Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Igra obilja

20 Aug 2018
Danes imam za vas eno zanimivo igro, ki vam bo pomagala krepiti vibracijo obilja, hkrati pa začela širiti obzorja, kaj vse pravzaprav bi radi z denarjem ustvarili, kupili, koliko stvari stanejo, itd.
 
Kako torej gre ta naša igra? :)
 
Predstavljajte si, da vsak dan na vaš tekoči račun dobite nakazilo. Ali pa v kuverti na dom. Kar bolje deluje za vas. S čimer se lažje poistovetite.
 
Prvi dan dobite nakazilo 1000 EUR. Ki jih morate ta dan porabiti.
Potem naslednji dan 2000 EUR. Ki jih morate prav tako porabiti. Virtualno ... :)
Potem tretji dan, dobite nakazilo 3000 EUR. Ki jih morate porabiti.
Četrti dan dobite nakazilo 4000 EUR. Ki jih morate porabiti.
In tako naprej, znesek, ki ga prejmete, se vsak dan poveča za 1000 EUR in ... vsak dan morate porabiti vsoto denarja, ki jo prejmete. 
 
 
Pomembno je, da zaznate energijo tega. Da ste energija tega, da denar vsak dan pride.  Vsak dan, brez izjeme.
 
In da ga vsak dan ga porabite. Naslednji dan ponovno pride in ga ponovno porabite. Poglejte, koliko stvari stanejo. Vprašajte strica Googla. Vam bo vse povedal. :)
 
Naredite vse to zelo resnično, začutite to! Bodite to!
 
Vesolju je namreč vseeno, samo dostavlja tisto, kar oddajate.
 
Ne ve, ali je res ali ne.
 
Če oddajate vibracijo tega, da imate denar, da denar vedno znova prihaja, boste to slej kot prej ustvarili kot svojo resničnost. Če oddajate vibracijo, da ni, da nimate, nezaupanja v to, da bo denar še prišel ... boste ustvarili to.
 
Tako preprosto je - vse, kar potrebujete, da ustvarite vse tisto, kar si v življenju želite (in onkraj), že imate.
 
Ko se boste igrali to igrico, bo vesolje dostavljalo ... ne nujno vedno samo denar, lahko bodo ideje, kako ustvariti nekaj, kar vam bo prineslo denar, lahko priložnosti za aktualizacijo denarja itn.
 
Poleg tega, pa boste po tem, ko boste imeli vse hiše na morju, maseratije, ferarije, šli na vsa potovanja, na katera želite oditi, nakupili vse, kar si želite, tri tedne brezdelno ležali na plaži, potem ko boste šefu ob odpovedi v obraz zlili še kozarec vode (uživajte vsaj v misli na to ... haha) ... začeli resnično razmišljat, kaj bi pravzaprav radi s svojim denarjem ustvarili v svetu.
 
Sama to igro igram slabe tri mesece in mi res razteza poglede in zavedanje. Določene stvari, za katere sem nekoč menila, da so zame cenovno nedosegljive, sem končno pogledala in prav presenetljivo - so dosegljive, lažje kot kadarkoli.  (Spet naši umski konstrukti na delu ...)
 
Kakšno razliko v svetu bi radi naredili s svojim denarjem?
 
Pod roke vam bodo začele prihajati knjige o investiranju, o dobrohotnih milijonarjih, ki želijo izobraziti ljudi - da prepoznajo, da je vsak zmožen živeti v obilju in ustvariti bogastvo. Da to ni rezervirano le za posameznike. Ko boste krepili to vibracijo, vam bodo v "vidno polje" začeli prihajati članki o bogataših, ki kupujejo predele našega preljubega planeta Zemlje, zato, da se ohranijo ... da se ne uniči narava in avtohtone živalske vrste, ki prebivajo tam, itn.
 
In počasi bo za vas začelo postajati smiselno, zakaj pravzaprav imeti in ustvarjati več denarja.
 
Bolj kot se boste vživeli, bolj kot boste to, kar se igrate, BILI, bolj se bo začela v skladu s tem preobračati vaša finančna resničnost. 
 
Začnete lahko tukaj in zdaj. S tem, kar imate v tem trenutku.
 
Gremo se igrat! :)
 
Barbara
 
*************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, certificirana facilitatorka Access Consciousness in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

**************************************************

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31