Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kdaj boste našli svojega Valentina?

14 Feb 2018
Spet je ta dan ... pa čeprav komercialen praznik, hočeš nočeš spomni vse tiste, ki še niso našli svojega Valentina in Valentine ... češ: "Kdaj pa bo prišel čas zame?"
 
Ko enkrat ugotovimo, je res preprosto ... ampak, od tukaj, kjer se trenutno nahajamo, je lahko videti tako težko in oddaljeno ...
 
 
Vendar, če si tega resnično želimo ... se bomo podali na pot ... ne glede na to, kako dolga je ... 
 
Naj vam bodo vprašanja v nadaljevanju v pomoč ...
 
 
Ali res vidite sebe?
 
Svojo lepoto.
 
To, kar resnično ste?
 
Če ne, zakaj mislite, da vas bo videl kdo drug?
 
Vprašajte se: "Kaj bi bilo potrebno, da resnično vidim sebe?"
 
Onkraj pogledov, ki jih imamo o tem, kakšni bi morali biti, kakšni ne ...
 
... ampak kot to, kot kar smo prišli na ta planet ... darilo, neskočno bitje s čisto edinstvenim naborom znanj, talentov, supermoči, s čisto edinstvenim darilom ...
 
 
Ja, to ... 
 
"Kaj bi bilo potrebno, da se v mojem življenju prikažem jaz?", je naslednje vprašanje, ki si ga zastavljajte, če želite ugotoviti, kdo pravzaprav ste pod plastmi prevzetih in ustvarjenih pogledov, identitet, vlog, karakterjev ...
 
 
Ker, ko se začnemo v svojem življenju prikazovati MI, začne postajati življenje neverjetno lahkotno. 
 
Ko začnemo prepoznavati, kako drugačni smo, slediti temu in ustvarjati tisto, kar vemo, da lahko ustvarimo v svojem življenju ... se zgodi nekaj ... začnemo si dejansko biti všeč. Samim sebi.
 
Ko odrinemo in odstranimo plasti sodb, s katerimi se skušamo opredeljevati, da bomo končno pravi in končno ustrezali ... ko končno spredvidimo, da so to laži, s katerimi so nas skušali oblikovati po svojem "modelu", s katerimi so nas skušali nadzorovati ... vidimo, da smo pravzaprav v tej svoji drugačnosti super. 
 
Veličastni.
 
Fantastični.
 
Lepi.
 
Dragoceni.
 
 
In ko si postaneš všeč, ko najdeš SEBE ... ko odpadejo vsi načrti, kako te mora nekdo dopolniti, kako te mora nekdo odrešiti, kako bo nekdo končno "popravil" tvoje življenje in ga naredil zanimivega in zabavnega ... ko ustvarjaš svoje življenje takšno kot veš, da ga lahko in se ob tem zabavaš, pač zgolj zato, ker se lahko ... ko veš, da si takšen kot si celovit in okej, naenkrat postaneš všeč vsem drugim ... 
 
 
In vse preostalo je zgolj ... IZBIRA. Ni več potrebe po tem, da morate biti v odnosu. Končno lahko začnete nenavezano gledati na to ali to za vas deluje ali ne. In ko spoznate nekoga, lahko dejansko pogledate, ali bo ta oseba prispevek vašemu življenju ali ne. (In ne skočite brezglavo v odnos, zgolj zato, da boste v odnosu ...)
 
In ja ... verjetno ste že ugotovili ... svojega Valentina, Valentino boste našli takrat, ko boste našli SEBE.
 
Kot eno malo darilce od mene, ki naj vas popelje na pot ljubezni do SEBE, pa lahko do vključno ponedeljka 19. februarja 2018 dobite e-knjigo: Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas? po posebni zaljubljeni ceni le 22 EUR. Za več informacij  o knjigi in nakup kliknite TUKAJ.
 
Bodite prijazni do sebe ... 
 
Barbara
 
**************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, certificirana facilitatorka Access Consciousness in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

**************************************************

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30