Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Odstranjevanje magnetne privlačnost do ljudi, ki za nas niso negovalni in obnavljanje vseh generativnih seksualnih energij - delavnica Ljubljana

Vas privlačijo ljudje, ki za vas in vaše telo niso negovalni? Ki niso prispevek vam in vašemu življenju? To je eden od načinov, na katerega smo programirani, da s privlačenjem takšnih ljudi odstranjujemo svojo zmožnosti videnja prihodnosti. S tem programiranjem namreč odrežemo vse prejemanje, zato, da bi imeli nekaj, kar za nas in naše telo ni razširjajoče.
 
Želeli naj bi si odnose, ki bodo prispevek za naše življenje. Zaradi, katerih se bo naše življenje razširilo in ne skrčilo.
 
Želeli naj bi si izbirati ljudi, ki bodo negovalni za nas in naše telo.
 
Na tej torkovi delavnici bomo odklepali vsa mesta, kjer nas magnetno privlačijo ljudje, ki za nas niso negovalni in kjer zavračamo vse generativne seksualne energije.
 
Generativne seksualne energije so: negovalnost, skrbnost, zdravljenje, kreativnost, neobsojanje, dopuščanje, radostne, ekspanzivne in orgazmične energije.
 
Obenem bomo obnavljali vse utelešene generativne seksualne energije. Vse te, prej naštete energije, ki so že v vas, pa ste jih zaradi različnih razlogov potlačili in zatrli. Tako boste imeli ponoven dostop do njih.
 
Kot je videti, imajo ljudje po prejemanju Accessovega telesnega procesa Magnetna privlačnost do zavračanja vseh generativnih seksualnih energij in obnavljanje vseh utelešenih generativnih energij, večjo jasnost, kaj bodo v prihodnosti ustvarile njihove izbire. To se nanaša na vsa področja prihodnosti. 
 
Na delavnici boste enkrat prejeli in enkrat podarili omenjeni Accessov telesni proces, po delavnici boste praktik tega proces in ga lahko takoj začnete izvajati na sebi in drugih.
 
Poleg tega bomo govorili o seksualnih zdravilcihelementih seksa (po Accessu), o tem, kako potencialne partnerje delimo na zmagovalce, poražence in tiste, ki ne štejejo in kakšne drugačne izbire lahko naredimo, da ustvarimo generativne odnose, ki bodo prispevek našemu življenju - ki ga bodo razširili, ne skrčili ...
 
 
Prispevek za udeležbo na delavnici: 70 EUR
V ceno delavnice je vključeno pisno gradivo, MP3-posnetek teoretičnega dela in potrdilo o udeležbi.
 
 

POSEBNA PONUDBA:

Če bi se radi naučili več Accessovih telesnih procesov, si lahko pri vplačilu 180 EUR izberete 4 Accessove telesne procese po izbiri (ta ponudba ne vključuje Energijskega facelifta).

Če vas zanima Energijski facelift pa si lahko pri vplačilu 250 EUR poleg Energijskega facelifta poljubno izberete še 2 Accessova telesna procesa. 

Čas dogodka: 
torek, Oktober 17, 2017 -
od 18:00 do 21:00

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

14 Feb 2018

Kdaj boste našli svojega Valentina?

Spet je ta dan ... pa čeprav komercialen praznik, hočeš nočeš spomni vse tiste, ki še niso našli svojega Valentina in Valentine ... češ: "Kdaj pa bo prišel čas zame?"
 
30 Jan 2018

Ste se danes že kaj igrali s svojim denarjem?

Ja, to je resno vprašanje. Pa ne mislim igrali v smislu zapravljanja ... mislim v smislu - da ste ga gledali, ga občudovali, se ga dotikali, ga šteli, uživali v njegovem vonju, mu dali kakšen poljubček, se mogoče po njem valjali ... :)
 
14 Jan 2018

Kako sem ustvarila nekaj večjega, kot sem kdaj mislila, da je mogoče?

Od kar sem spoznala Access barse in Access Consciousness se igram z vprašanji.
 
Ste morda opazili? ;)