Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kako se lotiti zavestnega ustvarjanja (prvih) strank?

26 Jan 2017
Ker vas na individualnih obiskih ali pa na delavnicah, na katere prihajate, veliko omenja, da bi radi začeli nekaj na svoje, bi danes rada z vami delila en "trikec", ki mi ga je na začetku moje poti kot coachinje - trenerke, zaupala moja coachinja. Seveda pa lahko ta trikec uporabite tudi na drugih področjih življenja oziroma ga priredite zase. Bodite kreativni!
 
Kako se lotiti zavestnega ustvarjanja takšnih in drugačnih strank? Takrat, ko za nas ne ve nihče? Ali pa ko prehajamo iz enega načina delovanja v drugi - na primer prej služba, zdaj posel.
 
Namesto, da se osredotočate na to, kako nimate nobenih strank, se začnite pretvarjati, da jih imate!
 
Kako?
 
Na svoj koledar si ZAPIŠITE termine, ki so jih rezervirale vaše stranke. Ja, preprosto si jih izmislite. Izmislite si njihova imena, katero storitev so rezervirale, kateri dan pridejo, ob kateri uri, koliko časa boste za to porabili, kolikokrat na teden boste imeli stranke in še kaj - čisto odvisno od narave vašega posla in storitve. 
 
In potem? POMEMBEN korak!
 
Začnite se obnašati, kot da te stranke resnično pridejo. 
 
Če vas kdo vpraša, če imate takrat, ko imate termin rezerviran za stranko, čas za nekaj drugega,  ga nimate! 
 
Začnite svoje preostalo življenje preurejati okoli terminov, ki so zapisani na koledarju. Takrat si pač ne boste vzeli časa za kaj drugega! Tisto je čas, namenjen vaši stranki.
 
Jaz sem si na začetku za vsako stranko v posebnem registratorju naredila celo mape za materiale; vsaka (izmišljena) stranka je imela svojo. 
 
Vzemite celotno igro "resno". Bodite oseba, ki ima stranke. 
 
S tem, ko boste imeli termine napisane na koledarju, za stranke pripravljene kartončke, mapice ali karkoli drugega, ko boste začeli svoje druge aktivnosti preurejati okoli terminov, rezerviranih za stranke, zapisane na koledarju, boste začeli postajati oseba, ki ima stranke. 
 
In ne bodite presenečeni, ko bodo začele prihajati.
 
Vaša resničnost se zgolj preuredi na podlagi tega, kar ste. 
 
Če ste oseba, ki ima stranke ... jih boste prej kot slej tudi imeli. In če ste šli zdaj v vse tiste: "ja, samo, nimam spletne strani, pa ne delam promocije" itn.  - spomnite se - vaša naloga je zgolj KAJ. Vse ostalo je delo vesolja. Presenečeni boste, na kakšne presenetljive načine lahko pridejo ljudje do vas. Če se le ne ukvarjate s "kako".
 
Sama sem ravno zadnjič našla tisti registrator z mapicami in se spomnila začetkov - danes mapic ne potrebujem, ker delam na drug način. Takrat sem mislila, da bo tako in v tistem trenutku je bilo to tisto, kar me je poleg vsega ostalega podprlo pri tem, da sem ustvarila prve stranke in stotine za tem.
 
Seveda si lahko na koledarček zapišete še marsikaj drugega: termine delavnic, tečajev, ki jih "imate", predstavitve vaše storitve, knjige, govore ... naj vam dela domišljija.
 
Igrajte se! Blazno resno. :)
 
Barbara heart
 
***************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča  in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?

****************************************************

 
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31