Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Prerastite POTREBO po tem, da morate nujno nekoga imeti

10 Feb 2015
Marsikdo v tem in še posebej v tem času, z Valentinovim  za vogalom - samski, tisti, ki še kar iščejo "svojo" boljšo polovico, "pravega", "pravo",  so v razmerju, pa niso zadovoljni -  začne obsojati sebe, češ, kaj je narobe z mano, da ne morem nikogar najti, kdaj bom jaz našla svojega partnerja, našel svojo partnerico in tako dalje. Skratka, začne se še intenzivnejše mučenje sebe.
 
Najprej se moramo zavedati, da nas celotna resničnost in matrika, v kateri živimo,  učita, da je v primeru, da nimamo partnerja, boljše ali slabše polovice... kakorkoli že to imenujete...  z nami zagotovo nekaj narobe. Nismo popolni, nismo celoviti. Ne ustrezamo v to realnost! MORAMO imeti nekoga!
 
Je morda čas, da prenehamo kupovati in prevzemati usmeritve o tem, kakšni moramo biti, da bomo ustrezali v to realnost? Kakšni moramo biti, da nas bo ta realnost sprejela?
 
Najprej - če nimate partnerja oziroma, če še niste našli "pravega", z vami ni nič narobe!
 
Takšni kot ste, ste popolni in celoviti. 
 
Ko boste odkrili in sprejeli vse dele sebe, boste videli, da ne potrebujete nikogar, ki vas bo dopolnjeval, ki vas bo sprejemal takšne, kot ste. Ker se boste sprejemali sami!
 
Tisto, kar iščete in menite, da vam bo prinesel partner, morate najprej najti v sebi.
 
 
Resnica, si sploh želite partnerja ali se samo pretvarjate, da ga želite? Je morda čas, da postanete brutalno iskreni do sebe in ugotovite, da sploh ne želite razmerja? Da ste le toliko "kupili" to realnost, da menite, da mora biti z vami nekaj resnično narobe, ker niste v odnosu? (bila tam, naredila to)
 
Odlašate resnične užitke v vašem življenju na čas, ko bo končno nekdo z vami? Res? Začnite DANES živeti tako, kot bi živeli, če bi bil ob vas še nekdo! BODITE ta oseba!
 
Tisti, nekdo, ki ga iščete, bi moral biti prispevek k vašemu življenju. Nekdo, zaradi kogar bo vaše življenje raslo, se širilo... Kaj če bi razmerje dodali k svojemu življenju kot kos nakita?
 
Kaaaaaaaaaj? Ampak točno tako... brez, da temu pripisujemo pomen, brez, da smo na to navezani, brez, da bi to opredeljevalo našo vrednost...
 
Dokler bomo navezani na to, da moramo nekoga imeti, dokler bomo imeli potrebo, dokler bomo ISKALI, delujemo iz prostora pomanjkanja in ustvarjamo še več pomanjkanja tega, kar želimo.
 
Ste že slišali tisto, da moški zaznajo, katere ženske "iščejo"? In jo ucvrejo stran, kolikor jih pete nesejo. Enako velja tudi za ženske.. tudi ženske zaznajo, kdo išče... Pa čeprav tega ne pove na glas. 
 
Ko bomo svoje življenje živeli v polnosti, bili zadovoljni z njim, uživali, kolikor se le da... ko ne bo več potrebe... ko bo le "ja, lepo bi bilo", bo prišel ta nekdo, ki bo oplemenitil naše življenje na način, ki si ga prej niti predstavljati nismo mogli.
 
Spomnite se tega, kdaj so prišle vse stvari k vam (ali pa ljudje) - takrat, ko ste se s tem najmanj ubadali, vam je bilo najbolj vseeno (nenavezanost!). Tako je tudi s partnerji.
 
Valentinčki moji, vprašajte se  - kaj bi danes naredila/naredil samo zase? Za zabavo?  Vprašajte se to vsak dan.. še preden se boste zavedli, boste začeli živeti življenje po svoji meri. Življenje, v katerem boste uživali. Življenje, v katerem boste všeč sebi.
 
In ko boste všeč sebi, se boste morali ponudb preprosto otepati... in ja... govorim iz lastnih izkušenj... :)
 
Imejte se radi...heart
 
************
Barbara Mali zavestne ustvarjalce opolnomoča za učinkovitejšo izrabo principov tako imenovanega Zakona privlačnosti pri kreiranju življenje na novih nivojih.  Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno s klikom na povezavo) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, trenerka zavestnega ustvarjanja ter Access Consciousness Bars® facilitatorka.
**************

 

 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30