Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Mi boš prinesla denar, če te kupim?

23 Nov 2016
Že velikokrat sem pisala o tem, kako nas mora tudi naše okolje podpirati pri vsem, kar želimo v svojem življenju. Čeprav notranjih sprememb ne more nadomestiti ničesar, pa lahko to, da začnemo tudi svoje okolje urejati v skladu s tem, kar bi radi živeli, pomembno vpliva na našo vibracijo.
 
Pred kratkim sem bila v Dublinu na enem izmed mojih najljubših treningov Simfonija možnosti in nekega dne me je, med časom kosila, pot zanesla v trgovinico, kjer sem našla nekaj, kar sem iskala že nekaj časa. Porcelanasti ljubici na fotografiji.  :)
 
Irski izdelek, z detajli iz pravega zlata. 
 
Pa vendar ju nisem takoj kupila. Kupila sem ju šele naslednji dan. 
 
Zakaj? Ker zdaj vedno, preden karkoli kupim, vprašam - pa ne glede na to ali gre za majhen ali velik nakup:  "Resnica, če te kupim, mi boš prinesel/prinesla denar?"
 
(To lahko že takoj zaznate, le jaz sem si v tem primeru, glede na to, da sem bila na zelo intenzivnem treningu z več kot 300 ljudmi, vzela malo časa in prostora, da sem prepoznala, kaj je resnično zame.) 
 
Ko sem to vprašanje postavila za skodelici na sliki, sem začutila takšno lahkotnost, kot že dolgo ne.
 
In sta odšli z menoj nazaj domov ...
 
Zdaj uživam v vsakodnevni kavici in je ne pijem več iz običajnih lončkov, ampak iz teh finih porcelanastih. Že samo ob pogledu nanju mi poskoči srce. In nekako odražata energijo, ki je želim imeti več v svojem živjenju. (Pridite kaj na obisk, ju boste lahko preskusili!)
 
Pa se vrnimo k zgornjemu vprašanju.
 
Morda se bo komu zdelo smešno vprašanje. 
 
Pa vendar, če pogledamo z molekularne ravni, ima vsaka molekula vsega okrog nas zavest. Vsaka molekula, če bomo le dopustili, nam bo dala informacijo o vsem, kar želimo vedeti.
 
Tako vam bo tudi izdelek, ki ga nameravate kupiti, dal informacijo o tem ali vam bo prinesel denar. 
 
 
Vedno veste, kaj bo ustvarila vaša izbira.
 
Ne pričakujte, da vam bodo izdelki in storitve odgovorili, ko jih boste spraševali. smiley
 
S tem vprašanjem sprašujete po zavedanju. Lahkotno ali težko? Izbrati ali ne izbrati?
 
V svojem življenju želite imeti stvari, ki vam bodo prinašale denar. 
 
In spet - stvari niso linearne. To ne pomeni, da bodo šle skodelice, ki sem jih kupila, na delo in mi prinašale denar. smiley
 
To pomeni, da me, medtem ko pijem iz njih, ko jih občudujem na svoji mizi, podpirajo, da sem določena energija, določena vibracija, ki v mojem življenju ustvarja denar.
 
Z vprašanjem "Mi boš prinesla/prinesel denar, če te kupim?" poleg tega, da zaznate, kako vas bo ta stvar podpirala v vašem življenju, daste tej stvari nalogo, ji poveste, kaj je njena naloga.
 
Ja, tudi z molekulami se lahko pogovarjamo, jih spreminjamo.
 
Smo tako čarobni. 
 
Bolj kot se boste s tem igrali, bolj boste začeli zaznavati razliko. Ja, morda boste kdaj kupili tudi kaj takšnega, kar vam ne bo prineslo denarja (izkušnje wink). In vam bo po nakupu prej kot slej to postalo kristalno jasno. To bo učna urica za prihodnje.
 
Darilce, ki bo omogočilo, da boste prihodnjič izbrali drugače.
 
Vsaka mišica potrebuje nekaj časa, da jo natreniramo ... tudi ta. 
 
Kaj bi bilo potrebno, da vas vse, karkoli je v vašem življenju, podpre pri ustvarjanju denarja?
 
****************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča  in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?

****************************************************

KJE SE LAHKO SKUPAJ IGRAMO V NOVEMBRU IN DECEMBRU?
(za več informacij kliknite na povezave pri dogodkih)
 
POSEBNA PONUDBA 2 za 1: za vsa vplačila do vključno 26. novembra 2016 (kombinirate lahko Access Bars in/ali Simfonijo možnosti)
 
sobota, 26. november ob 9. uri: Okrepite svoj imunski sistem - delavnica Accessovega telesnega procesa MTVSS - Trzin (več v FB live videu - in če se želite še fajn nasmejat zraven :))
četrtek, 1. december ob 18. uri: Življenje onkraj obsojanja - 2-delno spletno srečanje (darilo udeležba na 28-dnevni izzivu!)
nedelja, 4. december: Access bars delavnica - Ljubljana
sobota, 10. december: Accessov Energijski Facelift - delavnica Ljubljana - stara cena le še za vsa vplačila do 30. novembra 2016
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31