Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kako sem se znebila menstrualnih krčev s pomočjo zakona privlačnosti?

7 Aug 2013

Današnji članek je spodbudilo vprašanje mlade gospodične, ki jo je zanimalo, če lahko z Access Bars tretmanom odpravi hude menstrualne krče, ki jih ima ob mesečnem perilu.

Zame je vse to le še bled spomin, pa ni bilo vedno tako. (Fantje, če boste poslali tale članek kakšni prijateljici ali ga delili s svojo drago, ki ima podobne tegobe, boste dobili plus točke!!!).
 
Tudi jaz sem nekje na poti odraščanja in dozorevanja med pogovori z mamo, prijateljicami in sošolkami "ugriznila" v prepričanje, kako smo ženske uboge, ker moramo vsak mesec prenašati tegobe mesečnega perila, krče, slabosti in podobno. 
 
Naše misli kreirajo našo resničnost.  Misli, ki jih mislimo dolgo časa, postanejo naša prepričanja.
 
Prvi dnevi mojih menstruacij so nekje v študentskih letih postali neznosni. Včasih sem bila na robu omedlevice, po hrbtu mi je tekel mrzel pot in pri roki sem morala imeti vedno nujno protibolečinske tablete.  Kasneje, v službi, kadar je bil prvi dan menstruacije na delovni dan,  se je včasih zgodilo, da enostavno ni imelo smisla biti  še naprej v službi, saj mi je bilo tako slabo, da se mi je ekran računalnika meglil pred očmi, po nekaj ur sem preživela na stranišču, kjer nisem vedela ali bom bruhala ali kaj drugega. 
 
Dokler nisem začela brati naših prijateljev Abraham. In se začela vse bolj  zavedati, da tisto, na kar se osredotočamo, raste. Na kaj sem se osredotočala prve dneve menstruacije? Na bolečine. Zato so se povečevale...to sem tudi več ali manj pričakovala - zato sem to resničnost tudi dobila. 
 
Nekega dne, ko sem na stranišču v službi ponovno doživljala agonijo prvega dne, me je prešinilo: "Začni se fokusirati na tisto, kar je dobro." Med krči so bili  tudi trenutki, ko mi je bilo nekaj sekund dobro. Začela sem se fokusirati na te trenutke in si govoriti: "Vse je dobro."
 
Krči niso ponehali takoj, ampak iz meseca v mesec, ko sem se sedaj pripravila na prvi dan z "Vse bo dobro.", so se začele stvari izboljševati. Med samim začetkom menstruacije sem se sedaj fokusirala na dobre trenutke med slabimi in si predstavljala, kako bi bilo, če bi mi bilo ves prvi dan tako dobro.  
 
Kot vedno, je skrivnost v vztrajnosti in ponavljanju.
 
Stanje se je neverjetno izboljšalo. Mogoče sem še tu in tam, pa ne vsakič, vzela kakšno protibolečinsko tableto in to je bilo to. 
 
Ko pa sem se spoznala še z Access Consciousness in Access Bars, so stvari postale le še spomin. Z Access Bars tretmani sem očitno sprostila neka prepričanja, ki so v moji podzavesti še vedno vplivala na to, da so se tu in tam pojavili krči. S spoznanjem, da 98% naših misli, telesnih občutkov in čustev ni naših, pa sedaj tudi tisto rahlo napetost, ki se mi še pojavlja prvi dan mesečnega perila, zavestno pošljem nazaj k izvoru. Večinoma le-ta izgine že samo z vprašanjem: "Je to moje ali od koga drugega?" (na delavnici Access Bars izveste cel postopek, kako to narediti). Tako preprosto je. 
 
Sedaj tisti dnevi v mesecu minevajo sproščeno, mirno, resnično v skladu z "Vse je dobro.", tako kot sem si zamislila, da naj bi bili tudi ti dnevi v mesecu. 
 
S kakršnimikoli izzivi se trenutno ukvarjate  v vašem življenju, najprej opredelite, kaj želite. Nato začnite misliti nove misli. Nove misli s ponavljanjem postanejo nova prepričanja. Ko se osredotočate na to, kaj želite, pa pridejo na vašo pot še drugi odgovori in orodja,  s katerimi še hitreje pridete do željenega.
 
 
************
 
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31