Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kaj če lahko vročino omilite z dvema preprostima orodjema?

25 Jul 2019
Vem, da je zdajle marsikdo pomislil na kakšno čisto drugačno rešitev ... in tudi te so super. Naredite, kar deluje za vas. :)
 
Sama pa imam v mislih to, da nehamo ponavljati: "Kako vroče je!"
 
Vsak naš pogled namreč ustvarja našo resničnost. 
 
In prav z vsako osebo, ki jo srečamo, si pritrdimo "kako vroče je" ...
 
 
Za stvaritev nečesa kot resničnosti sta potrebni dve osebi, ki se strinjata o nekem pogledu. Tule pa kreiramo na kolektivni ravni, kar je še toliko toliko močneje in trdneje.
 
Ne bom se spuščala v vse preostale poglede, s katerimi ustvarjamo življenje na Zemlji - verjetno bo prišel tudi čas za to.
 
Namesto, da se strinjamo in pridružujemo pogledom drugih ljudi, češ "kako vroče je", da utrjujemo svoj lastni pogled, ko si ponavljamo "uh, kako vroče je" ... uporabimo orodje dopuščanja
 
Orodje dopuščanja je, da je vse samo zanimiv pogled.
 
Tudi to, da je vroče. 
 
Tudi to, da nam je vroče.
 
Kako ga uporabimo?
 
Ko se spet zalotimo pri pogledu ali zgolj občutku tega, "kako vroče je", ... gremo v "zanimiv pogled, da imam takšen pogled", "zanimiv pogled, da imam takšen pogled", "zanimiv pogled, da imam takšen pogled" in ponavljamo, ponavljamo, ponavljamo ... dokler pogled ne "izpuhti".
 
In verjetno boste lahko tudi opazili, da vam ni več tako vroče. Hihi. :)
 
S tem orodjem namreč nevtraliziramo vso polarnost in vso moč, ki smo jo pripisali svojemu pogledu oz. pogledu nekoga drugega.
 
In verjemite, če boste že vi - ki berete ta članek to naredili - boste začeli spreminjati tudi ta pogled na kolektivni ravni.
 
Preverjeno smo to že naredili z udeleženci 365 dni zanimivega pogleda
 
Niti ne zavedate se, kakšno moč imajo vaše misli. In ta pogled, ki si ga ponavljate, je kot afirmacija, s katero ustvarjate ... Kaj če bi bili tako dobri pri ustvarjanju česa drugega? :) Samo pravim ... :) In kako lahko tole spoznanje uporabite pri ustvarjanju kakšnega drugega področja svojega življenja?
 
Drugo orodje, ki ga lahko tudi prav tako s pridom uporabimo je vprašanje: "Komu to pripada?"
 
99,99 % vseh misli, občutkov, čustev, senzacij v vašem telesu ni vaših. Zato obstaja VELIKA verjetnost, da tudi ta občutek vročine ni vaš! HA!
 
Zgolj ko zastavite to vprašanje, se bodo stvari spremenile. Ni vam treba iskati odgovorov, treba je le zastaviti vprašanje.
 
Poskusite, stane nič in izgubiti nimate nič.
 
Lahko le lahkotneje zadihate. :)
 
Lep pozdravček iz turbo zanimivega pogleda! ;)
 
Barbara
 
***********************************************
Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

************************************************

 
 
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31