Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Koliko boste ustvarili, če mislite, da se morate truditi?

30 Maj 2018
Zanimivo, kako prihajajo navdihi od koderkoli, če si jih pripravljen prepoznati.
 
Kakšna dva tedna nazaj sem imela v Mariboru predstavitev Access Consciousnessa. Mantra Access Consciousnessa je: "Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno." in vse v Accessu je oblikovano tako, da ljudem to omogoči. Da pobriše poglede in omejitve, ki preprečujejo, da bi se to prikazalo. Omogoča, da začnete več prejemati in manj delati ... se manj truditi.
 
In potem, ob zaključevanju predstavitve, ena od udeleženk reče: "Ja, veš, Barbara, jaz pa mislim, da se je treba vseeno nekoliko potrudit."
 
In ker sem tudi sama v tistem času ravno ozaveščala, kako se še vedno nekako "trudim", da bi ustvarila določene stvari v življenju, je bila to zgolj še ena pikica na i, zaradi katere sem nekoliko bolj pogledala to naše prepričanje.
 
Današnjemu zapisu bi lahko rekli tudi nadaljevanje prvomajskega zapisa o tem, ali res cenimo svoje delo. Ker sta ti dve stvari zelo povezani in prepleteni.
 
V nas in naši kulturi je zakoreninjen pogled, da je neka stvar vredna le, če se za njo trudimo.
 
Da smo mi VREDNI, če se trudimo. 
 
Kajti tisti, ki se ne trudi, je lahkomiselen fičfirič, vse mu leti na kup, rodil se je z zlato žlico v ustih, "boh ve", mogoče dela kaj nelegalnega, goljufivega, kaj sploh "dela" ... trudi se zagotovo ne. :)
 
In zato je vreden vsega obsojanja.
 
Če nekoga ne vidimo, da se "raztrga od dela" pri ustvarjanju svojega življenja, začnemo takoj dvomiti, sumiti, ga pomanjševati, iskati sodbe, ki so pravzaprav opravičila, zakaj nam ne gre tako lahkotno.
 
Pa vendar poanta zavestnega ustvarjanja ni v tem, da delamo.
 
Poanta zavestnega ustvarjanja je, da najprej nekaj SMO. 
 
Ko najprej nekaj SMO, se nam ni treba truditi, ampak vse svoje aktivnosti izvajamo iz tega, kar smo, to ni težko, ni potrebne veliko energije, da izvajamo te stvari.
 
Obratno je težko ... če mislimo, da se moramo truditi, da bomo nekaj ustvarili, bomo v to vlagali veliko energije, rezultati pa prav lahko ne bodo takšni, kot bi jih radi.
 
Sama sem že pred časom ozavestila svoj pogled - ko sem začela spraševat po več denarja v svojem življenju - "ja, da bolj kot to pa se ne morem trudit". In veste kaj - to je eden izmed omejujočih pogledov, ki nam kasneje, ko želimo naprej, stopijo na pot in preprečujejo, da bi se premaknili.
 
Dejansko moramo začeti gledati, kako SMO lahko VEČ, ne kako se (ne) moramo bolj truditi.
 
 
Ko SMO več, lahko naredimo več in imamo več.
 
 
In, ja, če boste več, boste tudi več prejemali. Vaše življenje bo lahkotnejše. 
 
In čisto mogoče je, da boste zaradi tega deležni sodb tistih, ki pravijo, da se je treba "trudit".
 
Do kakšne mere si dopuščate, da je vaše življenje lahkotno? Kako dobro življenje ste voljni imeti?
 
Kako drugačni ste voljni biti?
 
Kako veliki?
 
Morda tako, da vas nihče več niti ne vidi?
 
Dokler se pomanjšujete na velikost ostalih, na to, kar so ostali ...skušate delovati tako kot preostali ... ne morete imeti lahkotnosti, ki jo lahko imate, če ste to, kar ste. Če ste tako veliki, kot resnično ste. Vedno se boste trudili. Če ne drugega, se boste trudili, da se boste prilegali v resničnosti drugih ljudi.
 
Moj novi moto: "Nikoli se ne pomanjšaj za nikogar. Naj se drugi povečajo na mojo velikost." 
 
Če vam je moj novi moto všeč, ga lahko vzamete in uporabite. :)
 
In kako STE lahko več?
 
Barbara
 
*************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, certificirana facilitatorka Access Consciousness in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

**************************************************

 
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30