Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Podari si darilo SEBE - osem tednov do popolnoma drugačnega odnosa s sabo

Si uspešna, izobražena, obkljukala že vse kvadratke z „družbenega“ seznama, pa vendar nekje globoko še vedno misliš, da nisi dovolj?
 
Si ujeta v past samoobsojanja, samoobtoževanja, samokritiziranja in to odsevajo tudi tvoji odnosi?
 
Ali pa morda iščeš priznanje in potrditev vsepovsod drugje, razen v sebi? (In ga, tistega - zadovoljujočega, kar ne najdeš?)
 
Se ti zdi, da si spregledana? Da so vsi drugi bolj ljubljeni, cenjeni? Tebe pa, kot da te ni? Kot da te ne vidijo? Doma, v službi, v družbi? 
 
Se trudiš, da bi ugajala, se prilegala, tako, da pravzaprav že sploh ne veš več, kdo si in kaj so tvoje resnične želje?
 
Če si na katerokoli od zgornjih vprašanj odgovorila z „ja“ in če bi rada to za vselej spremenila, te vabim na osemtedensko popotovanje, na katerem boš odkrila in si podarila SEBE.
 
  • Izvila se boš iz nenehnega razmišljanja, da je s tabo nekaj narobe in se prenehala obsojati. 
  • Zaobjela boš svojo edinstvenost in svojo drugačnost. Spoznala, da je ravno tisto, kar zdaj meniš, da je napačno, tvoja največja močnost, tvoje največje darilo.
  • Ko boš prepoznala svojo drugačnost, boš videla, da imaš tudi čisto edinstvene načine delovanja na vsakem posameznem področju življenja in jih zaobjela. 
  • Začela boš biti v dopuščanju sebe, takšne, kot si. Točno takšne, kot si zdaj. Nič drugačne. Nič se ti ni treba popravljati. Točno takšna kot si, si v redu. Si več kot dovolj in zdaj, v tem trenutku imaš vse, da ustvariš tisto, kar bi rada ustvarila v življenju.
  • Pogledala boš, kaj si TI pravzaprav želiš v svojem življenju, kaj TI potrebuješ in kaj TI zahtevaš od svojega življenja. Prenehala boš gledati zgolj to, kaj potrebujejo in pričakujejo od tebe drugi ter začela v svoje izbire vključevati tudi sebe.
  • S sabo boš začela ravnati tako, kot bi drugi morali ravnati s tabo in ne tako, kot so. Popolna nadgradnja odnosa s sabo. Začela boš videti in zaobjela darilo sebe in to dragoceno bitje, kar si.
  • Dovolila si boš začeti ustvarjati življenje čisto po svoji meri. Življenje, ki ga boš ljubila in ne zgolj prenašala.
 
Ko boš spreminjala in nadgrajevala odnos do sebe, boš videla, kako se bo začelo tvoje celotno življenje nadgrajevati.
 
Ker boš zadovoljna s sabo, svoje energije ne boš več usmerjala v dokazovanje, češ da si vredna, v iskanje priznanja in potrditve okolice. Vse to si boš po teh osmih tednih z mano znala podariti sama.
 
In presenečena boš … ko si boš to podarila in odpravila potrebo po priznavanju okolice … bo tudi to prišlo. Vendar ti prva - ti moraš voditi z vzgledom, z drugačnim odnosom do sebe.
 
Naučila se boš prejeti in spoštovati sebe. Tisto resnično sebe. Tisto bitje, ki je ob tvoji zadnji utelesitvi prišlo na ta planet, tisto, kar še vedno si, pa tega zaradi raznoraznih prevzetih in ustvarjenih pogledov ter odločitev ne moreš videti in prejeti.
 

Naučila se boš biti v dopuščanju svojega telesa, darila, ki si ga dobila ob rojstvu - pa čeprav se ti v tem trenutku morda ne zdi tako. Ga spoštovati, mu zaupati, biti hvaležna zanj, se ga zavestno dotakniti na način, na katerega si resnično želi. Ja, tudi tega odnosa ne bomo spregledali - saj si tudi to ti.

 
Ali ni že čas, da začneš s sabo ravnati drugače? In tega ne more namesto tebe narediti nihče, pa če še tako pričakuješ. Ker se vse začne s tabo. Zato vedno pravim, da si TI najpomembnejša oseba v tvojem življenju. Si začetna točka vse stvaritve v svojem življenju. Ko se ti spremeniš, se spremeni vse
 
Pridruži se mi, v osmih tednih popolnoma spremeni odnos do sebe in si podari največje darilo, kar jih obstaja – SEBE.
 
Spletna srečanja PODARI SI DARILO SEBE bodo potekala osem sobot od 15. decembra 2018 dalje, vsakič ob 10. uri:  
 
15.12. 2018 
22.12. 2018 
29.12. 2018 
5.1. 2019 
12.1. 2019
19.1. 2019
26.1. 2019
2.2. 2019
 
Srečanja so interaktivna, namenjena tvojim vprašanjem in izzivom, s katerimi se soočaš v vsakodnevnem življenju in v odnosih. Vsako vprašanje je več kot dobrodošlo, nobeno spregledano, vsa naslovljena.
 
Po vsakem srečanju boš dobila MP3-posnetek srečanja za nadaljnje poslušanje in pdf dokumente z vajami z vsakega srečanja.
 
Cena dvomesečnega tečaja: 497 EUR
Možnost plačila na dva obroka 2 x 250 EUR (en obrok pred začetkom srečanj, drugi 15. januarja 2019)
 
Kot prijava se šteje vplačilo prispevka za tečaj na TRR SI 2900 0005 5670 097, Abundantia, Barbara Mali s.p., Kranjska 4b, 1241 Kamnik. Po nakazilu mi, prosim, pošlji sporočilo na barbara@uresnicisvojesanje.si, da ti pošljem spletno povezavo, prek katere bo potekal tečaj.
 
Kaj če bi za prihodnje Valentinovo imela, videla in objela najpomembnejšo osebo v svojem življenju? SEBE?
 
Se vidimo,
 
Barbara
 
P. S. Kljub temu, da je vabilo napisano za ženske, to ne pomeni, da nisi srčno vabljen tudi ti, pogumni, ozaveščeni moški, ki bi si rad za vselej podaril SEBE ... 
Čas dogodka: 
sobota, December 15, 2018 - 10:00

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

24 Apr 2019

Kaj se lahko vsi naučimo iz filma Bohemian Rhapsody?

Že pred časom (ko sem si končno šla ogledat film), sem vam obljubila nekaj več na to temo.
 
Ker sem bila res noro navdušena.
 
In sem rekla, da ga bom šla še gledat, vendar mi še ni uspelo.
 
9 Apr 2019

Ali si lahko ves čas srečen?

Pred časom je bilo veliko polemik okrog tega, češ ali si lahko ves čas srečen.
 
Neko splošno mnenje je bilo, da ne.