Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kako iz nereda narediti red?

3 Dec 2014
V zadnjem času sem imela priliko govoriti kar z nekaj ljudmi, ki jih moti, da imajo v svojem stanovanju nered. Še predobro se zavedajo, kako to vpliva na njihovo vibracijo. 
 
Če nas nekaj v našem okolju moti, to znižuje našo vibracijo.
 
Želijo si urediti svoja stanovanja, sobe, pisarne, pa kar ne najdejo prave moči za to.
 
Kako se torej lotiti tega "zmaja"?
 
Najprej si nehajmo ponavljati, da imamo nered. 
 
Z vsako zgodbo, ki si jo ponavljamo, ustvarjamo še več enakega. 
 
Prenehajmo se osredotočati na nered. Sprejmimo dejstvo, da imamo nered in se nehajmo boriti proti temu. Pomirimo se s tem.
 
Tisto, na kar se osredotočamo in proti čemur se borimo oz. čemur se upiramo, RASTE!
 
Potem si zamislimo, kako bi se počutili, če bi imeli v svojem stanovanju red. 
 
Olajšano, udobno, svobodno, umirjeno, z novim nivojem jasnosti? Ali pa morda kaj drugega.
 
Začnite se vsak dan vsaj za nekaj trenutkov potapljati v te občutke. Za to, da začnete na tej podlagi razmišljati misli, ki bodo ustrezale vašim občutkom, zadošča že 68 sekund!
 
Začnite se obnašati kot oseba, ki ima red v stanovanju, sobi, pisarni oz. kjerkoli ga želite imeti. 
 
Naj vse vaše aktivnosti, ki jih delate na dnevni bazi (pa čeprav to zaenkrat verjetno še ne bo pospravljanje) izvirajo iz predpostavke, da ste oseba, ki ima red
 
Kako bi oseba, ki ima red, zjutraj pojedla zajtrk? Kako bi spila kavo? Kako bi se tuširala? Kako bi pozdravila svoje otroke? Svojega partnerja? Kako bi se oseba, ki ima red, sprehajala po ulici? In tako naprej...
 
Dlje časa kot boste vztrajali bi ustvarjanju vaše nove podobe in identite, bolj kot se boste vživljali v to vlogo, prej se bo vaša realnost spremenila.
 
Bodisi boste začeli po malem spravljati stvari v red, jih metati stran, sproti pospravljati ali pa boste imeli naenkrat popolno čistilno akcijo... katere rezultat bo red. :) Opazili boste, da se bo začela spreminjati tudi vaša zgodba v zvezi s tem... npr. počasi pospravljam, končno sem začel/a spravljati stvari v red ali kaj podobnega...
 
Rada bi poudarila le eno stvar - red pomeni vsakomur nekaj drugega. Nekomu prazne police, drugemu zložene knjige po abecedi, tretjemu, da se mu ne valjajo nakupi ali umazane obleke pod nogami...
 
Kaj je za vas red, veste in o tem odločate le vi. Morda že živite v redu, pa se vam ne zdi, ker vaše police in omare ne izgledajo kot tiste iz Ikeinega ali katerega drugega pohištvenega salona? Spomnite se le - da tam zvečer zaprejo vrata in da tam nihče ne ŽIVI! 
 
*************
Barbara Mali zavestne ustvarjalce opolnomoča za učinkovitejšo izrabo principov tako imenovanega Zakona privlačnosti pri kreiranju življenje na novih nivojih.  Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno s klikom na povezavo) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, trenerka zavestnega ustvarjanja ter Access Consciousness Bars® facilitatorka.
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31