Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Brezplačna predstavitev Access bars - Komenda

Si želite spremeniti določeno področje svojega življenja? Bi radi zaživeli nekoliko lahkotneje? Več prejemali in manj delali? Mirneje spali? Bili bolj sproščeni in pomirjeni?

Ali veste, da vam vse to in še veliko veliko več omogoča lahen dotik 32 točk na glavi, imenovanih Access bars?  Tisoče in tisoče ljudi po vsem svetu, vključno s Slovenijo, že uživa v dobrobitih prejemanja in izvajanja Access barsov. Z njihovo pomočjo spreminjajo svoje telo, prekomerno težo, težave s spanjem, nenehnim klepetanjem uma, denarno področje, spolnost, tesnobnost, depresije, zaustavljajo staranje in še in še bi lahko naštevali.

Bi radi o barsih izvedeli kaj več? Vabljeni na enourno brezplačno predstavitev, ki bo potekala v zasebnem vrtcu Zvezdnato nebo, Klanec 17 a, v Komendi ob 18. uri

Še posebej bomo naslovili, kako izvajanje barsov omogoča več lahkotnosti, sproščenosti tako otrokom kot staršem. Pomagajo tudi pri učnih težavah, govornih težavah, ipd.

Če pridete, se, prosim, prijavite na barbara@uresnicisvojesanje.si

Barbara

 

Čas dogodka: 
sreda, November 14, 2018 -
od 18:00 do 19:00

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
 
 
 
15
 
16
 
17
 
18
 
 
20
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

17 Jan 2019

Potrebujete dovoljenje za počitek?

Že nekaj časa se poigravam z mislijo, da bom začela z delavnicami na temo počitka. Zavestnega počitka. Zavestnega odklopa od sistema, ki je bil narejen za stroje in ne za BITja.
 
9 Jan 2019

5 "zdravil" za nepotrpežljivost

Dolgo, dolgo časa mi ni bilo jasno, kaj se skriva za nepotrpežljivostjo. Velikokrat me je kdo vprašal: "Kaj pa takrat, ko si nepotrpežljiv?"
 
Moj odgovor je še vedno isti: "Bodi hvaležen za to, kar imaš, za to, kjer se trenutno nahajaš."
27 Dec 2018

Ustvarjate učinek "vau" ali "au"?

Preden odhitite v novo leto, sem si rekla, vam še pošljem en takšen mini opomnik ... za vse, ki želite svoje zavestno ustvarjanje izboljšati ali ponesti na nov nivo.