Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kako ste ustvarili življenje, ki ga živite danes?

17 Sep 2018

Vas zanima? Kako ste pravzaprav ustvarili življenje, ki ga imate in ga živite danes? Mogoče boste rekli z energijo, kar ste bili v svojem življenju. Se popolnoma strinjam, vendar je bilo tik pred tem še nekaj drugega.

Tik preden ste začeli postajati energija in oseba, ki je ustvarila to življenje, ki ga imate danes, ste naredili ...

Ta-daaaaaaaa ...... IZBIRO!

To je tista stvar ali če želite, tisto dejanje, ki ustvarja vse v vašem življenju. 

Ko nekaj izberete, resnično izberete ... ste pripravljeni narediti vse, da boste to ustvarili. Energijsko usklajevanje, navdihnjena dejanja, ki izhajajo iz te usklajene energije in vse, kar je treba, da se ta dogodek, stvar ali oseba prikaže v vašem življenju, izhaja iz - najprej - VAŠE IZBIRE!

Kar spomnite se ...

Ste izbrali, da se boste izobraževali? Ali pa ste izbrali, da se ne boste?

Ste izbrali biti v odnosu z neko osebo? Ali izbirate, da niste?

Ali ste izbrali ustvariti posel? Ali pa ste izbrali, da boste delali za nekoga drugega?

Ste izbrali imeti otroke? Ste se izbrali poročiti? Ali ne?

In ali ne izbirate vsak dan, kakšne misli razmišljate, kako se počutite, ali ne izbirate vsak dan tudi stanje svojega bitja?

Vsak dan zjutraj izberete vstati, si (mogoče) umiti zobe, pristaviti kavico, pripraviti zajtrk (ali ne) zase in za svoje bližnje, izberete, da se boste usedli v avto in odpeljali na delo? Aja, pa vmes sem pozabila navesti, da se verjetno izberete obleči, razen če ne delate od doma in lahko za računalnikom sedite v pižami ali kako drugače ... :)

Žal vse te izbire, te manjše, "vsakdanje" izbire in predvsem misli, občutke, čustva, ki jih izbiramo iz trenutka v trenutek (ki potem vplivajo na našo energijo), izbiramo dokaj nezavedno, na avtopilotu, vse to so postali avtomatizmi in ne zavestna, prisotna izbira iz trenutka v trenutek.

Sama sem tole stvar z izbiro res v popolnosti dojela, ko me je junija na prehodu za pešce zbil avto. K sreči ni bilo nič zlomljenega, me je pa na začetku bolelo celo telo, kasneje pa razni deli telesa. Pri tem sem si zelo zelo pomagala z Accessovimi telesnimi procesi in hvala prijateljicam samoroginjam, ki so delale na mojem telesu in mi pomagale lahkotneje preiti prve dni po nesreči. Nekega dne, nekaj tednov kasneje, me je "uščipnilo" nekoliko nižje od križa. Peklenske bolečine. Pri vsakem koraku.

In ravno v tistem obdobju smo dobili nove Accessove verbalne procese - ki pomagajo tudi pri odpravljanju bolečin. In sem si enega od teh procesov ponavljala, ponavljala, ponavljala .... Dokler "mi ni zasvetila žarnica". Razsvetljenje, kot še nikoli! Hej, nikoli nisem trdila, da sem pametna - sem pa ljubka, radovedna, pogumna in vztrajna, haha ... :)

Tudi bolečina, kot vse preostalo, je le izbira! Vau, vau, vau ...

Kaj se je zgodilo potem, ko sem doživela drugo največje razsvetljenje v svojem življenju, na podlagi katerega procesa se je to zgodilo, in kako je ta peklenska bolečina prenehala v sekundi, zgolj na podlagi moje izbire, si lahko preberete v naslednjem članku, ki ga boste dobili v sredo, 19. septembra 2018

Do takrat pa ... glede na to, da je vesolje kot bogato obložena miza ... kaj bi radi izbrali vi?

Barbara

 

*************************************************
Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, certificirana facilitatorka Access Consciousness in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

**************************************************

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31