Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Denarja je kot listja in trave

11 Maj 2013

Narava se je prebudila v vsem svojem čaru. Polja, polna žitnih bilk, rumene ogrščice, drevesa v cvetju in zelenju... po obilnem deževju so visoko pognale vse trave...

 
Vsako jutro se z mojim kužkom sprehajam med temi čudesi narave, opazujem, kakšno obilje listov je na drevesih, preštevilje trav na travniku, bilk na polju, cvetov na cvetočih drevesih in  grmih... in ker mi žilica seveda ne da miru, vedno iščem nove načine, kako vzbuditi v sebi vibracijo obilja. O tem sem že pisala v enem izmed preteklih člankov, pred kratkim pa sem metodo, opisano tam,  nekoliko nadgradila. 
 
Začela sem si postavljati vprašanje (temelji vprašanja v Access Consciusness™):
 
"Kaj moram dojeti, vedeti, biti in sprejeti, da bom imela vedno več denarja, kot ga lahko porabim?"
 
Ko sprašujemo takšno vprašanje nekaj časa... začnejo iz naše notranjosti (višjega jaza, inspiracije, notranje modrosti) prihajati odgovori. Eden izmed mojih odgovorov je prišel tudi v obliki vizualizacije: 
 
"Predstavljaj si, da je na vsakem drevesu, mimo katerega greš, namesto zelenega lista  zeleni bankovec za 100 EUR. Predstavljaj si, da so na vsakem grmu, ki ga vidiš, namesto listov, zeleni bankovci za 100 EUR. Predstavljaj si vsako travo kot zeleni 100 EUR bankovec. Predstavljaj si, da lahko vedno vzameš s tega drevesa, grma ali travnika - kolikorkoli in kadarkoli potrebuješ ...nikoli ne zmanjka..kar porabiš, se vedno znova nadomesti."
 

 

Ta zabavna vizualizacija je v meni vzbudila fantastične občutke - občutke varnosti in obilja. To sta občutka, ki ju v naši želji in težnji po pridobivanju denarja največkrat zasledujemo.
 
Kot pravijo Abraham - dovolj je 17 sekund čiste misli, 17 sekund čiste vibracije, da k sebi začnemo privlačiti podobne misli in stvari, ki vibrirajo na isti ravni. Moja vizualizacija je obrodila sadove še isti dan in naslednji...k meni so prišli denar in  dobrine. 
 
Če želite vzdrževati takšno vibracijo, vam mora iskanje stvari, ki v vas vzbujajo občutke varnosti in obilja preiti v navado. Naj vam postane ritual. Za vsako navado potrebujemo nekaj časa, da se je priučimo, tudi za to. Preprosto - moramo se ustaviti in vzeti čas za to. Boste našli 17 sekund za to, kar želite? 17 sekund, da boste uživali v občutkih, ki so vam všeč?
 
Ko sem kasneje razmišljala o tem, kako nerealistična vizualizacija je to - sem videla - da me je moj logični um v tem razmišljanju pretental... denarja je na svetu res v izobilju, živimo v svetu obilja in vedno znova lahko zahtevamo - obilje. Vesolje nas vedno podpre v tistem, kar želimo in zahtevamo od svojega življenja....Ja, denarja je na voljo res kot listja in trave!
 
Vprašanje je, koliko si ga dejansko dopustimo prejeti. O tem pa kdaj drugič...
 
************

Barbara Mali je trenerka zavestnega ustvarjanjaavtorica e-knjige Zakon privlačnosti za vsak dan: Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja (naložite jo brezplačno, s klikom na link) in certificirana facilitatorka Access Consciousness®

Novo: E-knjiga: "Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je sedaj pravi čas?" za vse, ki jih zanima element št. 1 zavestnega ustvarjanja - ljubezen do sebe

 

 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31