Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Projekcije, pričakovanja, sodbe, ločitve in zavrnitve - spletno srečanje kluba Uresničujem svoje sanje

Koliko projekcij in pričakovanj imate do ljudi, kaj bi morali biti, kako bi se morali do vas obnašati ... in ker se ne - sledi razočaranje, jeza, zavrnitev in ločitev od te osebe (pa četudi samo energijska).

 

Koliko projekcij, pričakovanj imate do sebe, kaj bi morali biti, kaj bi morali početi in ker vam to morda na neki ravni ne uspeva, greste v zavrnitev in ločitev sebe. Tako nikoli ne morete imeti vseh sebe. Tako nikoli ne morete prejeti vseh sebe.

Koliko sodb uporabljate s pogledom, da bo to nekaj ustvarilo? Da je to neka oblika skrbi ... v resnici so sodbe laži in načini, na katere drug kontrolirajo vas ali na katere mi kontroliramo druge. Vsaka sodba prepreči, da bi v naše zavedanje prišlo karkoli, kar ne ustreza tej sodbi ...

To spletno srečanje je namenjeno globokemu pogledu v svet projekcij, pričakovanj, sodb, ločitev in zavrnitev in kaj narediti, da se izognemo razočaranjem, jezi, sodbam, ločitvam in zavrnitvam, ki temeljijo na naših projekcijah in pričakovanjih. 

Prispevek za srečanje: 49 EUR

Spletnemu srečanju se lahko pridruži vsak. Ker gre za srečanje v okviru kluba Uresničujem svoje sanje, ste poleg tega srečanja deležni še  udeležbe na podpornem srečanju, ki bo potekalo v nedeljo 24. februarja 2019.

Čas dogodka: 
sobota, Februar 9, 2019 - 10:00

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

16 Sep 2019

Koliko vas stanejo vaši zaključki?

Pri svojem delu se srečujem z veliko ljudmi. Veliko. In velikokrat mi pišete, sprašujete glede delavnic ... Pogovarjamo se ...
 
In opazila sem, kako imajo določeni ljudje vse "popredalčkano": 
9 Sep 2019

Ali bi zamenjali svoje probleme z možnostmi?

Kaj če je nekaj problem zgolj zato, ker temu pravite problem?
 
In seveda, problemi so težki, kadar imamo probleme, smo pod stresom. Pravzaprav si sami povzročamo stres! Boste v nadaljevanju videli zakaj!
 
4 Sep 2019

Kaj pa je vaš "znak odlikovanja"?

Pred kakšnim dnevom stopim iz bloka in starejša soseda "primaha" s palico mimo mene in glasno pravi svojim, na klopci sedečim, sovrstnikom: "Brez palice ne bi nikamor prišla!"