Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Se tudi vam upira iskanje in tekanje po trgovinah?

26 Mar 2015
Ali se tudi vam, ko potrebujete novo oblačilo, nove čevlje ali pa morda kaj drugega, ne da obiskovati trgovin, poskušati na desetine stvari, s tem izgubljati dragocenega časa? Niste edini.
 
Pa ni potrebno, da je tako. Vse, kar potrebujemo iz trgovine, pa naj si gre za obleke, hrano, kozmetiko, hišne pripomočke, gradbeni material, potrebujemo zato, ker imamo telo. Vse to potrebuje naše telo , ne bitje, ki prebiva v njem.
 
Naše telo ima svojo zavest. Zavest, ki je veliko večja od zavesti, ki jo imamo mi sami.
 
Naše telo točno ve, kaj želi obleči, kaj želi jesti, kaj želi piti, kje želi stanovati, na kakšen način se gibati. Ve vse, kar se ga tiče.
 
Zato lahko prispeva k temu, da dobi vse, kar potrebuje in v čemer uživa.
 
Lahko ga vprašamo, naj nam pokaže trgovino, v kateri se nahaja tisto, kar bi rado obleklo ali obulo. Lahko ga vprašamo, naj nam pokaže pot do restavracije, v kateri želi jesti ali naj nam pokaže za pot do tja, kamor smo namenjeni, kjer želi biti, kjer želi stanovati ...
 
Seveda moramo pri vsem tem dati svoje želje, prepričanja, zaključke, projekcije, pričakovanja, vse tisto, kar smo "kupili" od drugih, da je prav za nas, kako mora biti, kje mora biti, zakaj mora biti, na stran ... in dejansko slediti vzgibom telesa. Začnite zaupati svojemu telesu.
 
Ko bo našlo tisto, po čemer sprašujete, vas bo dobesedno potegnilo v tisto trgovino oziroma tja, kjer to imajo.
 
Eno izmed mojih priljubljenih oblačil so kavbojke in lani jeseni sem morala svojo "kolekcijo" dopolniti z novimi. Ker se mi ne ljubi hoditi po trgovinah, sem svojemu telesu enostavno naročila, naj mi pokaže, kje so tiste kavbojke, ki bi mu pristajale in v katerih se bo dobro počutilo. Pri tem nisem bila navezana na to, kdaj in kako se bo to zgodilo. Tako sem nekega dne odšla na plesno delavnico v Koper. Ko sem parkirala na parkirišču poleg Bonifike, sem imela še kakšnih pol urice časa. Ozrla sem se na nasprotno stran ceste in tam zagledala ogromno trgovino z jeansom in velikimi plakati o mega popustih. Telo me je dobesedno potegnilo čez cesto in v trgovino. Tam sem si nekoliko pogledala ponudbo kavbojk in izbrala dvoje. Oboje so mi bile prav, izbrala pa sem tiste, v katerih mi je telo dobesedno "zapelo" (tudi vi boste vedeli, kaj je tisto, v čemer bo vaše telo uživalo, saj vam bo to sporočilo na takšen način, da vam bo popolnoma jasno).
 
Na ta način sem pred dvema tednoma našla novo denarnico. Denar prav tako potrebujemo zato, ker imamo telo, ali ne? Položnice za elektriko, plin, vodo, stanovanje, odvoz smeti, avto,  ... vse to potrebuje naše telo, ne bitje, ki prebiva v njem. Telo prav tako lahko vprašamo po tem, da prispeva k našim denarnim tokovom.  
 
Pravkar sem prišla iz Benetk, kjer sem postala certificirani facilitator Access Consciuousness. Telo me je vsak dan vodilo do restavracije, kjer je želelo jesti. Nisem gledala, kako so se imenenovale ulice, nisem se vpletala s svojim umom, le sledila sem telesu. Poskusite kdaj. Vaše telo vas bo vodilo do tja, kjer je kaj zanj.
 
Vaše telo je lahko vodnik do marsikatere stvari v vašem življenju.
 
Začnite ga poslušati. Začnite komunicirati z njim.
 
Vaše telo ima mnoge poglede, ki so popolnoma drugačni od tega, kar vi menite, da je prav zanj. Zato velikokrat ne deluje tako, kot bi želeli. Zato velikokrat odpove. 
 
Če želite imeti boljšo povezavo s svojim telesom in bolj "slišati" informacije, ki vam jih neprestano daje, pridite na kakšno izmed delavnic Accessovih telesnih procesov ali barse. Vsi Accessovi telesni procesi so namreč oblikovani tako, da vam dajejo občutek večje povezanosti z vašim telesom. Nekateri ljudje na teh delavnicah prvič po dolgem času ugotovijo, da imajo telo, saj so večino svojega življenja preživeli v svojih glavah. Tudi z mano je bilo enako ... Zdaj pa se le sprašujem, kaj je še mogoče?
 
***********
Barbara Mali opolnomoča ljudi pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno s klikom na povezavo) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, trenerka zavestnega ustvarjanja ter certificirana facilitatorka Access Consciousness®.
 
 
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30