto veste? Če ste 100%, brez trohice dvoma, prepričani, da boste zadeli na lotu, prej kot slej tudi boste. 
 
Pa vendar, kolikor poznam prepričanja, ki jih imajo ljudje o denarju, deluje v nasprotni smeri vaše želje veliko prepričanj, ki prevladajo nad vero oziroma védenjem o tem, da bo zadetek na lotu vaš. 
 
Kakšno je vaše mišljenje o ljudeh, ki imajo ogromno denarja? Da so pokvarjeni, kradejo? Morda se niti ne zavedate, da vas skrbi, kaj boste z vsem tem denarjem naredili, kako bodo ljudje v vaši okolici gledali na vas po tem, ko boste imeli toliko denarja, morda vas je strah, da vas bodo ljudje imeli radi samo zaradi denarja, da si bodo vsi od vas želeli izposojati denar ali pa vas bodo pričakovali, da boste za vse plačali vi? Da boste postali takšni, kot so bili vaši požeruški (oderuški itd.) sorodniki, ki so imeli ogromno denarja? Vas je morda na skrivaj celo strah, da vas bodo poskušali okrasti? Ali pa, da vas bodo zapustili prijatelji?
 
Ta prepričanja nasprotujejo prejšnji želji po zadetku. Kaj je močnejše, želja po bogastvu ali prepričanja, skrita v vaši podzavesti? Zavedamo se 10% stvari, v podzavesti pa se nahaja 90% vsega ostalega, kar kot na avtopilotu v večini upravlja z našim življenjem... Prepričanja, ki so močnejša, vplivajo na to, kakšna je naša prevladujoča vibracija v zvezi s tem in  kar se prikaže v našem življenju.  
 
Pa vendar. Se da.
 
Če ste zmožni najti ta občutek - občutek, ki vam ga bo prinesel milijonski zadetek na lotu - v sedanjem trenutku? Ste se sposobni že danes obnašati kot milijonar oz. kot dobitnik velikega zneska na lotu?
 
Pri večini ljudi, ki me sprašujejo po tem ali je možno z zakonom privlačnosti zadeti na lotu, opažam, da menijo, da jim bodo milijoni prinesli tisto, kar resnično želijo: da bodo končno lahko delali tisto, kar jih resnično veseli, da bodo varni, mirni, pomirjeni, neodvisni, veseli in svobodni.
 
Vse to ste lahko tukaj in zdaj. Na neskončno veliko drugih načinov. Brez milijonov. Se zavedate tega? V tem trenutku lahko začnete delati tisto, kar vas veseli, če ne v celoti, pa vsak kakšne pol urice, urico na dan. Preden se boste dobro zavedli, boste delali veliko več tega kar vas veseli, kot tega, kar vas ne veseli. V tem trenutku lahko najdete svojo pot do tega, da se počutite pomirjene, mirne, svobodne, neodvisne in radostne. Zato ne potrebujete milijonov.
 
Za to potrebujete nove misli, misli, ob katerih se boste začeli dobro počutiti ali pa za začetek vsaj nekoliko bolje. Za to potrebujete nova prepričanja, ki bodo močnejša od tistih, ki vam preprečujejo, da bi bili vse zgoraj našteto tukaj in zdaj. Za to potrebujete neomajno vero, ki se je spremenila v védenje.
 
Ko boste vse te občutke, za katere menite, da vam jih bo prinesel zadetek na lotu, v sebi našli zdaj, vam bo postalo vseeno ali na lotu zadenete ali ne.
 
Denar sam po sebi ne prinaša sreče, miru, veselja - včasih (seveda ponovno v skladu s prepričanji, ki jih imamo o denarju) prav nasprotno... strah, nemir, občutke osamljenosti. 
 
Za vsako našo željo se nahaja želja po občutku, za katerega menimo, da nam bo željeno prineslo,  želja po tem, da bi se počutili bolje, kot trenutno se. Mi smo gospodarji naših občutkov in vedno lahko izberemo, kako se počutimo. 
 
Ko se boste začeli počutiti kot milijonar tukaj in zdaj, bo vaša želja postala nepomembna. Ne boste več navezani nanjo. In če boste še vedno izpolnjevali loto lističe, se prav lahko zgodi, da za nameček dobite še par milijonov. Ne bo vam mar. Ker ste se že pred tem počutili, obnašali in delovali kot milijonar. 
 
 
 
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30