Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kaj imajo Access barsi skupnega z zavestnim ustvarjanjem?

13 Jun 2020
Glede na to, da sem tako navdušena nad Access barsi, da vedno govorim o njih, jih vsak teden prejemam, facilitiram delavnice, kjer se jih lahko naučite, vas verjetno zanima ... kaj imajo skupnega z zavestnim ustvarjanjem?
 
1. Sproščajo - bolj kot smo sproščeni, bolj prejemamo, smo v stanju prejemanja in lažje vse tisto, po čemer sprašujemo, pride do nas.
 
2. Brišejo nekoristne misli, občutke, čustva  - vse tisto, kar smo nekoč shranili - večinoma v svojem nezavednem umu, zdaj pa to stoji med nami in tistim, kar skušamo ustvariti.
 
3. Naše telo učijo prejemanja. Ne, da moramo bolj delati, se bolj truditi, da bi nekaj v svojem življenju ustvarili, okrepiti moramo svojo zmožnost prejemanja. Tretma Access bars, ko se nekdo lahno, brez obsojanja, dotakne 32 točk na naši glavi, tako naše telo uči prejemanja. Spet - tisto, kar ustvarjamo, veliko lažje in hitreje pride do nas.
 
4. Odstranjujejo vse tisto, kar NISMO mi. Odstranjujejo vse misli, občutke, čustva, laži, poglede, ki smo jih zavzeli v tem življenju ali še prej .. Ko smo MI, smo lahkotni in radostni in to je čudovita podlaga za zavestno ustvarjanje, saj večinoma menimo, da nam bo tista stvar ali pa tisti dogodek, ki si ga tako želimo, prinesel veselje, več lahkotnosti v neki situaciji ali na splošno v življenju.
 
5. Pomirjajo. Kot omenjeno že prej ... ko smo v sebi mirni - vesolje dostavi na to energijo vse, za kar mislimo, da nas bo pomirilo.
 
6. Spremembe se dogajajo lahkotno, hitro, nežno,  brez naprezanja. Brez podoživljanja, brez "kopanja" po sebi. Ko prejmemo barse, se v večini primerov počutimo DOBRO, saj opustimo toliko stvari, ki so nas težile in omejevale ... in spet v naše življenje lahko tako pride še več tistega, ob čemer se počutimo dobro. 
 
7. Prejemanje in izvajanje barsov nam omogoča, da postanemo zavestnejši - torej se bolj zavedamo vsega, kar "leti" skozi našo glavo: misli, pogledov, zgodbic, ki si jih pripovedujemo, načinov in mehanizmov, na katere delujemo. In ko nekaj ozavestimo, lahko to spremenimo ali pa sedaj vsaj vemo, zakaj se naše življenje prikazuje tako kot se.
 
8. Zavestnejši kot postajaš, lažje je ustvarjati svoje življenje. 
 
9. Bolj kot postajaš TI, bolj se zavedaš, kaj si resnično želiš in tudi brez te odvečne mentalne "navlake" lažje začneš slediti svojim sanjam.
 
Resnično, ko me ljudje sprašujejo, kako dolgo se že ukvarjam z barsi in ko rečem: "dobrih osem let", se sama v sebi začudim, saj se je v teh osmih letih zgodilo toliko spremembe, kot bi vmes preteklo sto let. No, vsaj s takšnim tempom so se stvari spreminjale, preden sem spoznala Access barse in Access Consciousness.
 
In kakšne možnosti imate glede Access barsov?
 
1. Pridete lahko na individualni tretma. Za vsa vplačila, do vključno jutri, ponedeljka, 15. junija 2020, si lahko bars tretma zakupite po polovični ceni, kar je 75 EUR za uro in pol trajajoči tretma. Več o tem izveste TUKAJ.
2. Barsov se lahko naučite sami na enodnevni delavnici. Po tej delavnici ste Access bars praktik in lahko barse izvajate na sebi in drugih.
3. Najprej lahko pridete na individualni tretma in če vam bo všeč, se vidimo na Access bars delavnici v petek, 3. julija 2020 v Ljubljani
 
Kaj boste izbrali?
 
Staro, počasno, utrujajočo pot ali hitri, lahkotni vlak do življenja onkraj vaših najbolj drznih sanj?
 
Barbara
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30