Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Temelji - osrednji seminar Access Consciousnessa - Savudrija, Hrvaška

Štiridnevni seminar Temelji je globoko raziskovanje in spreminjanje področij, ki za vas ne delujejo in jih želite v svojem življenju spremeniti. Na mesta, za katera menite, da ste zataknili, pogledamo s popolnoma drugačnih zornih kotov, kar omogoči, da se tudi to začne spreminjati, vi pa premaknete naprej.
 
Ponudi vam orodja, s katerimi lahko spremenite karkoli in vse v svojem življenju. In da potem, ko ne mislite več, da ste zataknjeni, ustvarite življenje popolnoma po svoji meri. 
 
Seminar Temelji odstrani osnovo omejitev, iz katere zdaj mislite, da morate delovati in vam omogoči, da si z orodji, ki jih prejmete, ustvarite platformo, s katere začnete popolnoma drugače živeti in ustvarjati svoje življenje.
 
V štirih dnevih začnete posegati po tistem, kar resnično ste. Po tistem, kar v tem trenutku morda niti ne veste, da vam je na voljo. Ste namreč veliko veliko večji, potentni in zmožni, kot se zdaj sploh zavedate.
 
 
Facilitacija s strani certificiranega facilitatorja Access Consciousnessa in vaša voljnost, da pogledate, kaj za vas ne deluje, kaj bi radi spremenili in kaj bi radi ustvarili, vas le v štirih dnevih popeljejo do takšne spremembe in nove kvalitete življenja, da udeleženci seminarja govorijo o življenju pred in po Temeljih.
 
 
Začnete posegati po čarobnosti, začnete videti, da čarobnost obstaja. Začnete odkrivati in videti darilo sebe.
 
Med temi štirimi dnevi se naučite tudi številnih Accessovih telesnih procesov: MTVSS, Celični Spomin, Odstranjevanje in izkoreninjanje biomimetičnega in biomimetričnega posnemanja ...
 
Dobite tudi natisnjen priročnik, ki ga predelamo na seminarju, vsebuje pa vsebine, kot so: 
10 ključev do popolne svobode
Čistilni procesi za vse vrste zdravstvenih težav in izzivov
Moteči vsadki (jeza, bes, srd, sovraštvo,ljubezen, ljubosumje, seks, mir, odnos, posel, ...) - vse, kar vas dela neprisotne tukaj in zdaj
Entitete
Energijski tokovi
Elementi seksa
Kako v svoje izbire vključiti sebe?
Elementi stvaritve
Družina
Ustvarjanje finančnega zavedanja
Elementi intimnosti in elementi za ustvarjanje dobrega razmerja
Hrana in vaše telo
Okoljska občutljivost (alergije)
Besede in jezik
in še veliko veliko več...
 
Spletna predstavitev seminarja Temelji: 

 
 

Cena 4-dnevnega seminarja: 1.100 EUR (če ga ponavljate v roku 12 mesecev, polovična cena 550 EUR); otroci do 16. leta imajo brezplačno udeležbo, mladina, stara 16. in 17. let, plača polovično ceno; v ceno seminarja so vključeni priročnik v slovenščini in MP3 posnetki seminarja, ki jih dobite po zaključenem seminarju. 

Lokacija: Via Piana, Savudrijska 18, Savudrija, Hrvaška

Če želite prespati v hiši, kjer bodo potekali Temelji, poleg cene seminarja doplačate še 100 EUR, kar vključuje 4 nočitve v dvoposteljnih sobah (oz. sobe z velikimi zakonskimi posteljami + raztegljiva kavča; čisto nova hiša!) s samopostrežnim zajtrkom in večerne prigrizke. Za rezervacijo mesta v hiši se plača nepovratna akontacija v višini 50 EUR, na TRR SI56 2900 0005 5670 097 Abundantia, Barbara Mali s.p., Kranjska 4b, 1241 Kamnik pred samim začetkom seminarja. Postelje se bodo dodeljevale po principu prijav - kdor se prej prijavi in plača akontacijo, lahko izbira. Število mest je omejeno.

Samo kotizacijo za udeležbo na seminarju lahko poravnate z nakazilom na TRR ali z gotovino ob začetku seminarja.

Ob prejšnjem dogovoru možno plačilo seminarja na dva obroka.*

*(Dokler kotizacija za ta seminar ni v celoti poravnana, ne morete opravljati preostalih Accessovih seminarjev).

 

Datum in ura: prihod je v sredo popoldan oz. zvečer, s Temelji začnemo v četrtek, 10. oktobra ob 9.30 uri in bodo trajali vsak dan do cca. 17. ure, z odmorom za kosilo. Glede na to, da bomo nastanjeni v bližini morja, z veliko možnosti raziskovanja okolice s kolesi (možnost najema tudi v nastanitvi), fakultativnih izletov ali celo morda še kakšnim skokom v morje (plaža je za ovinkom), bomo glede ur tudi fleksibilni, v skladu z dogovorom z vsemi udeleženci seminarja. Kako zabavno je lahko ustvarjanje novih Temeljev?

 

Seminar facilitira: Barbara Mali, certificirana facilitatorka Access Consciousnessa

Pogoj za udeležbo na seminarju: opravljena delavnica Access Bars

 

Bonus: Po opravljenem seminarju Temelji se lahko vsak mesec udeležite mesečnega podpornega spletnega srečanja za vse tiste, ki so opravili seminar, zastavite vprašanja, ki se vam porajajo pri implementaciji orodij, ki ste jih prejeli na Temeljih  in prejmete facilitacijo in podporo, ki jo potrebujete. 

Prijave in več informacij: 

Barbara Mali, barbara@uresnicisvojesanje.si, 051 915 999

 

PRIČEVANJA UDELEŽENCEV:

 

Čas dogodka: 
od četrtek, Oktober 10, 2019 - 09:30 do nedelja, Oktober 13, 2019 - 17:00

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

5 Jul 2020

Kaj ima vaš pogled skupnega z vašim vidom?

Kaaaaaaaaaj? :)
 
Aha. 
 
Vsaka vaša misel, ki ji namenite dovolj energije, ustvarja vašo fizično resničnost. 
 
24 Jun 2020

Telo - darilo ali največji sovražnik?

Poletje. Gola koža. Telesa. 
 
"Uh, kako imam bele noge." "Uh, kako sem se zredil/-a." "Uh, kakšen trebuh imam ..."
 
Znano?
 
13 Jun 2020

Kaj imajo Access barsi skupnega z zavestnim ustvarjanjem?

Glede na to, da sem tako navdušena nad Access barsi, da vedno govorim o njih, jih vsak teden prejemam, facilitiram delavnice, kjer se jih lahko naučite, vas verjetno zanima ... kaj imajo skupnega z zavestnim ustvarjanjem?