Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Ali svoje račune plačujete z veseljem?

14 Maj 2019
Na začetku meseca je bil dan za plačilo akontacije dohodnine in davka na dobiček. Tokrat je bil davek na dobiček že kar lep. Recimo v rangu enega dobrega jabolčnega računalnika wink. Pravzaprav, če dobro pomislim, bi za ta denar lahko celo dobila že kakšen rabljen avto.
 
Ko sem nakazala denar, sem bila res vesela. Res! Še sama sebe sem presenetila! Če bi imela takrat pri roki kakšno steklenico šampanjca, bi jo verjetno odprla in nazdravila. Sami sebi! (Opomba za Barbaro: v hladilniku mora vedno biti šampanjec!)
 
Ker to pomeni, da sem ustvarila več denarja!
 
Ker to pomeni, da imam denar!
 
Ker to pomeni, da ljudje zaupajo vame, v moje storitve.
 
Ker to pomeni, da posel raste!
 
Ker to pomeni, da sem spremenila svoje zmožnosti prejemanja!
 
Ker to pomeni, da sem spremenila svojo finančno resničnost!
 
Ker to pomeni, da ustvarjam finančno resničnost, ki deluje zame - onkraj sodb in "morala" bi ...
 
Pa verjetno še kaj  ... ;)
 
Kaj pa vi?
 
Ali svoje račune plačujete z veseljem?
 
Ali zraven negodujete, češ - kako so računi visoki, da je vedno več računov, zakaj vam pošiljajo takšne račune, in še kakšna od vaših različic ...
 
Zakaj vas to sprašujem?
 
Če namreč svojih računov ne plačujete z veseljem, radostjo, ne boste nikoli ustvarili dovolj denarja, da bi jih plačali z veseljem.
 
To je bila ena od iztočnic, ki smo jih slišali na sedemdnevnem dogodku z Garyjem Douglasom na Kostariki pred kakšnima dvema letoma. 
 
Pravzaprav sem morala ta del na posnetkih, ki jih dobimo po seminarjih, kar večkrat poslušati, da sem dojela. 
 
Seveda!
 
Če negodujemo, je namreč zadaj pogled, češ, da ni dovolj, da nimamo dovolj, da ne bo dovolj, da nas prenašajo naokrog in še bi lahko naštevali. In če imamo takšne poglede, nikoli ne bomo ustvarili dovolj!
 
Sama sem že pred leti, ups, zdaj lahko že govorimo o desetletjih, prihod položnic in računov začela naslavljati z: "O, še dobro, da sem bogata!"
 
Če pogledamo namreč povprečje materialnega oziroma finančnega stanja svetovne populacije, se mi nahajamo v vrhu, med bogatejšo populacijo.
 
Kaj če smo lahko hvaležni, da imamo pitno vodo, reden odvoz smeti, čistilni servis, ki poskrbi, da je blok čist, hvaležni, da imamo streho nad glavo (in da nam je banka nekoč zaupala in posodila denar zanjo), da nam je toplo, da se lahko umivamo s toplo vodo, da lahko beremo ob električni razsvetljavi, se celo morda ogrevamo z elektriko, kaj če smo lahko hvaležni in veseli, da nam vsa podjetja, ki nam nudijo te storitve, zaupajo in oskrbujejo z navedenim? Kaj če smo lahko veseli, da živimo v državi, kjer nas ni strah zvečer iti po cesti, ki zagotavlja nek red, varnost in neko kakovost bivanja? (Velikokrat, ko pridem domov s kakšnega potovanja, sem prav hvaležna, da živim v Sloveniji.)
 
In kaj če smo lahko veseli, da lahko za to plačamo? 
 
Tisto, kar namreč poraja denar, je radost - ne žalost (češ, da nimamo). 
 
Vsak naš pogled ustvarja našo resničnost.
 
Koliko pogledov lahko spremenite v tem trenutku? Koliko pogledov lahko opustite v tem trenutku? (Mimogrede, še vedno se nam lahko pridružite na srečanjih 365 dni zanimivega pogleda, ki vam pomaga opustiti TONE pogledov.)
 
In kakšen nov pogled, ki vam bo pomagal ustvariti drugačno finančno resničnost, lahko danes zavzamete? 
 
Barbara 
 
***********************************************
Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

************************************************

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31