Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

To mi je ponovno dalo misliti ...

13 Jun 2017
Toliko se lahko naučimo iz preprostih, vsakdanjih dogodkov ... če bi le bolje pogledali ...
 
Cesto, s katere se zavije proti našemu bloku, so na začetku maja v celoti zaprli. Kanalizacija in končno nov asfalt! Na vhodnih vratih bloka je visel zemljevid, na katerem je bilo narisano, kako bomo do konca gradnje navigirali med bloki in prišli do ceste "v svet".
 
Glede na to, da je naš blok v skupini manjših blokov in da se k njemu ne da direktno zaviti s katere druge ceste, moram reči, da je bilo že proučevanje tega zemljevida manjši podvig - saj se naj bi vozili po ulicah, ki jih prej sploh nisem pojmovala kot nekaj, po čemer se lahko človek pripeljal do glavne ceste. Ok. Naštudiram. In tako sem se potem vozila nekje okrog tri tedne, približno 20 dni.
 
Nato pa nekega večera, ko sem se vračala iz naših petkovih Access bars izmenjav v Ljubljani, poglej ga zlomka - na ulici, po kateri sem se zdaj pripeljala, ko sem zavila z glavne ceste, so bili trije stebrički - torej, se po tej ulici ni več dalo iti do našega bloka. Okej, gremo po drugi poti ...
 
In sedaj to, kar mi je pravzaprav dalo misliti. Po tem, ko so mi "zakoličili" ulico, po kateri sem se vozila približno tri tedne, sem se ne vem kolikokrat zmotila in želela ponovno iti po njej!
 
Saj ste že slišali o tem, da vsaka nova navada traja približno tri tedne, da jo osvojimo? Toliko traja, da se v možganih vzpostavijo nove poti.
 
In kaj ima to skupnega z zavestnim ustvarjanjem?
 
Vsaka misel, vsak pogled, vsaka zgodba, ki jo želite na "novo" inštalirati v svoje življenje, vsaka navada, vsak način, na katerega ste, traja nekje tri tedne, da ga osvojite. Da postanete to. Da to postane vaš novi način življenja. 
 
Da se v skladu z našim novim pogledom preobrne naša resničnost, je treba še manj - če bi le vztrajali vsaj dan, dva, tri v energiji tega, kar si želimo kot svojo resničnost.
 
Resnično vprašanje, ki se mi zastavlja, je, koliko smo pravzaprav zavezani svojemu življenju, temu, kar bi radi videli kot svojo resničnost? 
 
Ne toliko, da bi temu posvetili vsak dan nekaj minut?
 
Potem moramo pri tem, kar je, nekaj ljubiti ... 
 
Razmišljam - le vi veste, kaj je res za vas. 
 
Zame je čas, da grem na nov nivo. K meni na svetovanja prihajajo stranke, ki imajo finančne cilje, ki sem jih sama že zdavnaj presegla. Hm ... definitivno čas za nove tarče in nove resničnosti. 
 
V četrtek, 15. junija 2017 ob 20. uri, začnemo s 30-dnevnim vlečenjem energije za denar in fenomenalno življenje. Jaz nekoliko goljufam in sem že začela. :) Včeraj in danes je denar prišel popolnoma iz nepričakovanih virov, ne da bi za to karkoli naredila. Aja, vlekla sem energijo za denar! :) 
 
Se sprašujete, kaj bo po 30 dneh vlečenja energije? Postali boste energijski vlek za denar in fenomenalno življenje. Nekateri to imenujejo magnetna privlačnost ... :) V končni fazi ni pomembno, kako to imenujemo, če se prikaže tisto, po čemer sprašujemo ... 
 
Vlečenje energije DINAMIČNO poveča naše prejemanje in omogoči, da začnejo stvari prihajati v naše življenje z veliko večjo lahkoto
 
Vlečenje energije je del tistega fenomenalnega in čarobnega vas, ki si ga nočete priznati.
 
Je zdaj čas? Več informacij o 30 dnevnem vlečenju energije lahko najdete tukaj.
 
 
 
**************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča  in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, Access Consciousness CFMW in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

****************************************************

 
AKTUALNI DOGODKI V JUNIJU
 
sreda, 14. junij 2017  - delavnica  Accessov Energijski facelift  - Ljubljana
 
četrtek 15. junij 2017 - 30-dni vlečenja energije za denar in fenomenalno življenje - spletna srečanja

17. junij  - 20. junij 2017 - Temelji - osrednji seminar Access Consciousness Ljubljana

sreda, 21. junij  -  Limfno-žlezna neskladja  - delavnica Accessovega telesnega procesa  - Ljubljana
 

 
AKTUALNI DOGODKI V JULIJU
 
 
 
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
 
28
 
29
 
30
 
31