Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kaj če bi rekli obsojanju sebe preprosto STOP?

27 Nov 2016
Malo preden sem na začetku novembra šla v Dublin, sem začela gledati neko stvar, ki se mi je vedno znova ponavljala. In še dobro, da sem coach in da lahko orodja, ki jih imam v svoji "malhi", uporabim tudi na sebi, a ne? smiley
 
Zastavila sem si vprašanje: "Ok, kaj je vrednost tega, da si to kreiram?"
 
Vedeti morate, da ima vse, karkoli ste si v svojem življenju ustvarili, za vas neko vrednost. 
 
Kot bitje ne bi v svojem življenju ustvarili ničesar, kar ne bi imelo za vas neke vrednosti.
 
Nekaj trenutkov za tem je prišlo zavedanje: "Da se lahko še naprej obsojam."
 
Kaj?
 
Vedeti morate, da vsa orodja, ki jih uporabljam, barsi in tako naprej, obsojanje, ki ga imamo do sebe, ZELO ZELO zmanjšajo. Barbara, preden sem spoznala Access Consciousness in zdaj - le 3 leta razlike in dve različni pesmi. Danes ni več vprašanje ali bom nekaj ustvarila ali ne bom, ali bom nekaj objavila ali ne bom, ali bom naredila video ali ne ... danes je vprašanje le bolj ... "Kdaj?"
 
Pa vendar sistemi vzgoje, kjer je bilo pravzaprav skoraj vsako dejanje, ki sem ga naredila, sojeno kot pozitivno, negativno, dobro, slabo, nekje v ozadju še vedno delujejo.
 
Sistemi, po katerih me je nekdo skušal stlačiti v svojo definicijo pravega, dobrega in primernega otroka in opraviti svojo vlogo dobrega, pravega in primernega starša, ki ima pravega, dobrega in primernega otroka. (Kaj sploh je dober, pravi in primeren otrok? Kaj je dober, pravi in primeren starš? Hmm ... a nismo tu zato, da smo, kar smo? A ni ravno to naš prispevek v celoten mozaik?)
 
Očitno sem obsojanju sebe nekoč v otroštvu, morda pa že veliko veliko prej, pripisala neko vrednost. 
 
In tako ti programčki delujejo - če ne več na zavednem, pa še vedno nekje v podzavesti. 
 
Morda se še vedno skušam narediti v tistega pravega, dobrega, primernega otroka?
 
Ko sem ozavestila, da je vrednost ustvarjanja tistega, kar se mi je nenehno ponavljalo, da se lahko še naprej sodim, sem si preprosto rekla: "Veš kaj, zdaj pa preprosto STOP! Ne bom se več obsojala."
 
Mogoče mi je od takrat misel še želela kdaj odpotovati po plusih in minusih, pa sem takoj ponovno rekla STOP.
 
Novo pridobljena svoboda in lahkotnost, ki sta sledili tej odločitvi, predvsem pa dopuščanje tiste stvari, zaradi katere sem se prej sodila ... vau! Ponovno življenje spreminjajoče!
 
In včasih je to vse, kar morate reči in se odločiti: "STOP, tega ne bom več počel/a."
 
Žalostno je, da celo življenje iščemo nekoga, ki nas ne bi obsojal, ki bi bil v dopuščanju tega, kar smo. Vendar, če se sami obsojamo, če sami nismo v dopuščanju sebe točno takšnih, kot smo v tem trenutku, kako bo v dopuščanju nas nekdo drug?
 
Mi sami dajemo navodila. Takšen odnos, kot imamo do sebe, imajo drugi do nas.
 
Kaj če bi preprosto rekli STOP? Točno takšni, kot ste zdaj, ste ok. Tisto, kar menite, da je tako narobe z vami, je verjetno vaša največja močnost. In če so zdaj vaše misli odpotovale na mesta, kot so: "Ja, samo veš, nimam tega, pa tega, ja veš, sem takšna in nisem takšna ...", recite samo STOP. Ste OK. Svet vas potrebuje - vas original.
 
In če se želite kakorkoli spremeniti, morate biti najprej v dopuščanju tega, kar ste zdaj. Obsojanje tega ne bo spremenilo. Ustvarilo bo le še več tega, kar je. Le ko ste v dopuščanju kogarkoli ali česarkoli, je to svobodno, da se lahko končno spremeni. Drugače ne gre. 
 
Če želite odpraviti energijske blokade, programe, ki delujejo na nezavednem in prejeti orodja, ki vam bodo omogočila biti v veliko večjem dopuščanju sebe, drugih ali česarkoli v svojem življenju, pa se nam lahko pridružite na: 
a) 2-delnem spletnem srečanju Življenje onkraj obsojanja, ki bo potekalo 1. in 2. decembra (če se udeležite tega srečanja, za darilo prejmete udeležbo na 28-dnevnem izzivu, s katerim začnemo 3. decembra) in/ali
b) 28-dnevnem izzivu STOP obsojanju, ja DOPUŠČANJU (začnemo 3. decembra in nadaljujemo do konca leta)
 
Si predstavljate, da bi tako vstopili v novo leto 2017? Da bi začeli delovati iz popolnoma novega prostora? Prostora dopuščanja?
 
Kaj bi bilo mogoče, če bi bili 50 % bolj v dopuščanju sebe? Kaj bi bilo mogoče, če bi bilo 100 % bolj v dopuščanju sebe? Kaj bi bilo mogoče, če bi bili 1000 % bolj v dopuščanju sebe?
 
Nekaj drugačnega? Več?
 
Vabljeni, da se nam pridružite.
 
Svet ravno v tem trenutku potrebuje VELIKO VELIKO več dopuščanja.
 
****************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča  in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?

****************************************************

KJE SE LAHKO SKUPAJ IGRAMO V DECEMBRU?
(za več informacij kliknite na povezave pri dogodkih)
 
POSEBNA PONUDBA 2 za 1: zaradi izrednega zanimanja PODALJŠANA za vsa vplačila, prejeta vključno do 2. decembra 2016 (kombinirate lahko Access Bars in/ali Simfonijo možnosti)
 
četrtek, 1. december ob 18. uri/ 2.december ob 10. uri: Življenje onkraj obsojanja - 2-delno spletno srečanje (darilo udeležba na 28-dnevnem izzivu!)
nedelja, 4. december: Access bars delavnica - Ljubljana
sobota, 10. december: Accessov Energijski Facelift - delavnica Ljubljana - stara cena le še za vsa vplačila do vključno 30. novembra 2016
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31