Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kako sem začarala in odčarala rože?

22 Nov 2017
Ponavadi se pri svojem zavestnem ustvarjanju osredotočamo na tako imenovane "velike" stvari, kot so odnosi, zdravje, denar, služba, posel, iskanje notranjegu miru itn. Pri manjših, recimo temu vsakdanjih stvareh, pa kot da kar pozabimo uporabljati principe zavestnega ustvarjanja. Pa tudi tukaj veljajo.
 
Prav tako kot pri tistih "velikih" nam lahko tudi pri "majhnih" en sam, samcat pogled, iz katerega delujemo in se ga ne zavedamo, naredi takšno razliko, da samo strmimo.
 
Kot sem že v enem od preteklih člankov pisala, svoje okolje rada urejam tako, da odseva tisto, kar bi rada ustvarila kot svoje življenje. Eden od teh elementov, ki jih mora to okolje vsebovati, so pri meni rože. Na kuhinjski mizi mora biti če že ne šopek, pa vsaj rožica.
 
No in tako sem nekaj časa nazaj v neki trgovini kupila šopek z desetimi rožicami. Ker je bil relativno poceni (glede na to, kolikor običajno dam za eno rožco v cvetličarni), so mi šle po glavi takšne misli: "Joj, to so zagotovo neke slabe rože, to bodo "crknile" v parih dneh."
 
Hahaha ... Ste že slišali tisto: "Hough, govoril si." :)
 
Te rože so umrle ne čez par dni, že naslednji dan. "O moj bog, škoda še tistega denarja, ki sem ga dala zanje."
 
In tako se je dogajalo - ne samo z občasnimi nakupi teh šopkov (ker se rožcam pač ne morem upreti), zamislila sem se tudi, ko mi je takole - kar naslednji dan "crknila" roža, prinešena iz cvetličarne. 
 
Ko sem po tej roži iz cvetličarne ponovno kupila šopek ugodnih roza gerber (ne boste verjeli, ampak ta šopek me je dobesedno poklical izmed kupa šopkov), sem se končno vprašala: "Pa kaj jaz počnem, da se to dogaja?"
 
In potem me je prešinilo: "Ja, seveda, samo gledam, kdaj bodo povesile glavico. Še preden sem kupila tisti čisto prvi šopek leta nazaj, sem jih uročila. S svojo mislijo! Da so zagotovo slabe!"
 
 
O-o. Človek, ki ga zelo spoštujem, pravi: "Dojameš, ko dojameš."
 
Ja, končno sem dojela.
 
Ta svoj pogled sem opustila. Na roza šopku naredila še mini seansico Simfonija možnosti in zdaj greva s tem šopkom že v tretji teden - in kako je videti, lahko vidite na pripeti fotografiji.
 
 
Ta recimo temu, majhna, nepomembna stvar, mi je resnično dala misliti. Če ima lahko ena takšna preprosta misel takšen vpliv na rožo, koliko teh misli usmerjamo vase, koliko v druge, koliko z njimi ustvarjamo dogodke v svojem življenju?
 
 
Naj vas danes zapustim z vprašanjem, ki vam bo osvetlilo kakšen pogled, s katerim si v svojem življenju ustvarjate neželeno: 
"Kakšen pogled imam tukaj, ki se ga sploh ne zavedam, ki ustvarja to?" 
 
Če boste zastavili to vprašanje, če vas bo res zanimalo - in če ne boste šli iskat odgovorov, ampak le počakali, da se na podlagi vprašanja prikaže zavedanje ... ga boste "ujeli". 
 
 
In ko ga boste ujeli, ga vrzite skozi okno in izberite pogled, ki bo ustvaril tisto, kar si pravzaprav želite ustvariti. 
 
 
Vaš pogled ustvarja vašo resničnost. Spremenite svoj pogled in vaša resničnost se bo spremenila ...
 
Gerbercam pa se zahvaljujemo za "razsvetljenje" in jim želimo, da bi me še dolgo razveseljevale! :)
 
**************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, certificirana facilitatorka Access Consciousness in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

**************************************************

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30