Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Odstranjevanje entitet

Imate nepojasnjene glavobole? Brez razloga kašljate? Imate v telesu nepojasnjene bolečine?
 
Bi radi prenehali piti, kaditi, pa kar ne morete in ne morete? Kot da bi vam nekdo ukazoval, da morate piti ali kaditi?
 
Imate v glavi nenehno ponavljajoče se misli?
 
Ali pa slišite glasove?
 
Kaj če z vami ni nič narobe?
 
Kaj če zgolj zaznavate bitja, ki so se zataknila v času in prostoru, ne vedo, da so umrla, da lahko dobijo novo telo in da lahko gredo naprej?
 
Tem bitjem rečemo entitete.
 
Sama sploh nisem vedela za njihov obstoj, dokler nisem začela delati Access barsov in se je moje zavedanje začelo povečevati. Najprej sem skoraj pri vsaki stranki, ki je prišla k meni na individualni tretma, začela brez razloga kašljati. Nekoliko nerodna zadeva, glede na to, da se med  bars tretmajem dotikam glave prejemnika. Pa nisem šla v zaključek, ampak v vprašanje: "Kaj je to?" Ko sem bila nekaj časa v tem vprašanju, sem se zavedla, da zaznavam entitete, ki jih imajo ljudje, ki so prihajali k meni.
 
Začela sem jih odstranjevati (zgolj v glavi, potiho), stranke pa so poročale o tem, kako je šlo nekaj ven iz njih, kako se počutijo lahkotnejše, svobodnejše ... 
 
Od takrat se to moje zavedanje entitet zgolj še širi, ne morem ga več zanikati, se mu upirati ... glede na to, da je bila ena od mojih želja, da bi lahko uporabljala vse svoje talente, sem se odločila, da čiščenje entitet vključim v svojo ponudbo. In kdaj je boljši čas, kot ravno okrog dneva mrtvih, Halloweena, ki dejansko ni iz trte zvit, ampak izvira iz keltskega praznovanja dneva mrtvih. 
 
Entitete vstopijo v naše telo, če smo pod vplivom drog in alkohola, tudi med operacijami, ko smo pod anastezijo (bolnišnice so kraji še s posebno veliko entitetami), vsakič, ko smo mislili, da bomo umrli, vsakič, ko smo rekli, da bi "najraje umrli" - v teh primerih je, kot da bi nad svojim telesom prižgali napis "ZA NAJEM". Takrat v nas vstopijo bitja, ki so zataknjena v času in prostoru, ki so imela podobna telo kot mi. 
 
Ta bitja potem govorijo skozi nas in zato smo težko prisotni kot mi. Entitete motijo našo fizično obliko in življenje.
 
 
Če se karkoli od tega dogaja v vašem življenju, razmislite o tem, da si zakupite seanso, na kateri bomo očistili entitete, ki povzročajo nepojasnjene reakcije v vašem telesu in nepojasnjene dogodke v vašem življenju. 
 
Seansa odstranjevanja entitet vključuje: 
- odstranjevanje entitet, ki se tičejo vaše specifične težave
- odstranjevanje prvotnih prebivalcev (Bitja, ki so bila v vašem telesu, preden ste vanj vstopili vi. Če se kdaj obnašate letom neprimerno, so na delu prvotni prebivalci.)
- odstranjevanje demonov (Demoni so dobesedno bitja, ki smo jih sem pripeljali iz drugih svetov, da bi nam pomagali nadvladati druge. Težava je v tem, da če z njimi ne ravnate na pravi način, dobijo moč nad vami in ubijajo vas in vaše telo.)
- odstranjevanje BHCEEMC entitete, s katero damo svoje telo na avtopilota in z njim nismo prisotni. Čiščenje te entitete nam omogoči, da s svojim telesom in življenjem ustvarimo nekaj drugačnega in večjega kot prej, ko je z njim upravljala ta entiteta.
 
Poleg tega dobite: 
MP3-posnetek celotne seanse za nadaljnje poslušanje  (Po seansi lahko sami odstranjujete entitete!)
- PDF-dokument z napisanimi čistilnimi procesi za entitete, demone in vprašanji, ki si jih zastavljamo po odstranjeni BHCEEMC entiteti.
 
Seansa lahko poteka prek spleta, prek spletne povezave, ki vam jo pošljem po nakupu seanse, lahko pa se oglasite osebno do mene v Kamnik.
 
Cena seanse za odstranjevanje entitet: 150 EUR
 
Kot rezervacija termina se šteje nakazilo 150 EUR na TRR SI56 2900 0005 5670 097 Abundantia, Barbara Mali s.p., Kranjska c. 4b, 1241 Kamnik  pred terminom. (tudi v primeru, da pridete osebno do mene v Kamnik)
 
Odstranjevanje entitet se lahko izvaja tudi za druge osebe, vendar ima lahko oseba do teh entitet zaveze, jih ima rada in jih noče opustiti. Na eni seansi odstranjujem entitete za eno osebo. Če ste noseči, odstranjevanje entitet ni priporočljivo. 
 
Za seanso se prijavite tako, da pišete na barbara@uresnicisvojesanje s svojo specifično težavo, da lahko ocenim, če gre res za entitete in ali bo seansa prispevek razrešitvi te težave. Potem izvedete vplačilo seanse na TRR oz. prek Paypal povezave, ki vam jo bom poslala prek e-maila.
 
 
Za vsa vprašanja sem vam prav tako na voljo na barbara@uresnicisvojesanje.si in na tel. 051 815 999.
 
Koliko lahkotnosti lahko ustvarite v svojem življenju in življenju svojih bližnjih s priznavanjem in odstranjevanjem entitet?
 

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
 
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

2 Okt 2019

Kaj bi morali BITI, kar bi ustvarilo X v vašem življenju?

Včasih se moramo ob vseh teh "svetlečih" stvareh, ki nam pomagajo do lažje stvaritve želenega, vseeno spomniti na osnove.
 
Če želimo v svojem življenju nekaj imeti, nekaj prejeti, moramo najprej to BITI.
16 Sep 2019

Koliko vas stanejo vaši zaključki?

Pri svojem delu se srečujem z veliko ljudmi. Veliko. In velikokrat mi pišete, sprašujete glede delavnic ... Pogovarjamo se ...
 
In opazila sem, kako imajo določeni ljudje vse "popredalčkano": 
9 Sep 2019

Ali bi zamenjali svoje probleme z možnostmi?

Kaj če je nekaj problem zgolj zato, ker temu pravite problem?
 
In seveda, problemi so težki, kadar imamo probleme, smo pod stresom. Pravzaprav si sami povzročamo stres! Boste v nadaljevanju videli zakaj!