Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Temelji - osrednji seminar Access Consciousnessa - Ljubljana

Ta seminar izniči temelje omejitvam, za katere ste mislili, da morate iz njih živeti – kot da nimate nobene druge izbire! 

Po vsem svetu ga facilitirajo certificirani Accessovi facilitatorji. Je 4-dnevno intenzivno raziskovanje tega, kaj je še mogoče. 

V teh 4 dneh boste ustvarili platformo za ustvarjanje popolnoma drugačnega življenja, onkraj vsega, kar ste kadarkoli mislili, da je mogoče. Prejeli boste orodja, s katerimi lahko spremenite karkoli in vse.

S tem, ko pogledamo na življenjske izzive s popolnoma drugačnega zornega kota, se lahko vse z lahkoto spremeni. Da bi vas karkoli omejevalo, morate delovati iz neke oblike protizavesti ali nezavedanja. Če nekaj v vašem življenju ne deluje, tam nečesa niste pripravljeni prejeti, biti, vedeti ali zaznati.

Na Temeljih boste začeli videti poglede, ki vas omejujejo in začeli spreminjati stvari s pomočjo štirih elementov spremembe, ki vam  bodo predstavljeni na seminarju.

Če bi lahko izbrali karkoli, kaj bi to bilo? Kaj če bi lahko živeli življenje, kjer ne bi bili več pod vplivom te resničnosti? Kaj če bi lahko ustvarili nekaj popolnoma drugačnega? Svojo resničnost, ki deluje za vas?

Ta delavnica vam priskrbi stotine orodij, vključno z nekaterimi telesnimi procesi, ki se izvajajo s polaganjem rok in vam omogočajo, da spremenite vse, kar za vas v vašem življenju ne deluje. 

Največja potenca je zmožnost, da spremenite in transformirate karkoli in vse. Temelji vam omogočijo, da stopite v potenco, ki jo resnično imate. 

Telesni procesi, ki se jih boste na 4-dnevnem seminarju naučili so: 
Celični spomin
MTVSS
Demolekularna manifestacija & molekularna demanifestacija
Odstranjevanje in izkoreninjanje biomimetičnega oponašanja
Vaja za priželjc
Odhod z odra levo

Cena 4-dnevnega seminarja: 1.000 EUR (če ponavljate v roku 12 mesecev, polovična cena 500 EUR); otroci do 16. leta imajo brezplačno udeležbo, mladina, stara 16. in 17. let, plača polovično ceno; v ceno seminarja so vključeni 160-stranski priročnik v slovenščini in MP3 posnetki seminarja, ki jih dobite po zaključenem seminarju. 

Ob prejšnjem dogovoru možno plačilo na dva obroka. (Opomba: dokler kotizacija za seminar ni v celoti poravnana, ne morete opravljati preostalih Accessovih seminarjev).

Lokacija: BM Studio, Dunajska 63, Ljubljana
Seminar facilitira: Barbara Mali, CFMW
Pogoj za udeležbo na seminarju: opravljena delavnica Access Bars

Za več informacij pokličite na 051 815 999 ali pišite na barbara@uresnicisvojesanje.si

Čas dogodka: 
od petek, December 15, 2017 - 08:30 do ponedeljek, December 18, 2017 - 16:30

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

14 Feb 2018

Kdaj boste našli svojega Valentina?

Spet je ta dan ... pa čeprav komercialen praznik, hočeš nočeš spomni vse tiste, ki še niso našli svojega Valentina in Valentine ... češ: "Kdaj pa bo prišel čas zame?"
 
30 Jan 2018

Ste se danes že kaj igrali s svojim denarjem?

Ja, to je resno vprašanje. Pa ne mislim igrali v smislu zapravljanja ... mislim v smislu - da ste ga gledali, ga občudovali, se ga dotikali, ga šteli, uživali v njegovem vonju, mu dali kakšen poljubček, se mogoče po njem valjali ... :)
 
14 Jan 2018

Kako sem ustvarila nekaj večjega, kot sem kdaj mislila, da je mogoče?

Od kar sem spoznala Access barse in Access Consciousness se igram z vprašanji.
 
Ste morda opazili? ;)