Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Kdo želite biti?

23 Jul 2013
Današnji post je spodbudila promocija nove knjige  J.K.Rowling, v katerem pravi, da je "mojstrica pripovedovanja zgodb" napisala novo knjigo.    Že pred časom sem pisala o tem, kako ljudje sami sebe etiketiramo in si nadevamo različne identitete, ki nam služijo nekatere bolje, nekatere slabše. Verjamem, da J.K. Rowling njena "mojstrica pripovedovanja zgodb" služi več kot zelo dobro, saj so njeno novo knjigo dobesedno razgrabili... pa ni Harry Potter. :)   V zadnjem času so mi ljudje skozi pogovor "izdali" prenekatero svojo identiteto: "Imam večno boleče telo." " Sem mamin sinček. " " Ja, sem pač neumna." " Nisem vredna tega denarja."   Že ko preberem, nekatere izmed njih, me dobesedno boli, kaj se dogaja šele z ljudmi, ki so si nadeli to identiteto.  
Z identiteto, ki si jo nadenemo, kreiramo sebe. Po zakonu privlačnosti v skladu s tem, kdor smo, privlačimo v naše življenje ljudi, stvari in dogodke, ki nam to le še potrjujejo. Tako sčasoma ta identiteta postane del nas in se sploh ne zavedamo več, da smo si jo nadeli.
  Na vsakem življenjskem področju imamo kar nekaj identitet.  
Kadarkoli želimo, si lahko izberemo novo identiteto.
  Ja, na začetku, ko si jo nademo, se nam zdi morda nenaravna, daleč od tega, kar trenutno smo.  
Kot vedno, je skrivnost v PONAVLJANJU.
  Več časa, kot si bomo govorili, kdo smo  in se začeli tako tudi obnašati, več stvari se nam bo začelo dogajati v življenju, ki bodo začele potrjevati našo novo identiteto. Ko se bodo začele v naši realnosti dogajati prve stvari v skladu z našo novo identiteto, bo to le še dodatno utrjevalo naše novo prepričanje o nas samih.   Identiteta je neke vrste afirmacija oziroma prepričanje, ki  ga imamo o samih sebi. "Jaz sem/imam..." je najmočnejša afirmacija v vesolju...  
Na začetku morate imeti vero v to, da lahko postanete kdorkoli, vi sami. Če želite videti v resničnem življenju - vztrajajte pri vaši novi identiteti.
  Nekaj mojih identitet (ki mi služijo odlično):  Sem vrhunska trenerka zavestnega ustvarjanja, po kateri je ogromno povpraševanje. Mesečno prejemem XXXX EUR ali več s popolno lahkoto. Sem uspešna podjetnica.  Ljudem na različne načine pomagam, da preidejo omejitve, ki so si jih postavili v življenju, da začnejo živeti takšno življenje, kot ga želijo in še boljše.  Sem mojstrica aktualizacije in manifestacije.  Videti sem veliko mlajša, kot v resnici sem. Vedno sem polna energije, zdrava in vitalna. Denarja imam kot solate. (ta je nova,  rezultat možganskega viharjenja na Vibracijskem Bootcampu Poletje 2013)   
Pomembno je, da vaša nova identiteta ni predaleč od tega, kar trenutno izkušate kot svojo realnost.
  Tako se bo zdela bolj verjetna, lažje jo boste ponavjali in ego se bo manj upiral. Izbirajte besede, ki bodo "kliknile" za vas. Besede, ki bodo v vas vzbudile dobre občutke. Mogoče narečne besede, mogoče besedo, ki ste si jo sami izmislili, pa ima za vas nek svojevrsten naboj, ki vas popelje k boljšim občutkom. Nekaterih svojih raje nisem napisala, da me ne bi lovila slovnična policija. ;)   Ko pišem današnji post, sem spoznala, da je čas, da ustvarim novo identiteto še na kakšnem področju...Hvala, da ste. Hvala, da lahko s tem, ko podpiram vas, spoznam in pomagam še sebi. Hvala.   ************

Barbara Mali je vrhunska trenerka zavestnega ustvarjanja po kateri je ogromno povpraševanje, avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan: Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja (naložite jo brezplačno, s klikom na link) in "Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?" in Access Bars® facilitatorka.

 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31