Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kaj če je tudi bolečina le izbira?

19 Sep 2018

Kot sem omenila v članku, ki sem ga poslala v ponedeljek, kjer sem govorila o tem, kako je VSE, kar imamo v svojem življenju, nastalo na podlagi naše izbire, sem pred kratim doživela drugo največje razsvetljenje v svojem življenju.

Prejšnji članek, kjer govorim o tem, si lahko preberete TUKAJ.

Torej - kako je prišlo do tega razsvetljenja? Torej, ko me je "uščipnilo" (pri stresu, ki ga je doživelo moje telo, namreč rado pride do zategovanja mišic), sem si najprej ponavljala Accessov verbalni proces: "Kakšne definicije uporabljam, da kreiram bolečino, ki jo izbiram? Vse to razgrajujem in uničujem." 

Proces ponavljam, ponavljam, ponavljam, ponavljam. In če si proces še enkrat ogledate, v njem piše "bolečino,ki si jo izbiram".

Naenkrat se mi je posvetilo, da si jaz to IZBIRAM!!!!!!!!!!!

Število klicajev je primerno intenzivnosti razsvetljenja ... :)

Jaz si to IZBIRAM!!!!!!! Jaz si IZBIRAM bolečino! In moj notranji monolog je šel po tem razsvetljenju nekako takole: "Če si izbiram bolečino, si lahko izberem tudi kaj drugega, a ne?" Na primer stanje brez bolečine! V tistem trenutku sem samo pomislila na to, kako sem se počutila takrat, ko me ni nič bolelo. In sem IZBRALA ta občutek! Dobesedno v trenutku me ni nič več bolelo!!!!

In to mi je resnično dalo misliti ... koliko mojega življenja je pravzaprav še vedno na avtopilotu? 

Pogledala sem tudi stvari, ki so mi bile v tistem trenutku resnično pomembne in pogledala, kaj izbiram tam ... iz trenutka v trenutek, kakšne misli, koliko prisotnosti, koliko zavesti oz. koliko avtomatizma, nezavedanja?

In glede na to, da sem v svojem življenju ustvarila in aktualizirala vse sanje, ki sem jih kdaj imela, sem začela gledati - kaj bi sploh rada ustvarila od tukaj naprej, kakšno življenje bi rada imela?

In sem na papir zapisala nekaj besed, prioritet, ki se jih držim in v skladu s katerimi izbiram

In, o fant, moje življenje se je začelo širiti na nove nivoje s presenetljivo naglico. Vau, še zdaj sem popolnoma prevzeta! Kako je lahko še boljše kot to?

Kaj so pravzaprav prioritete, v skladu s katerimi izbiramo v svojem življenju in kaj so vaše resnične prioritete, boste izvedeli v članku, ki ga boste dobili v petek, 21. septembra 2018

Izredno, izredno pomembna stvar! In področje, kjer se kar precej lažemo samim sebi ... :) Menimo namreč, da nam je nekaj prioriteta, iz trenutka v trenutek pa izbiramo nekaj, kar kaže, da to ni naša resnična prioriteta.

 

Do petka pa - svobodni ste, da izberete karkoli, kaj bi radi izbrali?

Barbara

************************************************
Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, certificirana facilitatorka Access Consciousness in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

**************************************************

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31