Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kaj boste počeli potem, ko se bodo uresničile vaše sanje?

30 Dec 2012

Opažam, da veliko ljudi, kljub temu, da proučujejo zakon privlačnosti in zavestno ustvarjanje, še vedno meni, da se bodo počutili bolje, ko bodo dosegli svoj cilj. 

Ker običajno ob koncu leta naredimo pregled preteklega in postavimo cilje za naprej, je to več kot primeren trenutek, da ponovimo, kaj zavestno ustvarjanje je in kako z uporabo zakona privlačnosti v svoj prid te cilje tudi dosežemo.   
Za vsakim ciljem, ki si ga zastavimo, je običajno želja po nečem drugem - največkrat po tem, da se bomo počutili bolje.
  Kakor dolgo bo naš cilj pogoj, da se bomo počutili bolje, tega cilja - da se bomo počutili bolje, ne bomo nikoli dosegli. Namreč, ko bomo dosegli prvi cilj, se še vedno ne bomo počutili bolje, saj bomo k sebi pritegnili nekaj, kar je po vibraciji enako našemu, ne tako dobremu predhodnemu počutju. Zato bomo našli novo stvar (izven sebe), za katero bomo menili, da jo moramo doseči, da se bomo počutili bolje. Tako se znajdemo v začaranem krogu, saj se, ne glede na to, kaj v življenju dosežemo, še vedno ne počutimo bolje.   
Zakon privlačnosti pravi, da se enako privlači. To pomeni, da če želimo k sebi pritegniti nekaj, ob čemer se bomo dobro počutili, se moramo dobro počutiti že zdaj, še preden so se naše sanje uresničile. 
  Verjetno se marsikdo med vami sprašuje, kako se naj počuti dobro, še preden se uresniči njegov cilj.   
Eden izmed zelo učinkovitih načinov, da se počutimo dobro že sedaj, je, da se vprašamo: "Kaj bom delal/a, ko se bo to, kar želim, uresničilo?"   "Kaj bom delal/a, ko bom dobil/a partnerja, ki ga želim?" "Kaj bom delal/a, ko bom zaslužil/a XX denarja?" "Kaj bom delal/a, ko bom izgubil/a X kilogramov?" "Kaj bom delal/a, ko bom boljšega zdravja?" "Kaj bom delal/a, ko bom _____________________?"   Sprašujte se to, dokler ne pridete do vaših odgovorov. Vsak posameznik je unikaten in vsak ima drugačne odgovore na to vprašanje.
  Odgovor na to, kako se počutiti bolje že sedaj, je, da začnete delati stvari, za katere menite, da jih boste (lahko) delali potem, ko se bodo vaše sanje uresničile, zdaj. Običajno so to drobne, majhne stvari, ki nas veselijo, ki jih zelo radi delamo. Kmalu boste spoznali, da vaš cilj dejansko sploh ni pogoj za to, da bi se počutili dobro, ampak, da se lahko dobro počutite že danes.   S tem, ko boste delali stvari, ob katerih se počutite dobro, boste višali vašo vibracijo. Počutili se boste točno tako, kot bi se ob uresničitvi vašega cilja.  
Ko vaš cilj ne bo več pogojeval vašega dobrega počutja, ko nanj ne boste več navezani, ko boste že danes delali vse tisto, kar menite, da boste lahko delali, ko se bo uresničil, ko boste nanj morda celo pozabili, se bo materializiral.
  Zato vam ob koncu leta 2012 želim, da bi v letu 2013 podrobno pogledali, kaj se skriva za vašimi željami, cilji in sanjami, kakšne pomene jim pripisujete, kaj menite, da bodo vam osebno prinesli in da delate čimveč tega, kar vam prinaša zadovoljstvo, veselje in nasmeh na obraz že danes.   In - naj bo leto 2013 najboljše leto vašega življenja! heart   ************

Barbara Mali je trenerka zavestnega ustvarjanja in avtorica e-knjige Zakon privlačnosti za vsak dan: Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja (naložite jo brezplačno, s klikom na link)

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31