Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Koliko je vredna vaša beseda?

5 Okt 2018
Govorimo. Veliko. Včasih premalo. S soljudmi. Poslovnimi partnerji. Prijatelji. Strankami. Romantičnimi partnerji (nisem našla boljšega izraza :)). Starši. Otroki.
 
Pa se zavedamo, koliko so naše besede vredne v njihovih ušesih, v njihovem svetu
 
Nedolgo nazaj sem bila z nekom dogovorjena, da se dobiva. Ok. Si rezerviram čas. Me pokliče nekoliko prej: "Ej, ne morem, moram narediti to, pa to, pa ... bla bla bla." "Ok, se zmeniva za kakšen drug dan?" "Ja. Reciva v sredo ob 11. uri."
 
Ok. Si spet organiziram celoten dan tako, da se lahko srečava. Me pokliče v sredo deset minut čez enajsto in reče: "Ej, mene ne bo, sem bla bla bla bla." 
 
No, tole me je pa pošteno pogrelo. Čisto ok mi je, da me nekdo prejšnji dan pred sestankom pokliče, če pride kaj vmes. Vendar tole je bilo pa, uf ... cel dan mi je šel, kot rečemo, v "franže". 
 
In potem sem začela razmišljati, če se sploh zavedamo, ko se z ljudmi dogovarjamo ali pa jim nekaj obljubljamo, pa te obljube ne izpolnimo, kaj s tem ustvarjamo v njihovem svetu?
 
Naša beseda začne izgubljati vrednost. Prvič - "Okej, se zgodi." , drugič - "A spet?", tretjič - "Itak že sploh nisem verjela, da se bo to zgodilo."
 
Tako.
 
Zato še kako velja tisto, da ne poslušajte ljudi, kaj govorijo, opazujte, kaj počnejo in vedeli boste, kdo so.
 
Pa vendar mi ti pripetljaja nista dala miru. Nekaj lahko sodiš le, če nekje to počneš sam
 
Sama sem se imela vedno za osebo, ki ima integriteto besede in se drži dogovorjenega. 
 
Zato sem začela gledati in iskati: "Pa kje jaz to počnem?"
 
In ja ... sem ga našla "tička" ... beseda, ki jo dam sebi ... velikokrat ... ne drži. Neke obljube, ki jih dam sebi, da bom nekaj naredila - zase, za svoje življenje, so velikokrat pozabljene že naslednji dan ...
 
Uf. Uf. 
 
Res, vsaka situacija nosi v sebi darilo. Če ga le znamo poiskati.
 
In od teh dogodkov bo po moje zdaj že kar kakšen dober mesec, če ne več, in sprememba? V mojem svetu? Ja, držim obljube, ki jih dam sebi!
 
Zmaga. In spet nadgradnja mojega življenja. Finančno najboljši mesec do zdaj (v tem življenju). Povezava s sabo na popolnoma novem nivoju. Še večja zavezanost kreaciji mojega življenja. Samo gledam, se čudim in sem hvaležna.
 
Stvari, po katerih sprašujemo, pridejo v naše življenje na najbolj nenavadne načine. Prek situacij, ki nam niso nujno najljubše - pa vendar pridejo. 
 
In koliko je vredna vaša beseda v vašem svetu? V odnosu do vas samih?
 
Je čas za spremembo? Kaj boste spremenili?
 
Barbara
 
************************************************
Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, certificirana facilitatorka Access Consciousness in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

**************************************************

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30