Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Pogoji poslovanja in zasebnosti

Ponudnik storitev in lastnik spletnega mesta

Ponudnik storitev na spletni strani www.uresnicisvojesanje.si in lastnik spletne strani je podjetje ABUNDANTIA, osebno in poslovno svetovanje, Barbara Mali s.p. (v nadaljevanju ponudnik).

Avtorske pravice

Vsi materiali in besedila, ki se nahajajo na spletni strani www.uresnicisvojesanje.si  so last ponudnika ali gostujočih avtorjev na spletni strani www.uresnicisvojesanje.si . Če jih želite deliti, prosim zraven pripišite avtorja oz. povezavo do te strani, kot vira materiala ali besedila.

Postopek  rezervacije terminov za treninge:

Termin za trening  je rezerviran s plačilom predračuna, ki ga dobite po elektronski pošti in plačate preko elektronske banke najmanj 24 ur pred začetkom treninga. Tudi ostale storitve se plačujejo po predračunu, izstavljenem s strani ponudnika.

Odpoved termina za trening

Ponudnik se zavezuje k temu, da stranko pravočasno obvesti o morebitnih spremembah terminov za trening. Tudi stranke prosimo, da v primeru, ko ne bodo uspele pravočasno priti na trening, o tem obvestijo ponudnika  vsaj do dve uri pred samim treningom.

Cene

Cene storitev ne vsebujejo DDV-ja. Ponudnik ni zavezanec za DDV.  Podjetniki  investicijo v treninge lahko štejete med poslovne stroške, ker treningi izboljšujejo vašo učinkovitost, motivacijo in uspešnost – tako na osebnem kot poslovnem področju.

Zasebnost in varovanje podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju in tajnosti vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (treningi, pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, predračunov, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Naročnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Vaše podatke bomo občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere lahko z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije.

Če teh informacij ne boste želeli več prejemati, nam to sporočite na e-naslov: info@uresnicisvojesanje.si in izbrisali vas bomo iz seznama prejemnikov.

OPOZORILO:

Treningi zavestnega ustvarjanja vam pomagajo, da se naučite, kako postati zavestno uspešni  in polno samoizraženi pri ustvarjanju življenja po vaši meri. Treningi  zavestnega ustvarjanja v nobenem primeru niso nadomestilo za kakršnokoli terapijo, zdravila ali medicinsko pomoč, ki jo potrebujete.

Kamnik, 31.8.2012

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
1
 
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
 
13
 
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

18 Sep 2017

Si resnično lahko privoščite reči to?

Kolikokrat rečete: "Tega si ne morem privoščiti."?
 
Pogledate ceno nečesa in "Tega si ne morem privoščiti."?
 
 
Pa si resnično lahko privoščite reči to?
 
29 Aug 2017

Kaj če ne obstaja takšna stvar kot je napaka?

Ste tudi vi med tistimi, ki jih je strah, da bodo naredili napačno izbiro, rekli kaj napačnega ali da jim bo pri čem spodletelo?
 
Koliko s tem omejujete svoje možnosti?
 
Koliko s tem omejujete svoje življenje?
 
16 Aug 2017

Se tudi vi zaljubljate v "nedosegljive"?

Pravijo, da dojameš, ko dojameš. Vse ob svojem času. Vse ob pravem času. To velja tudi zame ... :)
 
Pred kratkim sem ozavestila nekaj, za kar verjamem, da bo še marsikomu med vami prišlo prav ali pa vas morda vsaj usmerilo, da začnete gledati v to smer.