Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Anafilaktični šok in kvadrat laksacije - delavnica Accessovih telesnih procesov - Ljubljana

Accessova telesna procesa anafilaktični šok in kvadrat laksacije se izvajata  s polaganjem rok na predele, ki bolijo zaradi preobremenjenosti ali izčrpanosti mišic. Najpogosteje se uporabljata skupaj, v določenih primerih pa lahko tudi eden za drugim.

Anafilaktični šok, o katerem govorimo tukaj, je blažja oblika tistega, ki ga doživijo ljudje, alergični na pike čebel. Verjetno bi ga lahko uporabili tudi pri piku čebele in bi deloval.

S staranjem ljudje začnejo ustvarjati vse manj fleksibilna telesa. Pravzaprav svoja telesa zaklepajo v sistem anafilaktičnega šoka, v katerem se začnejo telesa zapirati, da bi ustvarila vse sisteme staranja. 

Oseba, ki ima zategnjene, zakrčene mišice, ima v mišicah elemente anafilaktičnega šoka in ji ta proces lahko pomaga. Kjerkoli je prisotna kakršnakoli travma, obstajajo velike možnosti, da bo proces za anafilaktični šok pomagal. Šok lahko nastane tudi zaradi obsojanja ali vsiljenih stališč drugih. 

Kvadrat laksacije je način sproščanja mišic. Ko imate v svojem telesu kakšno zategnjeno mesto, se bodo s kvadratom laksacije ta mesta začela rahljati, sproščati. To je dober način sprostitve za ljudi, ki so pretiravali z vadbo ali kako drugače preobremenili telo. 

To je izjemen proces za preobremenjene ljudi, živali ... ki na nek način preobremenjujejo katerikoli del ali svoje celotno telo.

Na tej torkovi delavnici se boste procesov Anafilaktičnega šoka in kvadrata laksacije naučili izvajati in ju takoj po delavnici lahko začeli uporabljati na sebi ali drugih.

Prispevek za delavnico: 70 EUR

Lokacija: Tbilisijska 83a, Vič, Ljubljana

V ceno delavnice je vključeno pisno gradivo, MP3-posnetek teoretičnega dela in potrdilo o udeležbi.

Več informacij in prijava: barbara@uresnicisvojesanje.si ali 051 815 999.

 

 

 

 

Čas dogodka: 
torek, December 19, 2017 -
od 18:00 do 21:00

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

17 Jul 2018

Nakupovanje za novo resničnost

Vam vaše življenje ni všeč? Ali pa kakšen del vašega življenja? Bi radi nekaj drugačnega?
 
Je čas za stvaritev nove resničnosti? Na tem določenem področju ali pa kar za vse svoje življenje?
 
2 Jul 2018

Kaj je darilo tukaj?

Ko gledamo skozi očala polariziranosti, s katero smo v tej resničnosti dobesedno zasvojeni, se nam dogajajo dobre in slabe stvari. Pozitivne in negativne. Sprejemljive in nesprejemljive. Lepe in grde.