Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kaj če je izvor bolečine v vašem telesu nekaj popolnoma drugega?

11 Jul 2019
Že v prejšnjem članku sem omenjala, kako "odpravljam" posledice lanskoletne nesreče in kako je moje telo zdaj, ko sem se začela spet zavestno prehranjevati, znova srečno.
 
Glede na to, kako me je bolelo telo po nesreči, nekih manjših bolečin tu in tam nisem niti pojmovala kot nekaj omembe vrednega.
 
Sem pa kakšne pol leta nazaj zaznala, da imam še vedno bolečino na področju reber - in zdaj - ko so šle "glavne" bolečine stran, mi je to postalo moteče. Še posebej me je začelo to mesto boleti med neko vajo, ki smo jo izvajali pri pilatesu. Od takrat sem z vsemi mogočimi orodji, telesnimi procesi, ki jih znam, skušala to odpraviti. Na meni so "delali" drugi. Ta bolečina se je malo omilila, nekoliko premaknila, potem pa spet prišla nazaj.
 
Ker vem, kaj je moja resničnost z mojim telesom, nisem odnehala. Bolj kot je bolečina vztrajala, bolj je bilo prisotno vprašanje "Kaj je to?".  
 
Dokler ... dokler ... se nisem KONČNO spomnila na ... entitete!
 
O tem sem že včeraj govorila v FB skupini Čarobno telo, pa sem si rekla, da še vseeno počakam kakšen dan, da vidim, če bo ta bolečina čisto izzvenela in o tem potem še kaj napišem.
 
Ob dogodkih, pri katerih pomislimo, da se bomo raztreščili (no, vsaj to je bila moja zadnja misel, preden sem padla v nezavest, ko me je zbil avto) ali da bomo umrli ali si morda celo želimo umreti - svoje telo odpremo za vstop entitet.
 
No ... in si začnem delati čistini proces za entitete.
 
Bolečina je pojenjala, ostalo je je le še malo.
 
Naslednji dan je je bilo še manj.
 
In potem je ni bilo več. HURAAAAAAAAAA!!!
 
Mislim, res, entitete so še vedno zadnja stvar, na katero pomislim, ob vseh možnih drugih vprašanjih in orodjih, ki jih uporabim.
 
Verjamem, da zdaj temu ne bo več tako. :)
 
Ker ... ker ... se je potem začela oglašati še tista bolečina za lopatico, ki se je tudi večkrat pojavila od lanskega poletja.
 
Ponovno zaženem čistilni proces za entitete (verbalno) ... bolečina izgine! Kaaaaaaaaj? 
 
Kaj če so tudi kakšni od vaših "bolečin", ki se jih ne morete znebiti, vzrok entitete?
 
To ni nek "bavbav", kot marsikdo misli in kot je predstavljeno v filmih.
 
Tudi mi smo entitete, le da še imamo telo.
 
Če želite poleg vsega preostalega o telesu izvedeti več o entitetah, vrstah entitet, kako jih odpraviti, kdaj vse odpremo telo za vstop entitet, se nam pridružite na spletnih srečanjih 30 dni Telo, pokaži mi! in vlečenja energije za radost utelešenja in skupnost s telesom, s katerimi začnemo v sredo, 17. julija 2019, ob 21. uri.
 
Očitno na meni že energija srečanj deluje!
 
Komaj čakam, da vidim, kaj vse bomo še spremenili in kaj vse se bo še prikazalo.
 
In kaj če je radost utelešenja tudi to, da se začnemo zavedati nevidnega sveta okrog nas?
 
Barbara
 
***********************************************
Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

************************************************

 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31