Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Celodnevne izmenjave Access barsov in preostalih Accesovih telesnih procesov

Vau, kaj vse spreminjamo na teh naših celodnevnih izmenjavah! Kdo bi si mislil, da lahko s tem, ko delamo na telesu, postajamo bolj zavestni, poleg odklepanja stvari, zaklenjenih v našem telesu, pa se spreminja celo naše življenje!

Na tokratnih izmenjavah bomo v dopoldandskem delu raziskovali energije Accessovega telesnega procesa Antalgične sence. 

Antalgično se nanaša na položaje, s katerimi se domnevno izogibamo bolečinam. Znana je tako imenovana antalgična drža zaradi bolečin. Na primer pri bolečinah v križu je lahko oseba "zategnjena" v eno stran in ji sleheren premik povzroča hude bolečine. 

Z telesnim procesom Antalgične sence brišemo ostanke antalgičnih drž iz drugih časov, prostorov, dimenzij in resničnosti, ki tukaj izkrivljajo držo in povzročajo bolečino. 

Bolečina, ki ni bila ublažena z drugimi pristopi in za katero se zdi, da nima nikakršnega vzroka v tej resničnosti, se lahko odzove na ta proces. Naslednja je bolečina, ki jo ima nekdo od rojstva in je videti, da nima vzroka v tej resničnosti. Antalgično se nanaša tudi na področja vašega življenja, ki se jim izogibate - ta proces lahko torej olajša bolečino pri nekom, ki ignorira veliko delov svojega življenja. 

Tega učnega dela se lahko udeležite, tudi če še nikoli niste bili na nobeni Accessovi delavnici, saj se boste v prvem delu naučili prej omenjenega procesa, ki ga boste lahko v nadaljevanju izmenjevali z udeleženci. 

Vsi udeleženci jutranjega dela postanejo praktiki procesa Antalgične sence in ga lahko po tem delu izvajajo na sebi ali drugih.

Vmes bomo naredili odmor za kosilo - nekje med 11.30 in 12.30 uro, po tem pa nadaljevali z izmenjavami.

Če boste prišli za cel dan oz. v dopoldanskem delu, je prispevek 35 EUR, če se nam boste pridružili po 11. uri (po učnem delu), je prispevek 20 EUR. (Otroci do 15. leta se lahko udeležijo kateregakoli dela brezplačno, mladi, 16. in 17. let pa plačajo polovičen prispevek.)

Drugega dela izmenjav, po kosilu, se lahko udeležijo le tisti, ki znajo Access barse ali katerega od Accessovih telesnih procesov.

Le kaj bomo ozavestili in spremenili tokrat?

Lokacija: dvorana BM Studia, Dunajska 116, Ljubljana

Prijave na barbara@uresnicisvojesanje.si ali 051 815 999. Pri prijavi, prosim, sporočite, kdaj pridete in ali se nam boste pridružili na kosilu (bom rezervirala mizo v kakšni gostilnici v bližini).

Barbara

Čas dogodka: 
nedelja, Maj 6, 2018 -
od 08:00 do 16:00

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
 
 
8
 
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

5 Okt 2018

Koliko je vredna vaša beseda?

Govorimo. Veliko. Včasih premalo. S soljudmi. Poslovnimi partnerji. Prijatelji. Strankami. Romantičnimi partnerji (nisem našla boljšega izraza :)). Starši. Otroki.
 
20 Sep 2018

Želite ugotoviti, kaj so vaše resnične prioritete v življenju?

V življenju iz trenutka v trenutek izbiramo v skladu s svojimi resničnimi prioritetami.
 
19 Sep 2018

Kaj če je tudi bolečina le izbira?

Kot sem omenila v članku, ki sem ga poslala