Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kaj če potrebujejo le nekoliko ljubezni in hvaležnosti?

15 Dec 2015
Velikokrat želimo, da bi se v našem življenju nekaj prikazalo - na primer drugačni prijatelji, nov partner, nova služba, več denarja, boljše zdravje, vitkejše telo, boljši avto, več prostega časa, več zabave ...
 
... pa vendar se vse premalo zavedamo, da se drugačni prijatelji, takšni, ki bi bolj ustrezali temu, kdor smo postali, ne morejo prikazati, če se pritožujemo nad temi, ki jih trenutno imamo. 
 
Nov partner, ki bi nam bolj ustrezal, se ne more prikazati, če o moških ali o ženskah na splošno ali tistih, ki so že v našem življenju, grdo govorimo, se čez njih pritožujemo. Tudi, če se čez partnerja, ki ga imamo trenutno, pritožujemo, zaradi tega ne bo postal nič boljši (ampak kvečjemu slabši, spomnite se - da ga s svojimi sodbami ustvarjate točno takšnega kot je!).
 
Če se pritožujemo in sovražimo službo, v kateri smo trenutno, nova služba kaj težko najde pot do nas ...
 
Prav tako je z denarjem ... če se pritožujemo čez tisti denar, ki ga trenutno imamo, če ga preziramo, sovražimo, se čez njega pritožujemo, bo v naše življenje težko prišlo kaj več denarja.
 
Kako lahko pričakujemo, da se bo naše zdravje izboljšalo, če se pritožujemo čez tega, ki ga imamo?
 
Če nenehno obsojamo svoje telo, ustvarjamo le še več tistega, kar obsojamo in naše telo se enostavno ne more spremeniti, saj le sledi tistemu, kar govorimo o njem.
 
Še in še bi lahko naštevala - vsak naj pogleda tisto, kar želi, videti v svojem življenju, pa tega "še ni".
 
Kaj če je vse, kar je potrebno, da ljudem in stvarem, ki so že v našem življenju, namenimo nekoliko ljubezni, hvaležnosti in cenjenja?
 
Predstavljajte si, da vas ljudje, ki bi lahko postali vaši novi prijatelji, opazujejo. Opazujejo, kako govorite čez svoje trenutne prijatelje. Mislite, da ste na ta način povabilo, da ti drugi ljudje postanejo vaši prijatelji? Zamenjajte vloge in videli boste.
 
Predstavljate si, da vas nova služba opazuje ... opazuje, kako v tej službi, ki jo trenutno imate, zaradi tega, ker jo sovražite ali ker vas po vašem mnenju ne plačajo dovolj, ne delate res zavzeto, opravljate sodelavce, mednje sejete nezadovoljstvo, med službenim časom opravljate zasebne stvari in podobno. Kaj si nova služba misli o vas? Da ste prava oseba zanjo?
 
Ali pa vsakemu evru, ki pride v vaše življenje rečete "Nisi dovolj, ni te dovolj!" Ostali evri, na tisoče evrov pa vas opazuje, če bi prišli na obisk k vam. Hm, morda - ker z njihovim prijateljem resnično grdo delate, niste ravno najboljše mesto za zabavo?
 
Če vsako izmed naših tarč poosebimo in si predstavljamo, da nas opazuje, nas ocenjuje ali smo res pravi "zadetek" zanjo ... bomo takoj videli, zakaj ta oseba ali stvar ne pride k nam.
 
Predstavljate si, da ste vi ta tarča in da opazujete sami sebe.
 
Ali bi prišli sami k sebi? :) Bi si bili všeč?
 
Če ne, kaj bi bilo treba spremeniti?
 
Kaj če bi začeli imeti resnično radi moške in ženske, ki so že v vašem življenju. Kaj če bi zanje postali hvaležni? Da bi cenili tisto, kar prinašajo v vaše življenje? 
 
Vesolje deluje tako, da nam prinese še več tistega, kar ljubimo, še več tistega, za kar smo hvaležni, še več tistega, kar cenimo.
 
Če boste bolje pogledali, boste našli tisto, za kar ste lahko hvaležni, pri tem, kar je že v vašem življenju.
 
Želite več ljubezni? Bodite hvaležni za tisto ljubezen, ki je že v vašem življenju - pa če je to le ljubezen do hišnega ljubljenčka.
 
Želite več nežnosti? Bodite hvaležni za tisto nežnost, ki je že prisotna.
 
Želite več denarja? Ja, tudi če imate trenutno samo 10 EUR v žepu, bodite hvaležni, da jih imate. Njihovi prijatelji vas opazujejo!
 
Želite boljše zdravje? Bodite hvaležni za tisto, ki je - za vse tisto, kar deluje tako kot mora ... če boste dovolj natančno pogledali, se bo zagotovo našlo kaj.
 
Želite spremeniti svoje telo? Kaj če bi ga začeli ljubiti takšnega kot je in bili preprosto hvaležni zanj - točno takšnega kot je v tem trenutku?
 
Ko ste za nekaj resnično hvaležni, tam obsojanje ne more obstajati.
 
Vsakič, ko sodimo - pa naj bo karkoli, v našo resnično ne more priti nič drugega, kot to, kar obsojamo in kar ustreza naši sodbi.
 
Vsaka stvar, po kateri v svojem življenju sprašujemo, dejansko že obstaja v našem življenju - morda v nekoliko drugačni obliki. Treba je samo bolje pogledati.
 
Če želite več tega, izkažite temu kar je, nekaj ljubezni, hvaležnosti in cenjenja. 
 
Tako boste postali privlačna tarča za tisto, kar iščete.
 
Tisto, kar iščete, išče vas. 
 
Olajšajte mu pot do vas. 
 

********** 

Barbara Mali opolnomoča ljudi pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno s klikom na povezavo) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, trenerka zavestnega ustvarjanja ter certificirana facilitatorka Access Consciousness®. 

 

 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31