Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Možnost nakupa preteklih spletnih srečanj

Veliko vas piše z vprašanji, če je še možno kupiti posnetke preteklih srečanj in seminarjev, ki smo jih imeli. In odgovor je: "Seveda!"  V moji glavi trenutno šele nastaja zasnova spletne trgovinice, kjer si bo možno ogledati vse dobrote, ki jih ponujam, do takrat pa si lahko spodaj pogledate, kaj bi trenutno najbolj prispevalo vam in vašemu življenju.
 
 
Izbirate lahko med naslednjimi spletnimi srečanji (za več informacij kliknite povezavo v naslovu srečanja):
 

 Besede, ki ustvarjajo: Se sploh zavedate, kakšno energijsko vrednost in pomen imajo besede, ki jih vsak dan uporabljate? Kot boste slišali na posnetku, ni čudno, da se nekatere stvari kar ne prikažejo v našem življenju, saj dejansko uporabljamo besedo, ki pomeni ravno nasprotno od tistega, kar mislimo mi. Podkrepite svoje zavestno ustvarjanje tudi s prečiščenim besednjakom!

 
 Zbogom strah: Dobili boste orodja, ki jih lahko takoj prenesete v prakso in pogledate, kaj se resnično dogaja. Je to kar čutite, resnično strah ali kaj drugega? Velikokrat je popolnoma nekaj drugega, ko pa je res strah, pa boste zdaj imelli v rokah orodje, s katerim ga odstranite kot moteči dejavnik v vašem življenju in zaživite svobodneje.
 
 Sklop 10 spletnih srečanj Kako postati denarŽelite odstraniti omejujoče poglede, ki jih jih imate glede denarja? Vaši pogledi na denar namreč ustvarjajo vašo resničnost z njim. Če želite spremeniti svojo finančno resničnost, morate spremeniti poglede, ki jih imate glede denarja. Spletna srečanja Kako postati denar temeljijo na knjigi Kako postati denar in z vrsto vprašanj omogočijo, da se jih zaveste in spremenite. Srečanja ponujajo še čiščenje blokad na nezavednem in kup orodij, s katerimi lahko denar v svojem življenju začnete ustvarjati na drugačen, lahkotnejši način
 
 Napredni Kako postati denar: Če vas po knjigi Kako postati denar ali po sklopu 10 spletnih srečanj Kako postati denar zanima, kaj je še mogoče, se potopite v intenzivno intenzivno raziskovanje vseh področij življenja, ki so tako ali drugače povezana z ustvarjanjem denarja, s prejemanjem denarja. Napredno in intenzivno!
 
♥ Znebite se svojih denarnih demonov: Ja, na tem srečanju smo dobesedno čistili demone, ki jih imamo glede denarja. Demoni so oblika entitet, ki smo jih najeli v različnih življenjih, da nam preprečijo kadarkoli z denarjem doživeti, kar smo morda nekoč doživeli. Nekoliko pa smo pokukali v svet preostalih entitet. Intenzivno!
 
 Kako z lahkoto spremeniti vsak odnos: Vas tarejo vaši odnosi? Ne glede na to, kateri odnos je to, obstajajo orodja, da spremenite čisto vsak odnos - in to seveda  - na bolje ... :)  Z orodji nabito polna srečanja, ki prinašajo fantastične rezultate!
 
 Čarobnost telesa: Želite kaj spremeniti glede svojega telesa, načina, kako se prehranjujete, fizične težave? Biti bolj povezani s svojim telesom? Vključiti telo v kreacijo svojih denarnih tokov? Transformativen niz srečanj, ki vam ponuja popolnoma nov pogled na vaše telo in kopico orodij, s katerimi boste začeli spoznavati čarobnost svojega telesa. 
 
 Moč prejemanja: V tej resničnost ne prejemamo prav dobro. Naučili so nas, kako dajati in veliko nas meni, da če bomo dovolj dali, bomo potem končno enkrat nekaj prejeli. Žal stvari ne delujejo tako. V življenju imamo lahko le toliko, kolikor smo pripravljeni in zmožni prejeti. Želite razširiti svojo zmožnost prejemanja? Potem je to nekaj za vas!
 
 Življenje onkraj obsojanja: Kaj če vam ne bi bilo treba soditi (sebe) - pozitivno, negativno, dobro, slabo, lepo, grdo? Kaj če obstaja nekaj onkraj tega? Prostor enosti? Kjer vse je - brez obsojanja, brez obsojanja vas in kogarkoli drugega? Kaj če vam ne bi bilo treba biti pod vplivom sodb drugih? Kaj če sodbam drugih ne bi več pripisovali vrednosti? Kaj bi bilo mogoče? Vas zanima? Preverite!
 
 Ustvarjanje energijskih tokov: Vse postane VELIKO lažje, ko začnemo zavestno uporabljati stvari, ki so nam na voljo. Tudi energijske tokove. Želite imeti boljšo komunikacijo s komerkoli? Vzpostavite z njim energijski tok. Želite večjo pozornost poslušalcev, gledalcev - vzpostavite z njimi energijske tokove, ki jih potrebujejo, da se bodo čutili povezane z vami. Prave komunikacije ne moremo imeti, če nimamo energijske povezanosti. Energijski tokovi so način za vzpostavljanje le-te ...  
 
Knjige, trenutno na voljo: 
 
 
Barbara heart

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

1 Apr 2020

Prekletstvo ali blagoslov?

Tako kot na vsako situacijo lahko gledamo tudi na trenutno s Covid-19 z različnih perspektiv.
 
11 Mar 2020

Še vedno ste stvaritelj svoje resničnosti!

Danes se mi po glavi podi toliko različnih stvari ... Kako vam lahko najbolje prispevam ... na plan prihajajo vsa Accessova orodja ... Kako naj delim vse v enem mejlu? 
 
In potem se spomnim: "Seveda." Z vami lahko delim eno glavno stvar. 
 
27 Feb 2020

Ste voljni prejemati sodbe ali se jih izogibate kot ...

... saj veste ... kot hudič križa! :) (Na evo, pa sem napisala, čeprav sta mi roka in glava kar zastali, zaradi - sodb, ki jih bom morda zdaj deležna. :))