Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Morate vse pozdraviti?

3 Apr 2018
Ko sem izvedela, da dejansko uporabljamo besede, ki velikokrat v izvirniku pomenijo popolnoma nekaj drugega od tega, kar mislimo mi, sem kot zavestna ustvarjalka, predvsem pa raziskovalka tega, kaj vse vpliva na naše zavestno ustvarjanje, postala zelo pozorna na besede, ki jih uporabljamo.
 
In v Sloveniji imamo kar nekaj posebnosti.
 
Nisem še slišala, da bi kje govorili, da si "priden". Pa o tem kdaj drugič. (Če vas o tem zanima več, lahko kupite posnetek Abrakadabra - besede, ki ustvarjajo.)
 
Pred časom sem imela zanimive težave s telesom, nekaj, kar ni običajno zame.
 
In kot facilitatorka ne facilitiram* do spremembe le drugih, ampak tudi sebe.
 
Tako sem začela gledati, kaj se pravzaprav dogaja. 
 
Med drugim sem tudi spoznala, da imam pogled, "da moram vse pozdraviti"!
 
So tudi vam kot otroku zabičali, da morate vse pozdraviti?
 
Da boste priden :), pravi otrok, ponos svojih staršev. :)
 
Ja, meni so že. 
 
In ko sem se tako facilitirala* z raznoraznimi orodji in vprašanji iz Access Consciousnessa, sem spoznala, kako imam po drugi strani pogled, da je to, če koga ne pozdravim, grdo, ni primerno, najhujša stvar, ki jo lahko nekomu naredim (v mojem svetu).
 
 
In verjetno ste do zdaj že ugotovili, da pri pozdravljanju, o katerem govorim, ne gre samo za verbalno izražanje, ko nekomu zaželimo "dober dan" ali "zdravo" ali kaj podobnega.
 
Ko nekoga "moramo pozdraviti", ga lahko nehote, nezavedno, ZDRAVIMO!!!
 
Naša telesa imajo namreč zmožnosti zaznavanja drugih teles, zaznavajo, kaj se dogaja z njimi in ker je to malo znano dejstvo, večinoma mislimo, da so te stvari naše.
 
Ko nekaj, kar zaznamo, nekaj, o čemer nam naše telo daje informacije, vzamemo za svoje, iz tega začnemo ustvarjati svojo resničnost.
 
Zato lahko marsikatera težava z našim telesom izvira prav iz dejstva, da nekoga zdravimo. 
 
In če vas zanimajo alternativni pristopi, alternativni načini zdravljenja, energije ... ste verjetno še toliko bolj dojemljivi za te stvari.
 
 
Poleg tega imamo tudi zmožnosti zdravljenja Zemlje. Zemlja nam vseskozi sporoča, da potrebuje naš prispevek. Zemlja ima svojo zavest. Ni mrtva. Pa vendar se obnašamo, kot da smo ločeni od nje, kot da se ne zavedamo, kaj se dogaja z njo.
 
Ste vedeli, da je približno 90 odstotkov vseh bolečin v vašem telesu, nekaj, kar Zemlja potrebuje od vas? Ker je ne slišimo, ko začne sporočati, krepi in krepi informacijo, dokler je končno ne slišimo.
 
Sama sem se potem tistih zanimivih stvari s telesom znebila, sem si pa tudi dodobra pobrisala pogled, da moram vse pozdraviti in da je to, če koga ne pozdravim, grdo, neprijazno, neolikano.
 
Ker dejansko tem osebam, ki jih nezavedno zdravimo, to čisto nič ne pomaga. Ozdravljenje morajo izbrati sami. Drugače se nič ne spremeni.
 
Če vas o tem zanima več, vas vabim na spletno srečanje Koga vse zdravim?, ki bo potekalo v soboto, 7. aprila 2018 ob 10. uri in na katerem boste dobili številna orodja za odstranjevanje mest, kjer zdravite druge, kjer zaznavate Zemljo, pa tega morda ne veste.
 
Pogledali bomo tudi zaveze, ki smo jih naredili skozi življenja o tem, da bomo jemali bolečine, bolezen in trpljenje drugih nase. Potem pogledali, kako empatija in sočutje prispevata k temu, da si ustvarjate težave ne samo s telesom, ampak na splošno v življenju.
 
Če vas o tem srečanju zanima več, kliknite na povezavo TUKAJ.
 
Do naslednjič pa  - vedite, da vam ni treba vseh pozdraviti. V obeh pomenih besede. :)
 
Barbara
 
*facilitiranje - omogočanje spremembe, lajšanje spremembe, posredovanje pri spremembi
 
*************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, certificirana facilitatorka Access Consciousness in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

**************************************************

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30