Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kaj pa, ko gredo stvari narobe?

3 Jul 2016
Se zgodi, da se tisti (ali pa tista), za katerega smo tako upali, da je pravi, izkaže, da le ni tako pravi. Ali pa tisti projekt, za katerega smo verjeli, da je naš, dobi nekdo drug. Ali pa ne dobimo službe, za katero smo bili prepričani, da jo bomo? Ali pa se potovanje, na katerega smo si tako dolgo želeli, zaključi vse prej kot lepo?
 
Kaj pa takrat?
 
Nekako, avtomatsko, gremo  v sodbe sebe. "Ja, pa saj zdaj bi pa lahko že vedela.", "Nisem dovolj dober.", "Kaj je narobe z mano, da tega ne morem uresničiti?", "Pa saj sem že prej vedela, da je bilo nekaj čudno in da ne bi smela iti." in podobno.
 
Žal se s tovrstnimi sodbami še bolj potlačimo, znižamo svojo vibracijo in posledično lahko zasučemo spiralo dogodkov še bolj navzdol.
 
Kaj narediti v takšnih situacijah, da vseeno ohranimo svojo vibracijo ali pa morda celo situacijo celo zasučemo tako, da se bomo glede nje bolje počutili?
 
1. Za božjo voljo, dopustite si občutiti, karkoli že občutite. Ne prezrite svojih občutkov in jih ne "pometite pod preprogo". Če počnete to, se zna to kasneje prav dobro maščevati. 
 
2. Če se zalotite, da se sodite. Se ZAUSTAVITE. STOP! Nič več obsojanja.
 
3. Postanite sami sebi najboljši prijatelj, prijateljica, partner, partnerica, mama ali oče. Kako bi se pogovorili s sabo? Če bi bili najboljša verzija vsega prej naštetega?
 
4. Vsaka situacija v sebi nosi darilo. Nič ni samo črno. Vprašajte se: "Kaj je darilo tukaj?"
 
Včasih darila ne bomo videli takoj. Včasih ga bomo videli šele čez nekaj časa. Če se bomo vprašali takoj, ga bomo prej odkrili in se prej izvili iz misli, kako neugodna je situacija.
 
Na primer, če ne bi bila zadnjih šest let, preden sem začela samostojno podjetniško pot, v službi, kjer je bil mobing del kulture podjetja, ne bi nikoli pogledala, kaj me je dejansko pripeljalo v takšno okolje in kako sem si ustvarila to. Saj veste - vse, kar se dogaja zunaj nas, odnos, ki ga imajo drugi do nas, je le odsev odnosa, ki ga imamo s sabo.
 
Darilo tega je bilo, da sem se končno začela manj kritizirati in se podala na pot raziskovanja odnosa, ki sem ga imela s sabo. Začela nadgrajevati odnos s sabo. Darilo je bilo v tem, da je zaradi tega nastala e-knjiga: Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas? Darilo je bilo v tem, da sem zaradi tega odkrila, da je vesolje, življenje do nas lahko le tako dobro, kot smo dobri sami do sebe. 
 
Darilo je v tem, da sem spoznala, da je ljubezen do sebe najpomembnejši element zavestnega ustvarjanja. Brez ljubezni do sebe si ne bomo dopustili, da bi imeli vse tisto, kar želimo imeti in kar lahko imamo. Brez tega si ne bomo dopustili prejeti vsega, s čimer nas vesolje ves čas obdarja.
 
Veliko darilo, za katero sem vedno bolj hvaležna. Darilo, ki mi je omogočilo, da danes živim svoje sanje in  da lahko pri tem podprem tudi vse preostale, ki želijo živeti svoje sanje. Vse, ki jih zanimajo nevidne nitke za vsem vidnim.
 
Kakšno darilo pa skriva to, kar se danes dogaja vam?
 
Kako ga lahko uporabite v svoj prid?
 
Morda se čudno sliši, vendar lahko vsako stvar lahko uporabite v svoj prid. Poglejte moj zgornji primer. Če si boste zastavili vprašanje, kako lahko to uporabite v svoj prid, boste prejeli tudi zavedanje o tem.
 
Če se boste spraševali, kaj je z vami narobe, boste prejeli zavedanje o tem. 
 
Je samo stvar perspektive in načina, na katerega pogledamo na stvari. 
 
Lahko vas podpre ali podre.
 
Izbira je vaša. 
 
****************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča  in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?

****************************************************

AKTUALNO V JULIJU: 

7. julij ob 20. uri: 

Kako lahko vaše telo prispeva k ustvarjanju denarja? (Čarobnost telesa) - spletno srečanje

11. julij ob 19. uri:

Kako postati denar - predzadnji sklop desetih spletnih srečanj

17. julij ob 9. uri: 

Access Bars delavnica - celodnevna delavnica v Ljubljani

 

 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31