Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kaj skušate dokazati s tem, kar se trudite ustvariti?

28 Jul 2017
Ta teden vladajo intenzivne energije - vsaj v mojem svetu. Toliko novih uvidov, spoznanj ...
 
Nenadoma sem se zavedla, koliko stvari v svojem svetu še vedno ustvarjam zato, da bi nekomu nekaj dokazala - staršem, sebi, drugim ...
 
 
In zavedanje, koliko energije porabljam za to!
 
 
Vau! In kako to ni zabavno!
 
 
Ena od mojih prioritet v življenju je, da mora biti nekaj zabavno, da to počnem ... in kako hitro zdrsnemo s te poti - tako hitro, da se še zavedamo ne (ste že slišali za "Komu to pripada?") ... 
 
 
Imate tudi vi občutek, kot da rinete skalo v hrib, se naprezate in naprezate, rezultati pa še zdaleč niso takšni, kot bi si želeli?
 
 
Kaj če ne gre ravno zato, ker so zadaj prisotni neki drugi vzgibi in tega ne ustvarjate zgolj zato, ker bi vas to resnično veselilo, bi se ob tem res zabavali?
 
 
Koliko te stvari skušate ustvariti zato, da bi nekomu dokazali, da ste dovolj dobri, da ste dovolj, da ste vredni njihove ljubezni ali česarkoli drugega?
 
 
Bodite brutalno iskreni s sabo. 
 
 
Bodite ranljivi s sabo. Spustite svoje zidove. Zidove, ki ste jih postavili pred samimi sabo. Da ne bi videli, kdo v resnici ste (da ne bi videli predvsem svoje veličine in briljantnosti). Bodite pripravljeni pogledati prav vse. 
 
 
Prav lahko boste, tako kot sem jaz, ugotovili, da veliko tega, kar skušate ustvariti, izvira iz pogleda, da boste nekomu ugodili, si "prislužili" njegovo odobravanje, ljubezen ...
 
 
Kaj če bi preprosto spoznali, da ste točno takšni, kot ste v tem trenutku, s tem, kar počnete, več kot dovolj dobri in vredni vsega, kar si le lahko zamislite?
 
 
Ko boste spoznali to ... ne boste več potrebovali potrditve zunanjega sveta.
 
 
Vprašali se boste, kakšno življenje bi VI resnično radi živeli?
 
 
Kaj je za vas zabavno? Kaj vas veseli? V čem uživate?
 
 
Kaj če bi začeli zgolj slediti temu?
 
 
Zanimivo je namreč to, da ko začnemo tako delovati ... pride tudi vse ostalo, za kar si zdaj tako prizadevamo in za kar se zdaj tako trudimo.
 
 
Razlika je namreč v tem, da smo zdaj navezani na rezultat. (To skalo moramo pririniti na vrh hriba, potem bomo pa lahko uživali, se imeli fajn in se radostili ...)
 
Če začnemo delovati iz zgolj tega, kar nam prinaša užitek ... že tako ali tako uživamo (kar je celotna poanta našega življenja tu - ja, UŽIVANJE) ... nismo navezani in vse ostalo pride kot čebelice na cvetoči cvet ...
 
 
Barbara
 
 
**************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča  in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, Access Consciousness CFMW in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31