Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Celodnevne izmenjave Access barsov in preostalih Accesovih telesnih procesov

Spet so pred nami naše celodnevne izmenjave! Kakšno spremembo in čarobnost bomo ustvarili tokrat?

Na tokratnih izmenjavah bomo v dopoldandskem delu raziskovali energije Accessovega telesnega procesa Trizložni sekvenčni sistemi z drogo izzvanih scenarijev, perfekcionizma in norosti

Ko uživamo droge (sem se prištevajo tudi tablete za reševanje vašega psihičnega stanja) ali smo alkoholizirani, naredimo odločitve, sodbe, zaključke, do katerih kasneje, ko nismo več pod vplivom drog, nimamo več dostopa (so pa zaklenjeni v telesu) in zgolj reagiramo in se odzivamo na zunanje okoliščine. Telesni proces Trizložni sekvenčni sistemi z drogo izzvanih scenarijev, perfekcionizma in norosti, ki ga bomo raziskovali tokrat, odklepa ta mesta. Tudi če ste zasvojeni z drogo perfekcionizma, vam bo ta proces omogočil iti onkraj tega (iskanje perfekcionizma je samo še en način zaustavljanja sebe).

Tega dela se lahko udeležite, tudi če še nikoli niste bili na nobeni Accessovi delavnici, saj se boste naučili prej omenjenega procesa, ki ga boste lahko v nadaljevanju izmenjevali z udeleženci. 

Vsi udeleženci jutranjega dela postanejo praktiki procesa Trizložni sekvenčni sistemi z drogo izzvanih scenarijev, perfekcionizma in norosti in ga lahko po tem delu izvajajo na sebi ali drugih.

Izmenjave bodo potekale med 8. - 16. uro. Med učnim delom in nadaljevanjem izmenjav bomo naredili pavzo za kosilo. Predvidoma od 11.30-12.30 ure.

Če boste prišli za cel dan oz. v dopoldanskem delu, je prispevek 35 EUR, če se nam boste pridružili po učnem delu, je prispevek 20 EUR. (Otroci do 15. leta se lahko udeležijo kateregakoli dela brezplačno, mladi, 16. in 17. let pa plačajo polovičen prispevek.)

Drugega dela izmenjav, po kosilu, se lahko udeležijo le tisti, ki znajo Access barse ali katerega od Accessovih telesnih procesov.

Le kaj bomo ozavestili in spremenili tokrat?

Lokacija: dvorana BM Studia, Dunajska 116, Ljubljana 

Prijave na barbara@uresnicisvojesanje.si ali 051 815 999. Pri prijavi, prosim, sporočite, kdaj pridete in ali se nam boste pridružili na kosilu.

Barbara

Čas dogodka: 
nedelja, September 16, 2018 -
od 08:00 do 16:00

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Morda vas zanima tudi...

20 Sep 2018

Želite ugotoviti, kaj so vaše resnične prioritete v življenju?

V življenju iz trenutka v trenutek izbiramo v skladu s svojimi resničnimi prioritetami.
 
19 Sep 2018

Kaj če je tudi bolečina le izbira?

Kot sem omenila v članku, ki sem ga poslala

17 Sep 2018

Kako ste ustvarili življenje, ki ga živite danes?

Vas zanima? Kako ste pravzaprav ustvarili življenje, ki ga imate in ga živite danes? Mogoče boste rekli z energijo, kar ste bili v svojem življenju.