Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kaj če je radost skrita tam, kamor ne bi nikoli pogledali?

3 Aug 2017
Velikokrat se obnašamo, kot da je radost nekaj izven nas. Kot da nam bo nekaj - ko bomo le to dosegli - prineslo radost.
 
Resnica je - da kot bitje smo radost - to je naše bistvo, del tistega kar resnično smo.
 
In če te radosti ne bomo našli v sebi, če enostavno ne bomo "odkopali in odkrili" tistega, kar se skriva pod plastmi prevzetih pogledov, posnetih energijskih poti, v telesa zaklenjeniih občutkov in čustev ... tega nikoli ne bomo našli nikjer. Nič zunanjega nam ne bo prineslo te radosti, po kateri hrepenimo.
 
Tisto, po čemer resnično hrepenimo, je, da bi našli sebe.
 
To, da nam bo radost prinesel denar, partner, hiša, avto, ko se bo zgodila neka situacija - je zgolj fantazija. 
 
Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste to ustvarili, ste bili radostni nekaj časa (običajno veliko manj, kot ste mislili, da boste), nato pa ste se spet podali na "pot iskanja"?
 
 
Če iščete zunaj, boste večno iskali.
 
Resnično morate pogledati notri.
 
Včasih, ob kakšnih trenutkih, ko počnemo nekaj, kar nas resnično veseli in ko delamo to zgolj zato, ker nas veseli, posežemo po tem občutku.
 
In lahko ga zavestno obudimo kadarkoli želimo.
 
Mogoče je manjši "problemček v tem", da je na ta način velikokrat težje vzdrževati ta nivo radosti. Ker nas - če nismo resnično v celoti povezani s to radostjo, kar smo - in smo radostni zgolj zato, ker smo ... lahko vržejo iz tira računi, pogledi in sodbe drugih ljudi, različni dogodki, ki jim pripišemo pomen itd ...
 
In obstajajo celo teorije, da ne moremo biti ves čas radostni.
 
Moja izkušnja je prav nasprotna ... dejansko smo lahko. Mogoče nas še vedno kakšna "muhica" ali "komar" nekoliko vrže iz tira. Ko gremo iz svoje cone udobja k tistemu, za kar vemo, da smo resnično zmožni ustvariti - ja, včasih je intenzivno, včasih tečejo solze ... ampak to so minute ... in potem si spet v sebi - to kdor si ... radost, mir ...
 
 
Zakaj danes pišem to ... zato, da boste vedeli, da je mogoče. Obstajajo nova orodja, ki vam omogočijo odstraniti vse tisto, kar niste vi. 
 
In radost ni neko manično, noro veselje, kot si mnogokrat kdo predstavlja.
 
Je radost miru in mir radosti. 
 
Ko najdete enkrat to mesto v sebi ... lahko ustvarite in ste karkoli. In glede tega nimate nobenega pogleda ...
 
 
Je prostor enosti, kjer vse obstaja, brez sodbe  - brez sodbe vas in brez sodbe kogarkoli drugega. In tudi v to lahko vstopite ...
 
 
Je tukaj, na dosegu roke. Ne bom rekla, da ni treba orodij, ki nam to omogočijo, uporabljati na dnevni ravni, s predanostjo in odločnostjo ...
 
 
Zaenkrat ni čarobnega gumba, ki bi naenkrat izbrisal vse poglede, ki smo jih kadarkoli zavzeli glede česarkoli in zdaj predstavljajo omejitve tistemu, po čemer sprašujemo.
 
 
So pa stvari, ki vas bodo k temu premaknile hitreje kot kadarkoli in kot karkoli.
 
 
Če pogledam nivo miru, radosti, hvaležnosti, zaupanja v sebe, ki jih imam danes in pred petimi leti, ko sem se prvič srečala z Access barsi in Access Consciousness ... 
 
Nivo energije, ki sem jo v zavestno ustvarjanje vlagala takrat, koliko nekega truda - in lahkotnost, s katero ustvarjam danes ... in kako vedno bolj lahkotno vse postaja ... vau.
 
V petih letih se je zgodilo več spremembe kot prej v dvajsetih letih, odkar sem se prvič spoznala z mislijo, da smo kreatorji vsega. 
 
Naj bo namen današnjega pisanja zgolj to, da veste, da je mogoče ... lahkotnost kreacije onkraj vsega kar ste si kadarkoli predstavljali.
 
Kaj je še mogoče, česar do zdaj nismo voljni biti prejeti, zaznati, vedeti, biti?
 
 
Barbara
 
**************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča  in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, Access Consciousness CFMW in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

****************************************************

MOŽNOSTI, DA IZBERETE NEKAJ VEČ ZASE: 
 

AVGUST

sobota, 5. avgust 2017 - Access bars delavnica - Ljubljana

ponedeljek, 6. avgust 2017 - 4. ključ do svobode: Življenje v 10-sekundnih intervalih  - spletno srečanje

torek, 15. avgust 2017  - Odstranjevanje utelešene jeze in obsojanja sebe - delavnica Ljubljana

nedelja, 20. avgust 2017 - Accessov Energijski facelift - delavnica Ljubljana
24-27. avgust 2017 - Temelji - osrednji seminar Access Consciousness - Ljubljana
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
 
15
 
16
 
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
30
 
31