Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Ste resnični jezni ali ste resnično potentni? - spletno srečanje kluba Uresničujem svoje sanje

Kot majhnim so nam velikokrat, v trenutkih, ko smo stopili v svojo potenco in želeli spremeniti stvari, rekli: "Ne bodi tako jezen.", "Zakaj se pa ti jeziš?"  in tako smo občutek potence zamenjali in napačno opredelili kot jezo.

Zdaj vedno, ko zaznamo, da vstopamo v potenco, mislimo, da smo jezni ... potem to zaustavimo, sodimo sebe, ker se "jezimo" in se dobesedno ustavljamo, da ne stopimo v vse, kar smo in ustvarimo vsega, za kar vemo, da je mogoče.

To mesečno srečanje članskega kluba Uresničujem svoje sanje je namenjeno odpravljanju laži o tem, da smo jezni, prepoznavanju, kdaj smo resnično jezni in kdaj vstopamo v svojo potenco, kaj narediti s tem, kaj narediti, ko delujemo iz motečih vsadkov jeze in kdaj je pravzaprav primerno, da smo jezni ...

In ja, čistili bomo tudi vse zaključke in sodbe o tem, da je  jeza neprimerna, napačna in nepravilna. V enosti vse obstaja - brez sodbe in tarča Access Consciousnessa je, da vas pripelje do tja.

 

Prispevek: 49 EUR

Pridruži se lahko vsakdo. Poleg udeležbe na tem srečanju vam pripada še udeležba na podpornem srečanju, ki bo prav tako prek spleta potekalo 27. maja 2018. S pridružitvijo temu srečanju nimate nobenih dodatnih obveznosti, kar se tiče kluba. Člani kluba, so v primeru, da so člani vsaj 3 mesece neprekinjeno, deležni ugodnosti pri drugih delavnicah.

Za prijavo šteje plačilo prispevka na TRR SI56 2900 0005 5670 097, Abundantia, Barbara Mali s.p., Kranjska 4b, 1241 Kamnik. Po vplačilu, prosim, pošljite e-mail na barbara@uresnicisvojesanje.si, da vam lahko pošljem podatke za priključitev srečanju.

Želite o klubu Uresničujem svoje sanje izvedeti več? Kliknite na povezavo TUKAJ.

Čas dogodka: 
sobota, Maj 12, 2018 -
od 10:00 do 11:30

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

17 Maj 2018

Kako naj pritegnem partnerko nekadilko?

No, takole včasih razmišljam, kaj bi še napisala, ker v šestih letih pisanja člankov se kar naberet vsega napisanega in povedanega.
In vesolje je radodarno, vedno nam stoji ob strani.
1 Maj 2018

Ali res praznujete svoje delo?

Ob prazniku dela naj bo tole nekoliko drugačno voščilo. Naj bo v razmislek ...
 
Ali res praznujete svoje delo?
 
Ali ste res toliko navdušeni nad tem, kar počnete, da to praznujete?
 
23 Apr 2018

Se je tudi vaša želja že zdavnaj prikradla v vaše življenje?

Pred nekaj dnevi, ko sem v svoj "uradni" elektronski nabiralnik ponovno prejela revijo za direktorje, sem se vprašala: "Pa kje so mene našli? Saj nisem direktor."
 
 
Hahaha ...kako še delujem iz nekih starih pogledov, stališč ... :)