Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kaj je zakon privlačnosti?

4 Jun 2013
Čeprav so moji članki napisani ob predpostavki, da vsi, ki jih berete, veste, kaj je zakon privlačnosti, pa se mi zdi prav, da razjasnimo, kaj dejansko se skriva pod tem pojmom, da "razkadimo" raznorazne zablode (v modrih kavbojkah). :)
 
Vse - materialno, vidno, pa tudi nevidno, v svojem najmanjšem delcu vibrira na določeni frekvenci. Prav tako tudi človek.  Smo kot radijski oddajnik, ki lahko igra na različnih frekvencah. Ali pa televizor, ki ima različne programe. To, kar oddajamo, na tisti frekvenci oz. programu, na katerem "igramo" - prejemamo v življenju. K nam prihajajo ljudje, dogodki in stvari, ki vibrirajo na enakih frekvencah.
 
Zato zakon privlačnosti pravi, da se enako privlači.
 
 
Vedno prejemamo tisto, kar smo in na kar se osredotočamo. Ko ni opazovalca, se atom oz. kvantni delec nahaja na različnih mestih, zato tudi govorimo o vzporednih realnostih. Vse realnosti obstajajo hkrati.  Šele prisotnost opazovalca povzroči, da se atomi znajdejo na določenem mestu.  Znajdejo se točno na tistem mestu, ki ustreza filmu, ki se vrti v naši glavi.
 
Zakon privlačnosti ni pozitivno razmišljanje. Zakon privlačnosti ni razmišljanje misli, v katere ne verjamemo, misli, ki so tako daleč od naše realnosti, da se nam zdijo kot za na luno.
 
Zakon privlačnosti deluje za vsakogar, če v to verjame ali ne.
 
Bolj kot razmišljam o tem, bolj se mi zdi, da nikomur ni potrebno osebnostno zrasti, se razviti, se pozdraviti in podobno. Vse, kar moramo narediti, je odstraniti vsa omejujoča prepričanja, ki jih imamo o sebi, svetu, ljudeh, življenju in nam ne koristijo. V svojem bistvu je človek namreč radost, mir in ljubezen.
 
Vsa prepričanja, misli o tem, kako mora biti, kako je, kako bo, kaj je bilo, služijo le temu, da visoko frekvenco, ki je že v nas, nižajo.
 
Vsak postavlja svoja pravila. Vsak s tem ustvarja svojo realnost. Lahko ustvarite, karkoli želite. 
 
Enostavno, najti moramo  način, da se povežemo s tisto višjo frekvenco, ki je že v nas in povzroči, da k nam začnejo prihajati stvari, ki vibrirajo na enakem nivoju. Če se želite naučiti to narediti v vsakem trenutku in teorijo prenesti v prakso, se nam lahko pridružite na trimesečnem Vibracijskem BootCampu Poletje 2013, ki je namenjen prav temu.
 
 
 
 
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31