Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kako naj pritegnem partnerko nekadilko?

17 Maj 2018
No, takole včasih razmišljam, kaj bi še napisala, ker v šestih letih pisanja člankov se kar naberet vsega napisanega in povedanega.
In vesolje je radodarno, vedno nam stoji ob strani.
 
In ko sem takole razmišljala, je v moj e-poštni nabiralnik  prispelo vprašanje bralca: 
 
... "Pa me zanima kako naj vibriram ven iz sebe energijo da ne bom pritegnel patnerke ki kadi da bo nekadilka."
 
Zanimivo vprašanje se mi zdi tudi zato, ker sem se sama pred kratkim ukvarjala točno s tem in gledala, kaj se pravzaprav dogaja. 
 
Saj veš tisto ... "da ne sme kadit" je na top listi tistega, česar ne sme imeti ... pritegneš pa takšnega, ki bi si najraje v usta stlačil celo škatlo cigaret naenkrat, če bi šlo ...  wink
 
 
Kaj se pravzavprav dogaja v takšnih primerih in kaj narediti, da se to spremeni?
 
 
1. Enako se privlači
Dejansko moramo biti brutalno iskreni s sabo in pogledati, kakšno odvisnost imamo sami. In odvisnosti je nešteto. Več ali manj gledamo te, ki so nekako družbeno nesprejemljive, ne vidimo pa vseh drugih "prikritih" odvisnosti oz. odvisnosti, ki se jih javno niti toliko ne omenja. Odvisnost od računalnikov, televizije, telefona, hrane, odnosov, odvisnost od seksa, odvisnost od dela, odvisnost od dualnosti, polariziranosti. Še in še bi lahko naštevali. In nenazadnje je tukaj odvisnost od obsojanja in maltretriranja sebe. Sem prepričana, da nihče od vas nima tega. ;)
 
Torej, dejansko moramo pogledati, kje imamo sami takšne navade, ki jih pri drugih obsojamo. Ker obsojati ne moremo ničesar, kar nekje ne počnemo sami. Zdaj bi lahko naš bralec rekel: "Samo jaz ne kadim. Nisem odvisen od cigaret." Stvari moramo gledati širše. Tovrstno obnašanje lahko imamo na popolnoma drugem področju.
 
Vprašanje, ki vam bo pomagalo to odkriti, je: "Kje jaz to počnem?" In potem biti v dopuščanju tega, česar se boste na podlagi tega vprašanja zavedli. "Ok. Zanimivo, tudi jaz sem odvisen."
 
2. Vaš pogled ustvarja vašo resničnost
Pogledati in prevetriti moramo tudi svoje poglede, ki jih imamo v zvezi s tem. Če imamo pogled: "Vedno pritegnem žensko, ki kadi." bomo ustvarili točno to. Vesolje nima pogleda. Samo dostavlja na podlagi vaših pogledov. O tem, kako nevtraliziramo vpliv naših pogledov, si poglejte FB video tukaj.
 
 
3. Upiranje ustvarja še več tega, čemur se upiramo
Če smo naredili to, da nekdo kadi, pije itd. napačno, s tem pogledom oziroma sodbo ustvarjamo še več tega, čemur se upiramo. Če rečemo: "Moj partner ne bo kadil." ali "Nočem, da moj partner kadi." je tukaj dejansko prisoten upor, ki ustvarja ravno nasprotno od tega, kar si želimo.
 
Poleg tega besedi "nočem" in "hočem" uporabljamo ravno nasprotno od tega, kar izvorno pomenita. Hoteti v izvirniku pomeni manjkati. Če nečesa "nočemo", torej pravimo, da nam tega ne manjka. :) V primeru "Nočem, da moj partner kadi." torej pravimo, da nam ne manjka "partnerja, ki kadi". Zanimivo in še kako resnično.
 
Če vas zanima, kako vaše besede ustvarjajo vašo resničnost, si lahko še vedno kupite posnetek spletnega srečanja Abrakadabra - Besede, ki ustvarjajo in o tem izveste več.
 
 
4. Dopuščanje je tisto, ki spremeni vse
Dopuščanje - najprej sebe. Ko prepoznamo, da tudi sami nismo popolni. Da imamo tudi sami odvisnosti in smo v dopuščanju le teh, potem se naša vibracija spremeni. Ne reagiramo več na lastne odvisnosti, jih ne sodimo, jih ne delamo napačnih.
 
Ko smo v dopuščanju, je vse samo zanimiv pogled. Na naši strani ni upiranja, reagiranja, pridruževanja, strinjanja, kako je nekaj narobe ... In to dopuščanje omogoča, da k sebi ne vlečemo več tistega, čemur se zdaj upiramo. 
 
Dopuščanje dela čudeže. O tem, kaj pravzaprav je dopuščanje in kaj je orodje dopuščanja, si poglejte FB video tukaj.
 
 
Kot vidimo, so stvari lahko večplastne. Kaj se resnično dogaja, bi odkril temeljit pogovor z našim bralcem. Naj vam tale članek za začetek pomaga osvetliti nekaj osnovnih stvari, kij se lahko dogajajo v vašem primeru. Če si želite hitrih premikov, pa si omislite trenerja/coacha, ki vam lahko s svojim nepristranskim pogledom, izkušnjami in znanjem  v zelo kratkem času pomaga preiti omejitve in spremeniti stvari.
 
Barbara
 
*************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, certificirana facilitatorka Access Consciousness in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

**************************************************

 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30