Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Tehnika telesnega procesiranja MTVSS

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) je eno izmed najbolj dinamičnih orodij Access Consciousness™. To orodje uporabljamo za odpravljanje skoraj vseh mest v telesu, kjer le-to ne deluje pravilno. V telesu aktiviramo vse energije, ki jih zajema MTVSS in odpravimo vse, kar ste v svoje telo zaklenili z mislijo, da je ta realnost končna vsota vsega, kar ste lahko in vsega, kar lahko počnete.
 
Vsi telesni procesi Access Consciousness™, vključno z MTVSS-om, so oblikovani tako, da posredujejo pri tem, da postanete bolj povezani s svojim telesom. Vaše telo ima sposobnost regeneracije, vendar je na žalost naše stališče, da morajo naša telesa umreti. Ko opustimo fiksna prepričanja, ki jih imamo, se proces staranja upočasni. Vsako fiksno prepričanje "zaklene" vaše telo v proces staranja. 
 
MTVSS lahko odpravi vse spremembe v telesu, ki so nastale skozi čas, prostor, dimenzije in realnosti.
 
Molekularna struktura našega telesa deluje na principu spreminjanja valence. S tem, ko celični in molekularni sistemi v telesu spreminjajo valenco, se naše telo stara, začnejo mu pojenjati moči in prične razpadati. Ko s hrano in dihom v telo vnašamo različne elemente, gravitacija povzroča spremembo v valenci, tako, da ti elementi postanejo druge snovi. Več časa kot smo prisotni v telesu z gravitacijo, več sprememb v valenci se pojavi.
 
Vsakič, ko pride do spremembe v valenci, to spremeni molekularno strukturo telesa. Telesni proces MTVSS je oblikovan tako, da izniči ta proces.
 
MTVSS se uporablja za okrepitev in stimulacijo imunskega sistema, kot celovit telesni proces za izničenje programiranja, ki je popačilo načrt našega telesa z namenom, da bi bolje ustrezali v matriko te realnosti. Uporablja se tudi za to, da telesu omogočimo večjo lahkotnost med fizično vadbo ali med drugimi telesnimi napori, kot so na primer hoja v hribe ali po stopnicah. 
 
Uporabljati ga je mogoče tudi na posameznih organih in za izboljšanje delovanja: 
- metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic
- dihalnega sistema
- električnega sistema
- centralnega živčnega sistema
- prebavnega sistema
- drobovja
- dermalnega sistema
- skeleta
- limfnega in hormonskega sistema
- reproduktivnega sistema
 
Med izvajanjem MTVSS procesa - še posebej, če se odpravljajo travme, ki jih je telo utrpelo, lahko oseba, na kateri se izvaja proces, ponovno izkusi to travmo medtem ko telo izničuje škodo, ki mu je bila storjena. Ta občutek je lahko dokaj neprijeten. Če je oseba pripravljena izkusiti to nelagodje, so lahko končni rezultati zelo dramatični, saj oseba po končanem telesnem procesiranju ponovno občuti lagodje in izboljšanje stanja, ki ga leta bolj tradicionalnih obravnav niso uspela prinesti. 
 
Če bi MTVSS proces izvajali na vašem telesu 10 tednov zaporedoma (1 x tedensko), bi vaše telo začelo postajati takšno, kot  je bilo dejansko ustvarjeno. Če bi ta proces na telesu naredili 20 - 30 krat, bi se celotna struktura vašega telesa spremenila. 
 
 
En tretma MTVSS traja cca. 90 minut.
 
Cena za 1 tretma: 100 EUR
Cena za paket 5 tretmajev:  450 EUR*
Cena za paket 10 tretmajev: 850 EUR*
 
Cene vsebujejo DDV. 
 
*Če imate fizične omejitve, se lahko v primeru nakupa 5 ali 10 tretmanov dogovorimo tudi za izvajanje tretmanov na vašem domu. V tem primeru se k ceni paketa prištejejo še potni stroški od Kamnika do kraja vašega bivanja (velja samo za osrednjo Slovenijo). 
 
 
Kaj pravijo zadovoljne stranke?
 
Naj ti povem, da sem z MTVSS začela "zdraviti" očeta, ki je dializni

bolnik. To sem mu izvajala dokaj pogosto in ko je dobil mesečni izvid

krvne slike, pritiska itd... je bil tako presenečen, da morava to

sedaj obvezno nadaljevati. Počuti se odlično in odmerke tablete mu

je zdravnik razpolovil. Kako bi bilo lahko še bolje? Vesna Zalar
 
VSE JE OK
 
Življenje je včasih zelo naporni. Soočanje z življenjem tu in zdaj v tem trenutku pa toliko bolj, če so za nami težke izkušnje. Nekako sem bila boj z njimi zelo dolgo in se nisem znala izvleči iz začaranega kroga.
 
In vedno pride pomoč, ko jo najbolj potrebuješ, namig, smernica ... pri meni je to Barbara Mali. Je že moralo biti tako, da sva se srečali in rekli besedo. Sprva o psih nato pa je beseda nanesla tudi na njeno predano delo s katerim odpira vrata uma in usmerja ljudi, da najdejo najboljšo pot zase.
 
Spremembe so se pričele vrstiti že takoj po prvem srečanju na Access Bars. Ne pretiravam, resnično takoj. V nekaj dneh se je vse razjasnilo.
 
Po več terapijah MTVSS pa se je razgrnila zavesa dvoma v samo sebe in življenje. Pričela sem s tistim, kar sem si po tiho želela. Potenciali so se pokazali v najboljši luči. Oproščanje je steklo samo po sebi in kar naenkrat sem postala lažja.
 
Terapije so prijetne. Občasno sem imela bolečino na predelih kjer so obolenja, vendar nasplošno pa so vse terapije zelo lahkotne.
 
Seveda delo sam na sebi je vse prej kot izvzeto. Sami potem ustvarimo dodano vrednost delu terapevta.
 
Poslužujem se vseh prejetih orodij. Prav tako sem z zanimanjem prebrala njeno knjigo in se veselim naslednjih.
 
Sedaj zaupam vase, v življenje v ta trenutek. In VSE JE OK.
 
Hvala Barbara za to izjemno darilo.
 
Jasmina Hrastovec
 
 

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

21 Jul 2020

Kaj če bi se preprosto S P R O S T I L I?

Na začetku vsakega leta vprašam, katera beseda me bo vodila v novem letu. 
 
Letos sta se pojavili dve besedi ... zdaj, po novem, moji možgani delujejo kar v angleškem jeziku. :) Hahaha ...
 
5 Jul 2020

Kaj ima vaš pogled skupnega z vašim vidom?

Kaaaaaaaaaj? :)
 
Aha. 
 
Vsaka vaša misel, ki ji namenite dovolj energije, ustvarja vašo fizično resničnost. 
 
24 Jun 2020

Telo - darilo ali največji sovražnik?

Poletje. Gola koža. Telesa. 
 
"Uh, kako imam bele noge." "Uh, kako sem se zredil/-a." "Uh, kakšen trebuh imam ..."
 
Znano?