Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Odstranjevanje biomimetičnega oponašanja in potenciranje zmožnosti delovanja možganov - delavnica Postojna

Biomimetično oponašanje je naravna zmožnost našega telesa, da se usklajuje s svojo okolico. Tako najprej od svojih staršev, sorodnikov, potem od prijateljev, sošolcev, učiteljev, mentorjev, partnerjev, pa tudi sovražnikov nezavedno kopiramo načine delovanja v življenju, ki nam kasneje preprečujejo, da bi spremenili določeno področje življenja in ga ustvarili na podlagi svoje izbire. ( Ali kdaj slišite, kako iz vaših ust "govori" vaša mama ali oče? :))

Poleg biomimetičnega posnemanja poznamo še biomimetrično posnemanje, kar počnemo ko vstopamo v različne odnose - na primer partnerski odnos in se skušamo "uskladiti" z osebo, s katero smo. To ponovno povzroči, da nismo mi in da delujemo na podlagi nezavedne "uskladitve" z drugo osebo. 

Biomimetično in biomimetrično posnemanje nam preprečuje, da bi imeli popolno izbiro in da bi spremenili svojo resničnost glede telesa, odnosov, financ ...

Obstaja Accessov telesni proces, ki vse te poti, vzorce, bolečine in norosti, ki smo jih skopirali od drugih, odstrani in izkorenini. Imenuje se Odstranjevanje in izkoreninjanje biomimetičnega in biomimetričnega posnemanja poti in resničnosti drugih ljudi. 

Proces se izvaja s polaganjem rok na določena mesta na telesu in priklicom specifične energije.

Poleg tega, da nam omogoča, da imamo končno izbiro tam, kjer je prej nismo imeli, da začnemo ustvarjati drugačno resničnost tam, kjer je prej nismo mogli, ljudje poročajo tudi o izrednem miru, ki jih prevzame po tem procesu.

Procesa se lahko naučite na nekaj urni delavnici, na kateri se boste naučili še Accessovega procesa, ki omogoča povečanje funkcije možganov. Če zdaj, delujemo z manj kot 5-odstotno izkoriščenostjo možganov,  se nam po  izvajanju tega procesa odprejo nove možnosti, ki prej niso obstajale. Ta proces se lahko izvaja le po najprej izvedenem procesu za odstranjevanje biomimetičnega posnemanja, zato se ju boste naučili skupaj.

Prispevek za udeležbo na delavnici je 100 EUR.

Otroci do 15. leta se delavnice udeležujejo brezplačno, mladi, 16. in 17. let, pa plačajo polovično ceno. 

Lokacija delavnice: Točka moči - večgeneracijski center, Ulica 1. maja 1b, Postojna

Za udeležbo na delavnici se udobno oblecite, s sabo pa si prinesite manjši vzglavnik, odejo in copate.

Za udeležbo na delavnici predhodno znanje ni potrebno. Po delavnici ste praktik teh dveh procesov in ju lahko takoj začnete izvajati na sebi in drugih. Prejmete pisno gradivo o obeh procesih in potrdilo o udeležbi.

Za prijavo in več informacij pišite na barbara@uresnicisvojesanje.si ali pokličite na 051 815 999.

POSEBNA PONUDBA:

Če vas zanima, da bi se naučili več Accessovih telesnih procesov, si lahko pri vplačilu 180 EUR izberete 4 Accessove telesne procese po izbiri (ta ponudba ne vključuje Energijskega facelifta).

Če vas zanima Energijski facelift pa si lahko pri vplačilu 250 EUR poleg Energijskega facelifta izberete še 2 -Accessova telesna procesa po izbiri. 

Termini za delavnice se tedensko dodajajo in zakupljene delavnice se lahko udeležite v kateremkoli terminu, ki vam ustreza.

Čas dogodka: 
sobota, Julij 22, 2017 -
od 09:00 do 13:30

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

17 Maj 2018

Kako naj pritegnem partnerko nekadilko?

No, takole včasih razmišljam, kaj bi še napisala, ker v šestih letih pisanja člankov se kar naberet vsega napisanega in povedanega.
In vesolje je radodarno, vedno nam stoji ob strani.
1 Maj 2018

Ali res praznujete svoje delo?

Ob prazniku dela naj bo tole nekoliko drugačno voščilo. Naj bo v razmislek ...
 
Ali res praznujete svoje delo?
 
Ali ste res toliko navdušeni nad tem, kar počnete, da to praznujete?
 
23 Apr 2018

Se je tudi vaša želja že zdavnaj prikradla v vaše življenje?

Pred nekaj dnevi, ko sem v svoj "uradni" elektronski nabiralnik ponovno prejela revijo za direktorje, sem se vprašala: "Pa kje so mene našli? Saj nisem direktor."
 
 
Hahaha ...kako še delujem iz nekih starih pogledov, stališč ... :)